-
všeTnej k narozkám pozdravuj ségru
ext Vašeho příspěvku -
Ahoj
Ahoj Matyáši chci ti říc že si nejlepší herec na světě a Ulice je nejlepsi serial kamaradis hodne s Vojtou Kotkem *3* -
Odpověď pro okalis
Milý okalisi,Podle tvého názoru je valentův projev pěkný.Což možná je,protože já ho neviděl.V televizi se ale všichni snaží vypadat jako džentlmeni a přitom to jsou absolutní kreténi!A vůbec,Znáš valentu osobně?nebo prohodil jsi s ním někdy nějakou řeč?Pokud ne,nemáš vůbec důvod ho tady hájit.Když sem s ním poprvé mluvil,řekl jsem mu,že mu závídim,a že je to borec a že bych taky jednou chtěl být jednou jako on.A víš jak mi odpověděl?Už si to přesně nepomatuju,ale znělo to nějak takhle:Ty,takový kretén,,,?Ty tady nemáš co dělat,Protože absolutně vůbec neumíš hrát,hraješ jako malý mimino.Svůj názor na toho krypla nikdy nezměním,nikdy *20http://img.osobnosti.cz/smiles/2 0.gif* -
-
Re: Odpověď pro okalis
hele fakt tomu nerozumím,neznáš můj projev, ale mluvil si se mnou, přesně si nepamatuješ co sem ti řekl, ale víš, že to bylo to cos napsal... *9* -
Re: Odpověď pro okalis
Čímž vlastně dokazuješ, že tu ty nemáš co dělat, protože pokud jsi Matyáše neviděl v ničem hrát, těžko ho můžeš po herecké stránce soudit. Já jsem se s ním nikdy nesetkal, může se stát (a asi se taky stane), že se s ním nikdy nesetkám - vůbec o to neusiluji a nebude mi to vadit. Vlastně je mi celkem jedno, jaký je jako člověk; soudím ho jako herce a ať si kdo chce tvrdí cokoliv, dle mého názoru je jako herec výborný.
A abych reagoval na pohanku; opravdu nevím, proč ty sem chodíš někoho pomlouvat. Já osobně se Valenty nijak zvlášť nezastávám, spíš ryji do některých zde se vyjadřujících debilů *4* .
Jestli ti řekl, co tvrdíš, je to jeho věc. Kdybych tě potkal na ulici a tys se mnou mluvil stejným stylem, jakým se vyjadřuješ tady, možná bych se vyjádřil naprosto stejně. -
-
Re: Re: Odpověď pro okalis
Já jsem se s Matyášem setkala. Šla jsem na jeho představení. Naprosto nevěřim, že by něco takovýho řekl! *13* Matyáš je inteligentní člověk narozdíl od někoho. Choval se normálně a byl jako normální kluk.
-
-
-
jsi super
ahoj maty jsi super herec fakt lepsi neni jsi muj idol proste jsi bomba pls odepis *1* -
-
Re: jsi super
Robine díky za chválu! To potěší. *3* -
-
Re: Re: jsi super
Maty nemas zaco ja bych si chtel zahrat v nejakem filmu s tebou neslo by to?strasne se mne libi raftaci a maharal ulici sleduju kazdy den tak bych si to chtel zkusit kdystak mi napis na e-mail ahoj robin *5*
-
-
-
matyastuhacek
Tak matyho nemusíš tady pomlouvat a nadávat mu *13* *13* -
nejlepsi herec
jsi nejlepsi herec jo ,proste raftaci i maharal by se bez tebe neobesli das mi cislo ,jestli ne chapu ahoj *3* -
Šárka
Šárka je v pohodě a moje seriálová máma taky *3* . Zase se tam ukáže! -
Matyáš
ahoj moc se mi líbí tvoje filmy tocis nejakej ahoj *3* -
-
Re: Matyáš
Zrovna točím s režisérem Maharalu Pavlem Jandourkem takovou komedii pro ČT. Pracovní název je Kája a Zabi a bude to trochu scifi. Z počítače mi vyleze česká Lara Croft *1* Natáčení je super. Snad se to bude líbit i tobě *3* -
-
Re: Re: Matyáš
S tebou to bude super -
ahoj ja ti chci rict ze s tebou jsou filmy skvely mi sme si podobny ja jsem rak a hraju rok tenis jako ty dnes mam narozky tak bych mel nejvetsi radost kdybys ses zeptal jestli nejaka volna role pro mne byl by to nejlepsi darek na svete ahoj Robin. *3* -
ahoj s tebou jsou filmy prosre skvely mi jsme si trochu podobny ja jsem rak a hraju taky tenis rok jako ti dnes mam narozky rad bych si s tebou zahral ve filmu pls zeptejse byl byto pro mne nejlepsi darek na svete. *3* -
ja ti chci rict rad bych si stebou zahral ve filmu mam dnes narozeniny kdybys mne rekl a mohl bych si zahrat byl byto nejlepsi darek na svete pls *3* -
s tebou jsou filmy vzdy skvely vcera jsme se skolou byly na filmu Maharal je to proste super ja ti chci rict ze taky hraju tenis taky jsem rak.jenom jsem o rok starsi ti hrajes zavodne nebo rekreacne ahoj tvuj obdivovatel Robin *4*
-
-
-
dáš mi email matyáši
ahoj dal bys mi prosím tvůj email? *4* *4* -
ulice
ááh díky lidi *1* už se těšim až se tam šárka zase objeví *1* *1* *1* *1*