-
Je moooc super
No Maty...to je prostě good klučina,hrozně milej,a i přesto že hodně hraje a je známej tak není vůlbec nafoukanej !! Prostě Maty je nej,kdo souhlasí? *5* *1* *3* *4* -
-
Re: Je moooc super
Jáááááááá S tebou sohlasím -
-
Re: Re: Je moooc super
Maty moc tě prosím na jakou adresu si mám napsat abych dostala od některých z vás podpisy???????? Dík za odpověď *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Je moooc super
Musíš napsat na dresu Novy,ale tu bohužel z hlavy neznám...neva že Ti zase odpovídám já a ne Maty?Onsem tak často asi nechodí,taky by ses nemusela dočkat :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Je moooc super
Ahojky to neva že mi odpovídáš ty děkuji ti moc za odpověď
-
-
-
-
-
....
Snad ještě vyroste...to by byl těžkej život s 149 cm!! *15* -
-
Re: ....
Neměl by ten údaj už někdo aktualizovat? Obávám se, že už to nebude tak úplně pravda *1* . -
-
Re: Re: ....
Myslim, že ani nemusí, o moc snad nevyrostl!!!! =D je malej!!! Pořád!! *3* *5* -
-
Re: Re: Re: ....
neni, už neni moc malej :)
-
-
-
-
.
Je fakt dobrej herec...Trochu mi připomíná Tomáše Holého...kéž by z Matyáše byla taky taková legenda,moc bych mu to přála akorát dopadnou by měl líp něž Tomáš :(
*3* -
Matyaš
Matyáši prosimtě napiš mi nějakou tu agentůru na mail (vaclav.ku2006@seznam.cz)Matyáši už se těšim až mi napíšeš na mail *4* *1* *4* -
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši!!!!!!! Jsem tvoje největší fanynka!!! Ani nevíš co bych dala za to abych tě někdy viděla na vlastní oči *9* nebo si s tebou zahrála v nějakém filmu!!!! Dokonce by mi stačilo kdybys mi napsal na e-mail!!!! Napiš!!!!!!! Tak ahoj hvězdo!!!! *14* *14* *1* *1* *15* -
Živě nebo ne?
Ahojky Maty,prosímtě,Snídaně s novou se točila živě?Dík za odpověď *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Živě nebo ne?
Jj, živě.
-
-
:D
ty vole Matyáši víš co jsme zjistili ve škole jak jsme šmírovali holky???že pár z naší třídí se do tebe bouchli *1* ...kdybych to ně já :D *1* *1* nechybí dlouho až si tě najdu a neskončíš dobře při holkách :D (víš jaký jsou holky a hlavně ty naší) -
-
Re: :D
??????????? -
-
Re: Re: :D
*7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: :D
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
vtipný *1* *1*
-
-
-
-
-
Rok od roku jsi lepší a lepší a pěknější a pěknější!!!Za tři roky ti bude 18 a s tímto věkem i spousta dalších fanynek a úspěchu! *4* Tak jsi to herectví parádně užívej a měj se!
ADEL *3* -
-
Souhlasím ;)
-
*5* *14*
-
-
Maty, k dnešním narozeninám ti přeju hodně štěští, zdraví, lásky a aby se ti líbilo od září na gymplu ;) A pořádně to oslav :D ;)
-
ahoj matyášy
ahoj moc se mi líbí jak hraješ . Napíšeš mi prosím na icq? moje číslo je:482971548
zatím díky *4*