-
Matýnečkovy:o*
Ema je tvoje segra jo.?:) jen že ste si strašně podobný a ta Ema fak neumí mluvit nebo jak to je to vůbec nemůžu pochopit mucQ blouku kvásnej tebe jáá žerůů už od malinka...!!!!!!napiš mi na mi icq 400429132 jako mocz mi to zajímá pá pá žeru tě pls odepiš mi pls pls :o* *14* -
-
Re: Matýnečkovy:o*
jo je to moje ségra. A mluví až dost *1* .
-
-
Jaro2008
Nazdar ty malá hvězdo. Koukám že tady máš mega fanclub *1* *1* ,si za chvíli budeš muset udělat vlastní stránky *5* .
Copak se bude toščit na jaře a v létě 2008 ??? Raf´táci byla pecka, v gymplu ses neobjevil, tak jsem zvědavej jestli se na něco podobnýho mužem těšit.
Kdyžtak písni na mail jestli je to nějaký tajný.
Měj se, moje malá sestřenka je z tebe uplně odvařená *1* *1* *1* *1* *1*, tak bacha na ni *1* -
-
Re: Jaro2008
Teď budu točit pro ČT televizní film s Jitkou Scneiderovou a J. Langamjerem. Jinak nic většího *9* . Kolik je sestřence? *1* *1*
-
-
narozky
všechno nej Maty *4* -
-
Re: narozky
Všechno neejlepší k narozkám a hodně štěstí v natáčení *4*
-
-
Super vtípek
Pepíček se ptá na Štědrý den rodičů:
„Určitě mi tohle všechno přinesl Ježíšek?”
Maminka na to: „Ano, a kdo jiný?”
Pepíček se zamračí: „A co jste mi teda přinesli vy?”
*1* *4* -
Další super vtípek
Přiběhne Pepíček k mamince a říká: "Mami táta se oběsil a visí na půdě". Když maminka vyplašeně vyběhne schody na půdu, zavolá Pepíček: "To byl vtip, táta visí ve sklepě!" *1* *4* -
A pro změnu další super vtípek
Pepíček, celý pobledlý, přijde do lékárny: "Máte nějaké prášky proti bolesti?"
"A co tě bolí, chlapečku?"
"Zatím ještě nic, ale tatínek si právě prohlíží moje vysvědčení."
*1* *4* -
je jaký je
Každý je jaký je. A protože se někomu nelíbí, že je někdo jaký je(tým myslím Matyáše)neryjte do něho. Vy nejste svatý, nikdo není svatý. A jestli se vám to nelíbí tak sem nelezte. A určitě je Maty lepší než vy co píšete ty ošklivé věci a to vím 100% protože jsem se s Matyášem setkala. A ráda bych se ještě setkala. Tak prosím přestaňte do Matyáše rýt, vám by se to taky nelíbilo. Představte si, že by pořád do vás někdo ryl, taky by se vám to nelíbilo. Zamyslete se nad tým. A jestli nechcete, tak sem nelezte.
Mirka *4* -
Matyášovi
Ahoj Matyáši chci se tě zeptat, že či v představení DONAHA! budeš hrát i 4.6. v divadle protože tě moc obdivují a chci tě vidět hrát a chci vedět, že či tam budeš. *3* -
-
Re: Matyášovi
Až do konce sezóny hraju bez alternace (bez střídání) takže i toho čtvrtýho tam budu.
MATYÁŠ *4*
-
-
Narozky
Všechno nejlepší k tvým 15narozkám,přeje pohanka(Vašek) -
Díky!
VŠEM MOOOC DÍKY ZA PŘÁNÍ K NAROZKÁM! Matyáš *1* -
-
Taky ještě dodatečně přeju všechno nejlepší!!! Ať tě hodně vídáme a slýcháme!
-
Re: Díky!
Ahoj, byla jsem na dovolené, tak opožděně přeji všechno nejlepší k 15 narozeninám :)
-