Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • da bi ng

ktere fil my da bo val matyasi da vid
    • http://dabingforum.cz/viewtopic.php ?f=35&t=10337

Zde jest aspoň něco (očekávám, že bude přibývat).
  • uli ce

ahoj matyasi budes d nes uli ci ca v da vid
  • Matyaš

Matyaši promin napsal jsem špatný mail napiš mi teda prosim tě tu agentůru dík vašek *4* *4*
  • Matyaš

Matyaši už se těšim až mi napíšeš nějakou tu agentůru na mail promin za ten špatný mail *3* *3* *4* *4*
  • agentura+......

Reakce:
    Autor: Matyáš - 15.03.2008 10:37 Oznámkuj jako ve škole
    Titulek: Re: Jaro2008 Průměrná známka:5.00 1 2 3 4 5
    Teď budu točit pro ČT televizní film s Jitkou Scneiderovou a J. Langamjerem. Jinak nic většího . Kolik je sestřence?

Hele je jí 12,takže v pohodě a chce bejt jednou na kriminálce a chytat vrahy *1* *1* *1* *1*

Prosimtě četl jsem tady v příspěvcích něco o tý agentuře, pošli mi pls na maila nějaký adresy,já to nějak proštuduju.

Jo jinak Mr.GS to bylo docela hustý,občas bylo vidět že na tebe vytáhli něco cos nečekal, ale na to kolik ti je, jsi to zmáknul *3*

Tak až budeš mít trochu free time, tak mi to pls pošli, díkes a měj se
    • Re: agentura+......

Díky. Mr.GS mi dal zabrat. Vůbec jsem netušil na co se budou ptát takže HUSTÝ *1* *1* *1* . Já mám agenturu AFAIA.
  • všechno nejlepší Matyáší <3 <3 <3 <3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ty jsi super herec a Sára Sandeva taky jako Franta a Skyler *1* *1* *3* *3* *14* *14*
  • NWM

hraje taky v ulici
    *1* *1* *1* *1*
    • kikkim

Re: NWM

To víš až teď?Maty tam hraje už cca 3 roky...neříkají ti blesk? *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: NWM

Možná jsem nevšímavej, ale podobně jako většina lidí jsem si ho právě v Ulici kdysi všimnul *1* .
    • Re: NWM

???
  • Matyáš

Matyáši moc dík za tu agentůru *4*
  • dotaz

Jak ses dostal ke divadlu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit