Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • online chat

budeš mát i ty někdy online chat?? *7*
  • hoři mi pod zadkem

čau maty nemohl bys mi zaslat na mail vaší heslo na vaši třidu kde četujete??Otázka: jen pro 5.b *7* *7* prosím alespoň odepiš jestli je to vůbec realnii.....
  • Hele jak dávali v pondělí Ulici, tak to byl celkem luxus jako :D nemohla sem z toho jak Anča byla taková vykulená když to objevila a Bedřich s Hrihorijem si z toho dělali pr*el :DD jinak to, jak si říkal v tom videu jak je na stránkách ulice že Franta by nemusel být takový slušňáček s tím si měl pravdu. V pondělí jak s ním o tom Anča a Bedřich mluvili on z toho byl úplně hotovej :DD Ale naštvalo mě že si byl v Ulici jen v pondělí a v úterý už tam byl zase někdo jinej ://
    Jinak seš moc supeer :)) :**
    • Co objevila?
  • alice.ro

Teď jsem se i registrovala a přihlásilado tvého fanklubu *3* *14* alice.ro
  • je to segra?

Zdarec prde, ta mala blondynka v ulici Ema je tvoje segra Anicka nebo je to shoda jmen? vsimla sem si to v titulkach
    • Re: je to segra?

Jaaak prde?? *1* *1* *1* Jo, malá Ema je moje ségra Anna-Marie. Matyáš *4*
    • Re: je to segra?

Jo,je to jeho sestra Anna Marie Valentová... *3* *4*
  • Ulice

Maty, promin za to osloveni, ale ja tak rikam vsem, co jsou mladsi a jeste k tomu mas o 3 dny driv narozky, ale jak sem o 10 let starsi *9* *1* a kolik ma tvoje segra let?
    • Re: Ulice

V pohodě! Aničce je šest.Matyáš
    • Re: Anička

http://www.osobnosti.cz/anna-marie- valentova.php
  • matyas

Díky!!

Moooc díky za všechny přání k narozkám! A kdybyste chtěli pokecat tak 31.8. budu na chatu na webu ULICE. Icq, skype ani mobil už fkt nedávám, můžete mi psát sem nebo na mail maty.va96@seznam.cz. Matyáš
    • Re: Díky!!

Maty ten rozhovor včera byl skvělej dobře se s tebou kecá škoda žes tam byl jen 1,5 h...musíš tam být někdy znova *4*
      • Re: Re: Díky!!

Chat byl dobrej, škoda, že jsem byl pryč. Jenom když pořád píšeš, že jseš od Prahy, nechceš to trochu přiblížit (aspoň okres, nebo světovou stranu)?
        • Re: Re: Re: Díky!!

Bydlí kousek od Prahy, okres je pořád Praha
          • Re: Re: Re: Re: Díky!!

Dík. I když okres Praha tak nějak neexistuje *3* .
            • Re: Re: Re: Re: Re: Díky!!

Jestlis to hledal na Seznamu, tak ten stoprocentně vypisuje správně. Konkrétní místo tu nezaznělo, ale samozřejmě jde jenom o zajímavost (asi není pochyb, že si libuju v místopisu), pokud Matyáš něco řekne, budu rád.

nepovedlo se. Ale Všestary sem dal příklad, ale zeptej se jeho kde bydlí, já ti to neřeknu a mám dojem, že už tady to někde zaznělo

Jo, tak to už je pravda. A já se těšil, jak někoho pobavím...

Když si dáš na mapě na internetu např. Všestary, tak se ti tam objeví okres Praha východ a kraj středočeský
            • Re: Re: Re: Re: Re: Re: Díky!!

Na jaké mapě, proboha?! Ne, že by se to nemohlo stát, ale chci to vidět na vlastní oči, abych mohl někoho pomlouvat.

To sice ano, ale na mapě mě to vyhodilo okres Praha
      • matyas

Re: chat

Díky, snad to zase vyjde. Byl to ale mazec, přišlo přes 500 dotazů... to se nedalo.
        • Re: Re: chat

to věřím,jenom ode mně jsi jich tam měl asi 30... *1* ale můžeš si za to sám,nemáš tak skvěle hrát... *3* *1*
          • matyas

Re: Re: Re: chat

*8* *8* *14*
            • Re: Re: Re: Re: chat

[12.10.2009 14:40:49] Sabina Švestková: Ahoj Matyáši.Připadá m kdyby jsme byli my dva kamarádi.Hrozně se mi líbíš.Jsi krásný.Myslím si že se znám několik let,ale blbé je že jsme od sebe daleko.Chtěla bych být herečkou chodím do dramatického kroužku.Hraji na klavír.Vůbec nemáš čas na počítač že?Natážení,divadlo....Jen tak dál když chceš být režisérem jsem četla na internetu.Moje máma se jmenuje také Margita je také sestřička.Můj táta je kuchař.Moc se mi líbíš zbožnuji tě.Na všechny filmy kde si hrál na všechny jsem se dívala.Jsi šikula.Měj se hezky jdu na klavír.Je to blbý jestli chceš pozdravuj tvoji maminku a tatínka.Jen tak pro zájímavost zdálo se mi že jsme byli s polečně s tvoji sestrou Annou v Praze na jezdících schodách,byl to super sen!!Ahoj Sabča. *14* *14* *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: chat

*5*
  • Ahoj si uzasny strasně se mi líbiš ,mas fb (Anitka Horanová) přidej pls
  • Ahoj Maty neznáš náhodou Ondru Klímu z Jevan ??? *3*
    • matyas
      Neznám *9*
  • Maty, neuděláte si s vašima zase výlet do Příbrami? Zveme Vas 10.9.cely den a 11.9. dopoledne na vystavu NOŽE 2011. Vloni jste s Aničkou vyřezávali jablíčka, letos v tom samém pořádáme soutěž. Moc rády vás uvidíme. Simča a Simona Šediva
    • matyas
      Výstava byla úžasná!!! Sice jsem se k vašemu stánku nedostal, ale ségra si dva kousky přinesla *3* . tak zase za rok *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší