Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Matyáši, jsi úžasný herec a doufám, že to dotáhneš daleko.. Chtěla jsem se Tě zeptat jestli teď něco natáčíš a kdy tě můžeme vidět v televizi a zda hraješ nyní v nějaké divadelní hře. *1*
    • matyas
      Díky! *5* Právě zkoušíme v Rokoku hru Želary, v sobotu je PREMIÉRA, tak nám držte palce *3*
  • matyas

pro Zuzišška

Aha!!!! Nemyslíš Acasting? Alenku Kubálkovou?? S tou sem byl jednou na táboře, ale u agentury už dááááááávno nejsem. Mě zastupuje jenom afaia. A tvojí kámošku PETRU ZIKOVOU vůbec neznám. Takže nevím se kterým Matyášem si píše ona *1* ale já to nejsem.
  • dasha86

je v tom bordel

*1* Decka co blbnete. Chapu mlade holky, ze se jim Matyas libi a ze jsou do neho "zamilovane" a jsou schopny udelat cokoliv, ale nadavat si tady. Ten co se vydava za Matyase je asi pekny ma.gor a potreboval by dostat pres hubu. A ja byt Matyasem, tak nedavam icq vubec, jen svym opravdu kamaradum
  • nikolka-akordeon

Pro Matiáše Valenta

Ahoj Matyáši,to jsem ja Nikol jestli si me jeste pamatujes z toho nataceni filmu Pripad neverne klary.(s harmonikou) *7* jestli si me pamatujes tak mi to pls napis na email:nikolka.kokrdova@seznam.cz
    d iky *3* (jestli si to vubec prectes)
    • matyas

Re: Pro Matiáše Valenta

Jj, pamatuju!! Napíšu ti na mail. Matyáš
  • jo vážně jinou profilovku! tahle fakt nejde! vždyť je mu sedmnáct!
  • Pro fanoušky Matyáše

Ahooooojte všichni fanoušci Matyáše!!Mám na vás prosbu.....Na stránce: http://www.dk-ostrov.cz/festival/ je anketa, kde se hlasuje o nejoblíbenější film...,,PROSÍM'' hlasujte pro film ,,Mahral Tajemství talismanu'' Je to Matyášovo přání *4* ....PROSÍM podpořte tohoto herce*3* *4*!! Předem díky *3*
    • matyas

Re: Pro fanoušky Matyáše

Všem co hlasovali pro Maharal moooooc děkujeme! Není to hlas pro mě, ale pro film, tak ještě prosím klikejte *3* Díííky.
      • jansovka

Re: Re: Pro fanoušky Matyáše

tak hodně štěstí a ať vyhrajete, pak nám sem dej vědět jak jste dopadli. měj se ahoj *4*
      • Re: Re: Pro fanoušky Matyáše

Ahoj. Není zač a přeji úspěch
    • Re: Pro fanoušky Matyáše

to radši budu hlasovat pro Cestu do pravěku ptz ten film byl milionkrat lepsi a to i vykonost herců než v maharlovy *1*
    • jansovka

Re: Pro fanoušky Matyáše

jj všichni mooooc prosím podpořte.Matyáš bude rád. díky moc *3*
  • 18??? :OO Jako fakt? 18??????????!!!!!! *8* *8* To neni možný,v Ulici hraje 14ti letýho a na 18 ani nevypadá,podle mě tady mají chybu,je mu klem 15ti.
    • ne je mu vážně osmnáct:)
  • Je to roztomilej kluk a nejlepší byl v Rafťácích, kde hrál malýho Honzíka, ale roztomilej je prostě pořád :-)
  • :O** čím dál víc sexy! :O**
  • matyas

FESTIVAL

CHCI ZA CELÝ ŠTÁB MAHARALU PODĚKOVAT VŠEM, KDO HLASOVALI NA NETU PRO FILM MAHARAL. MAHARAL DOSTAL NA FESTÍKU V OSTROVĚ CENU ZLATÝ DUDEČEK. MOOOC SI TOHO VÁŽÍME. TAK DÍKY. MATYÁŠ
    • jansovka

Re: FESTIVAL

Tak to je dobře, že jste dostali cenu. a jaký to tam bylo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší