-
jejda
jezushkoteee=*** .. sesh ploshte upo nejuzashnejshi klcuiiina na svethe .. upo nejviict loztomillej =*=)) .. ashi budu pedofil =D .. muck=* -
ahoj
Ahoj bráchanče,prosim tě,vyřiď mámě že už je po NOvym roce a že už byste mohli konečně přijet k nám na tu návštěvu *3* .Pa a pozdravuj Aničku a pány rodiče *14* -
-
Re: ahoj
No nazdar nestřenko *15* Máma vzkazuje, že přijedme hned jak to půjde *3* ale prej to znáš *3* *3* Pozdravuj Nikolku. Maty
-
-
poptavka
Ahoj Maty.Mas prosím email nebo facebook,icq. *4* -
-
Re: poptavka
maty.va96@seznam. Ale odepisuju občas *9* -
-
Re: Re: poptavka
maty a facebook máš? *4* -
-
Re: Re: Re: poptavka
mám ale přidávám si jen lidi, který znám osobně. A bacha, na fb jsou asi tři profily na mý jméno, ale jenom jeden je ten pravej *1* ! -
-
Re: Re: Re: Re: poptavka
Že je to ten s tou pěknou fotkou z vlaku?
-
-
-
-
-
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši!!!!!!!!!!
Fandím ti abys vyhrál ten konkurz!!!!!!! *1* *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *15* *4* *14* *14* *14* -
Opět další super vtípek
Žaluje sestřička na Pepíčka: "Představ si, mami, Pepíček včera přišel do školy špinavý a paní učitelka ho za trest poslala domů."
"A pomohlo to?"
"Pomohlo, dnes přišla špinavá celá třída."
*1* *4* -
nikola
a tobě odepsal? :-):-)(jinak dobře se s tebou keca) *1* -
-
Re: nikola
Čau Honzo, dik.
Mě odepsal i na e-mail
*3* Zatím čus!! *5* *3* *1* -
-
Re: Re: nikola
*3* *3*
-
-
-
Matyáš
Das mi pls email *3* -
Vše nejlepší k svátku a nejsi rozmazlený si šikovný.
-
Hello Matyas I'm from England and you're my favourite actor. I see you in the movie Rafters and you was perfect! You're very beautiful guy! I download serial Street, although I don't understand, but at least I see you and this is enough for me :'))I want live in Czech republic! :( xoxo.. I love you :-**
-
Maty
Maty jsi nej kluk na celém světě. *4* Jsi nej ve všem *14* *3* *14* *1* Já jsem taky herečka.Už jsem hrála v Budulínkovi a O dvanácti měsíčkách. *4* Chtěla bych být herečkou.Četla jsem,že ty chceš být režisérem. *5* *1* *15* Eva -
-
Re: Maty
Nj, to chci. Tak se pak ozvi až budeš herečka a já režisér, Jo? *1* -
-
Re: Re: Maty
už mám i kameru santa klause -
-
Re: Re: Re: Maty
to je super, ta se bude hodit *15*
-
-
Re: Re: Maty