Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hougerka.edward

Happy Birthday!

Maty všecko nejlepší k narozeninám =)) hodně štěstí,zdraví,lásky...ať ségra nezlobí,ať ti to jde ve škole a mnoho úspěchů v tvé dobře našlápnuté kariéře ^_^ hraješ dobře a těch pomluv si nevšímej =)) seš mladej a talentovanej...užij si narozky a ať se ti daří všechno co uděláš x)) měj se hezky *14* *1*
  • Všechno nejlepší

Ahojky, bohužel jsem neměla přístup na net, takže ti dodatečně přeji všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví, hodně filmů a pěkných holek- přeju ti přinejmenším jednu :) A užívej prázdnin :)
  • Ahoj jak se máš, jsi super herec......♥ *3* *1*
  • Matyáš Valenta

Ahoj Matyáši baví tě být hercem??? Opravdu bych se s tebou chtěla někdy vidět nebo si zahrát v nějakém filmu. Nevíš jestli někde není nějakej konkurz pro děcka který by si moc rádi zahráli v nějakém filmu????? *9* Prosím písni mi na email!!! *14* *9* *3* *3* *1*
    • Re: Matyáš Valenta

Odepíšu všem. Díky *4* Matyáš
  • dddjd

do kolikáté chodíš třídyl?????matyášu *7* *7*
    • Re: dddjd

Do 6
      • Re: Re: dddjd

ty si jeho spolužák že to víš
        • Re: Re: Re: dddjd

Neni to tajný, ty chytráku dotčenej.
  • hhhhhhhh

Lidi vy ste takové jelita že si myslíte že vám něco napíše nebo se vám ozve???Já mám jeho ICQ hečč *1*
    • matyas

Re: hhhhhhhh

Proč jim nadáváš?? Nejsou jelita *3* . Na icq teď moc nejsem, spíš občas odpovídám na maily. A SKYPE NEMÁM. fakt ne *15*
    • patrik_pce

Re: hhhhhhhh

jaaaaaaaaaaaaj a co ja stym mam ješte lepšiho jiny kontakt na něho tak se nevychlubuj
      • Re: Re: hhhhhhhh

To já vím, že máš ještě na něho skype, a komu to cpeš?
    • Matyáš Valenta

Ahoj! Hraješ fakt moc hezky. Máš ještě jiné sourozence než Aničku? Jsi fakt moc šikovnej!!! *14* Tak se měj a pozdravuj Aničku!!! *4*
    • Re: hhhhhhhh

Dotyčný hhhhhhhh se na tu diskusi podíval hodně letmo, když si nevšimnul, že tady je mail i ICQ...
      • Re: Re: hhhhhhhh

Asi tak..ale když mu to dělá dobře tak ať se klidně chlubí.

A co jako? Já ho mám taky a mám na něj taky mejl....

no a co já taky a taky se tím nechlubím
  • matyas

Narozky

Všem moc dík za přání k narozkám!!!
  • Super

Ahoj Maty. Seš fakt dobrej herec. Možná si budeš myslet že je to blbost nebo že kecám, ale narodili jsme ve stejný den, měsíc a rok tudíž 21.7.1996 a z to ho plyne že máme ve stejný den narozky. A ráda bych Ti popřála opožděně k narozkám Všechno nejlepší a doufám, že se někdy potkáme. *3* :)
    • matyas

Re: Super

tak taky opožděně všechno nej *1* !!
  • Matyáš Valenta

Ahoj Matyáši dik že mi napíšeš na email. Nemohla bych se s tebou někdy setkat nebo si s tebou zahrát v nějakém filmu nebo v divadle??? Moc tě o to prosím protože je to můj životní sen *9* . Prosím zeptej se!!! *3* Už se nemůžu dočkat až mi napíšeš!! *14* *14* *1* *3* *15*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!! :) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit