-
Matyas
Cau Matyasi jsi fakt super herec v tom MR.GS jsi byl super. Mohl bych si stebou nekdy zahrát ve filmu tak jestli neco bude tak mi napis na mail.dik !!!!!!je to můj sen od detsvi!!!!!!!!uz se tesim az napises.. -
-
Re: Matyas
Čau Vašku,díííky za chválu! Jestli chceš zkusit hraní tak je lepší bejt u nějaký agentury. Ta se dozví o konkurzu a pošle tě na něj. Matyáš *4* -
-
Re: Re: Matyas
a ty jsi byl v ake agentúre??kdybych už šel do toho tak abych se nedal do dajakí podvodníckej...když je to tajný odepiš prosím tě na mail..ak jsi to ty *3*
-
-
-
Matyas
Čau Matyáši jsem tvůj nej.fanoušek
*1* *1* *4* *4* jsi nej.herec!!!!!! -
promiň za opoždění
ahoj Maty Promiň za opoždění chtěla jsem ti jen popřát vše nejlepší a ať se ti daří doma a ve škole já mám dnes taky narozeniny tak ahoj *3* -
Karambol
Věděl jsem, že dokážeš zahrát všechno a všude, ale ty Oběti si zaslouží vyzdvižení. Úžasnej film, skvělý obsazení a co se tebe týče - zase úplně jiná postava a tradičně skvěle podaná. Ještě jednou chválím. -
-
Re: Karambol
100% souhlasím. Kluk, který zahraje všechno. -
-
Re: Re: Karambol
Taky 100% souhlasím že matyáš zahraje vše *4* *3*
-
-
-
Seriál Cukrárna
Matyáši, prosím tě, nevíš, jestli by se dalo někde sehnat kompletní obsazení seriálu Curkrárna? Chtěl jsem ho na FDb doplnit, tak jsem hledal, ale nic pořádného jsem nenašel. Informace na stránkách ČT jsou přímo otřesné; nikde tam nejsi ani ty, natož těch několik jedinců, které jsem ani nepoznal. -
-
Re: Seriál Cukrárna
na stránce ČT o Czkrárně je formulář http://www.ceskatelevize.cz/porady/10198192228-cukrarna/napiste/.
Tak to zkus tam. -
-
Re: Re: Seriál Cukrárna
Nespoléhal bych, že se tam něco dozvím. Ale na FDb už je kompletní obsazení.
-
-
-
Super vtípek
Pepíček brečí a říká paní učitelce:
"Tatínek mi utopil kočičku"
Paní učitelka říká:
"No to je ale zlobivej tatínek, to se nedělá, viď"
A Pepíček odpoví:
"To ne, já jsem si jí chtěl utopit sám."
*1* *4* -
Ahoj všichni, asi jako všichni si myslím, že je Maty dobrej herec :D A že tady někdo Matyho pomlouvá, k tomu mohu jen dodat : No bóže, někdo prostě chtěl bejt IN, asi chtěl bejt originál, všichni tady Matyáše chválíme tak se holt musel nějak odlišit :D :D :D Řečeno ze srandy :D :D Takže Maty, nenech se nějakýma chytrákama vytočit,počítej třeba do dvaceti :), zkus to rozdejchat, i když je to těžký a lehcese to říká :D, mi už tě tady všichni nějak podpoříme :D :D :D
-
-
Dík *3*
-
-
Další super vtípek
Paní učitelka se ptá dětí: " co by jste řekli, kdyby jste přišli k mému hrobu?", přihlásí se Anička:" tady leží má nejoblíbenější paní učitelka." "výborně, Aničko, dostaneš jedničku"...pak se přihlásí Honzík: " zde odpočívá nejhodnější paní učitelka", výborně, Honzíku, dostaneš jedničku"...pak se Pepíčkovi ztratí guma a on ji začne hledat. Paní učitelka odzkouší i ostatní žáky a pak vyvolá Pepíčka. Pepíček v tom najde gumu a říká: " tady leží, mrcha! " *1* *4* -
Dabing
http://tracker.cztorrent.net/torren t/arthur-a-maltazardova-pomsta-arth ur-and-the-revenge-2009/103051
c o ještě chcete ? :D -
-
Re: Dabing
Ještě by to chtělo dát sem tu adresu tak, aby v ní nebyly mezery *3* .
-
-
torrent
no tak nwm proč to nejde ale na stránce cztorrent.net si napiš ten název a je to myslim to druhý od zhora ... apk už s ejen naučit stahovat přes torent ale není jistota že se ti to stáhne :D