-
Rozhovor
Dobrej rozhovor, třebaže v bulváru *3*.
(vizte odkazy na hlavní straně) -
Holčičí idol? To zrovna!
Už jsem ho jednou ,,měla tu čest" ho vidět. Chodila sem totiž do školy ve Strančicích hnde vedle Mnichovic kam chodí on. Pořádal se tehdy Strančicko-Minichovický turnaj ve vybíjené ruším asi ve 4.třídě nebo do které sem to tehdy chodila. Byl asi o 20cm menší než všichni ostatní. Vypadá jak z MŠ a to nekecam. A dneska chodim s jeho bývalím spolužákem/spolužačkou do třídy prej to byl pěknej mazánek učitelů co si o době až moc myslel. Takže se koukněte kolem sebe 100x najdete nějakýho hezčího kluka pokud vám teda bude dost dobrej když nebude zrovna hvězda seziálu pro starý babičky. *3* -
-
Re: Holčičí idol? To zrovna!
Nejsem žádnej krasavec, ani si to o sobě nemyslim. Za pihy a vejšku nemůžu, tak co na to říct. A jestli chodíš do Strančic do školy, tak pozdravuj Adama - byl to můj dobrej kámoš, tedy aspoň se tak tvářil než odešel do Stránčic. Jestli o mně vypráví, že jsem byl mazánek učitelek, ať ti taky poví něco o sobě. *16* -
-
Re: Re: Holčičí idol? To zrovna!
Maty,nevšímej si jí...závidí ti,že jsi herec...však ty se ještě vytáhneš a ono jí sklapne. ;) a co se krásy týče? Kdybys nebyl hezkej, tak ti tady spousta holek nepíše že se jim líbíš,ne? :-) -
-
Re: Re: Re: Holčičí idol? To zrovna!
*14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Holčičí idol? To zrovna!
Matyáši nepochybuj o sobě jsi krásnej, chytrej, milej, laskavej. Jsi prostě nejlepší kluk jakého znám. I když jsem se s tebou setkala jen na pár minut v Horšovském Týně-červenej tým ZŠŘENČE-JUNIORFEST: PEVNOST TÝN.
A jak už se tady zmínilo jsi taky SIMPAŤÁK *4* .
*14* *14* *14*
-
-
-
-
Re: Holčičí idol? To zrovna!
Tim sem nechtěla říct že by byl nějakej hnusnej nebo tak ale nemusíte lidi obdivovat jen proto že sou slavný. AE PRO AUTOGRAM BYCH SI KLIDNĚ DOŠLA EŠTĚ JEDNOU. *15* -
-
Re: Re: Holčičí idol? To zrovna!
Vkus Matyášových obdivovatelek jistě nemohu posuzovat, stejně jako ty, ale já ho nemám rád pro vzhled, nebo cokoliv podobně pofidérního, ale jako excelentního herce, tedy výhradně pro jeho profesi a dále v neposlední řadě pro nepochybnou ,,zvýšenou inteligenci". Konečně - mazánek učitelů? To jsem byl taky.
Ano, není dobré obdivovat někoho jenom proto, že je slavný, což je pro mnoho lidí normální; ale Matyáš si nepochybně slávu a uznání zaslouží. -
-
Naprosto souhlasim. Líp bych to neřekla !!! -
S tím já souhlasím. je to velice šikovný herec a ja bych dala nevim co za to abych mela stejnz talen jako on. znam ale neodvolatelne mnoho holek co po nem sili a to jenom prto ze je slavny. to mi nepripada jako duvod k uctivani a prohlasovani za modela. *5*
-
-
-
-
prosim please
ahoj dal bys mi tvuj e-mail prosim chtel bych si stebou psat jsi muj idol *15* -
Matýnečíčíčkovy
Ahujínečíčky Maty jujíky ty můj milášku ty si tak mocz beuvadnej že to nejde ani popsat jak se máš plosím napiš mi na emiel:LuFinQusik@seznam.cz tvý icq budu strašně mocz štastná pač si fak výjmečnej.Si mocky kláásnej :o* *4* *14* *14* *14* *14* -
*14* *14*
-
matyašovi
ahoj maty až přídeš odpověd maš email?? *4* -
dej te sem už jinou profilovku :)
-
Matyáš Valenta
Ahoj Matyáši seš fakt ten nejlepší herec na světě.Jednou bych chtěla být jako ty!!!!!!! Moc tě prosím nenapsal bys mi na e-mail? JSEŠ PROSTĚ NEJ HEREC!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *1* *1* *3* -
:)
No když bude pořád hrát jen ve dvouch typech filmů, tak se ten talent moc vydět nedá. Nejdřív by ho to chtělo vydět v nějakym akčnim nebo hororovim filmu jako dětskou postavu, ale když je to furt nějaký český seriál/pohádka nebo něco typu maharalu moc toho vydět není :/ -
-
Re: :)
Beru, pošli scénář a jdem do toho *15* . I když horor asi ne, stačilo mi, že jsem jeden daboval. Nic moc! -
-
Re: Re: :)
Tys taky něco daboval? Myslel jsem, že do dabingu vůbec neděláš, tak mě to překvapuje! V čem tě můžeme slyšet? -
-
Re: Re: Re: :)
Syn Kryštofa Kolumba (na Primě), horor Chlapec,který viděl vlkodlaka (nebo tak nějak se to jmenovalo) taky na Primě a v kině Artur a Maltazardova pomsta (Artura). Ale učím se, tak mě nebijte, pls!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Ještě děkuji, žes to sem napsal. Nějakej chytrák toho Arthura na FDb přiřknul nějakému Martinu Valentovi *1* . Každopádně na Arthura se těším; Jan Battěk se mi v té roli ve starším filmu líbil, tak uvidíme. -
Re: Re: Re: Re: :)
Až tě v něčem uslyším, tak budu soudit *3* . Slyšel jsem i mé (jinak) celkem oblíbené jedince dosti příšerně dabovat, ale pochybuji, že by tohle byl tvůj případ.
-
-
-
-
Re: :)
jo? A kolik příležitostí na hraní hororů si dostal ty? :):D Maty je dobrej herec, jenže do hororu sotva vyberou 14-ti letýho kluka, nemyslíš? :) Třeba až bude dospělej, bude z něho herec v úplně jiným typu filmů, jenže takhle mladý lidi moc na vybranou nemají... -
-
Re: Re: :)
Ono český horor nebo akční... *7* No, nějaký takový jsou, ale problém bude spíš zde, než že by do toho nemohli obsadit čtrnáctiletýho kluka.
Každopádně je snad dostatečně známý jako dobrý herec a když tomu přidá, určitě se můžeme těšit na kdeco. A ten horor nebo akční třeba jednou sám natočí coby budoucí režisér *3* .
-
-
-
Ahoj Maty, prosím Tě moje kamarádka si stáhla do mobilu fiml rafťáci a strašně ses jí tam líbil =)) a teď o tobě pořád básní dívá se na ulici atd =)) mohla bych Tě poprosit o tvojí fotku Tebou podepsanou ? Kdyžtak i prosímtě napiš na email : maja.fialova@email.cz =) Byla bych Ti moc vděčná, chtěla bych to pro ní jako překvápko =)) Měj se fajn =))
-
-
Prosím o fotku napiš rovnou na adresu TV Nova, seriál Ulice, Kříženeckého nám.1078/5, Praha5- Barrandov, 152 00. Určitě jí pošlou *3* Dík.
-