-
matyas
cauky maty jak se mas???jestli nahodou budes mit icq tak me ho pls posli na email diky mooooc muj email slunicko039@seznam.cz *3* pls pls -
-
Re: matyas
Icq fakt nechystám, sorry *9* . Nemám na comp vůůůbec čas. Točím Zdivočelou zemi a za pár dní komedii do TV. *3*
-
-
Ahoj
Ahoj Matyáši chci ti říc že si nejlepší herec na světě a Ulice je nejlepsi serilal kamaradis hodne s Vojtou Kotkem *3* *3* -
Matyáš
Ahoj koukam ze opravdu nemas moc cas na comp ale chci se te zeptat tocis nejakou komedii *3* a porad koukam na raftaky jsou bomba s tebou bez tebe byto bylo takovy chudy bez vtipu. *3* -
-
Re: Matyáš
No čas fakt nemám. Teď budu navíc hrát v divadle na Vinohradech v komedii Donaha.A v televizi (na ČT) půjde asi v zimě komedie Kája a Zabi, tak na to koukni a dej vědět jak se ti to líbilo. Dost jsem se při natáčení vyřádil *1* -
-
Re: Re: Matyáš
určitě dam vědět a kouknu se nato ,ale myslim si ze to bude supr s tebou a v ulici se ted zase asi objevis kdys ti bude deda delat udrzbare tak at se dari zase napis ahoj ROBIN *1* -
-
Re: Re: Re: Matyáš
Jo, teď se tam budu zase objevovat víc a taky tam se mnou hraje moje malá ségra. Hraje EMU, která zatím nemluví. Tak se měj, čau a díky. -
-
Re: Re: Re: Re: Matyáš
to je tvoje ségra a ona s tebou hraje i v jinych filmech a taky mas dnes volno kvuli stavce a suprove hrajes *3* -
-
ahoj maš mail?ja vim že me neznaš *9*
-
-
das mi pls email
-
-
-
-
-
Tyjo,jemu je fakt 17? *8* V sobotu jsem ho viděla v Praze :33 Ale typa bych ho tak na 14-15
-
newim
cus mates doufam ze se zitra uvidime zase rano ve skole u skrinky joo a abych nezapomela moc ti fandim jsi moje zlato *5* *14* -
-
Re: newim
Čus Dany, dííííky *3* a po svátcích u skříňky *1* *1* *4* -
Re: newim
TO MAS DOBRY ZE MUZES MATYASE VIDET NEKDY *9*
-
-
vzkaz
a nikol to jsem se dozvěťel běkne věci že pišeš za Matyáše -
-
Re: vzkaz
Já za něho nepíšu přísahám -
-
Re: Re: vzkaz
Nikola za něj nepíše. Nemá k tomu důvod. Tak se zeptejte Matyáše osobně. bože lidi přemýšlejte.A Niky neber je vážně.
-
-
-
Všechno nejlepší Matyaši *14* *3*
-
Zzzlobidlo
Ten v té ulici ale zlobí -
-
Re: Zzzlobidlo
Děsně. Už mě tím štve *1* -
Re: Zzzlobidlo
Zlobí? Tedy, já bych řekl, že teď zlobí někdo úplně jiný. Anča Lišková se k tomu staví dost blbě, když tlačí své děti k tomu, aby si nechaly všechno líbit *13* .
Ale taky je to trochu špatně napsaný, protože třeba Lenka Drápalová by se takhle podle mě nikdy nezachovala; ovšem autorům to můžeme s drobným přimhouřením oka odpustit, neboť se evidentně snaží rozehrát nový zajímavý příběh; a už teď je na co se dívat - od Valentových je to skvěle zahraný *3* .
Jenom škoda, že odchází paní Maciuchová, na tu se taky krásně koukalo...
-
-
ahoj
Ahoj Matyáši jsi fakt dobrej hlavně v Rafťákách! *15* -
jseš peknej škoda že nejseš muj kluk *14* *14*