Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zabi

Lidi, nevíte někdo, jak se jmenuje L. Košťálová, jež hrála Zabi ve filmu Kája a Zabi?
    • matyas

Re: Zabi

Ahoj, Zabi hrála Lenka Košťáková (ne Košťálová) *4* Matyáš
      • Re: Re: Zabi

Dík, hned to píšu na databázi.
        A sorry za tu Košťálovou, mám nedočítavost, nemůžu za to.
  • re.: dabing

doufám že aspon víte jak přes torrent stahovat pokud jo pak pohoda :) jinak nevim co ještě hleáte četl sem tady jen o tomhle filmu a v tom odkazu na forum ..
  • 2012

jinak s eomlouvám že to sem tahám, ale nevíte prosím někdo kdo dabuje noaha ve filmu 2012 ? :D děkuju moc
  • 10.00

prosím maty dej mi email nebo aspoň telefonní číclo *9* jo *7*
    • matyas

Re: 10.00

sorry, ale to fkt nee *13*
    • Re: 10.00

Je tak těžký si místo těhle opakovaných žádostí zalistovat hlouběji do diskuse???
      • kikkim

Re: Re: 10.00

Taky si říkám *1*
        • Re: Re: Re: 10.00

krááááááávo
          • Re: Re: Re: Re: 10.00

hele ty uš se laskavě nepleť do toho a co seš ty asi to co si psal/a p**o *9* *9* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: 10.00

No když myslíš..p***a seš ty.Lakavě se nauč číst,třeba by sis ten email tady našla.Je tady totiž napsanej..
          • Re: Re: Re: Re: 10.00

To se ti to nadává,když jsi anonymní co?Neumíš ani napsat jméno..pochybuju,že se jmenuješ ééé nebo že to je tvá přezdívka.Chtěla bych tě vidět jak bys tohle řekla,kdybys neseděla za obrazovkou...jo a nikmdo ti niíc neřek,tak se radši koukni na sebe a potom někomu teprve říkej krávo. *5* *16* *10*
  • torrent

http://tracker.cztorrent.net/torren t/arthur-a-maltazardova-pomsta-arth ur-and-the-revenge-2009/103051
    • Re: torrent

Musí se to dát do titulku. Ale už to nezkoušej, on si ty mezery může taky každej vymazat.
  • steykozrout

Matěji líbí se mi jak hraješ v Ulici.

Ahoj Matěji,tady Honzík líbí se mi jak hraješ
    v Ulici. Jsi fakt super a jak jsem tě viděl v televizi hned jsem se začal koukat na Ulici. Napiš mi na email:
    jecny1@seznam.cz ahoj Honzík. *4* *4* *4*
    • kikkim

Re: Matěji líbí se mi jak hraješ v Ulici.

Jmenuje se Matyáš a ne Matěj *3* *3* *9* *4*
      • Re: Re: Matěji líbí se mi jak hraješ v Ulici.

Matyáš je starší forma jména Matěj, takže je to jedno *3*
        • kikkim

Re: Re: Re: Matěji líbí se mi jak hraješ v Ulici.

Tak to se omlouvám,já to netušila:-).Myslela jsem,že jsou to dvě odlišná jména..
        • Re: Re: Re: Matěji líbí se mi jak hraješ v Ulici.

Máš naprostou pravdu. Matěj je zoficiálněný odvozený tvar jména Matyáš; ať se Maty vyjádří, jaký má k tomuto tvaru vztah.
          • matyas

Re: Re: Re: Re: Matěji líbí se mi jak hraješ v Ulici.

no jmenuju se Matyáš *3* Matěji mi nikdo neříká, i když je to asi jedno jméno *3* Ale je to fkt jedno, klidně Franta *1*
  • Jooo???

Ahoj Matyáši...Kdbys chtěl napiš mi na maila..Potřebuju se tě na něco zeptat xD *3*
  • kikkim

skejťák

A Maty,prosímtě,jak se ještě jemnuje ten film,jak tam hraješ toho skejťáka?Dík *5* *4*
    • Re: skejťák

Ten film jse jmenuje Karambol z ciklu Oběti promiň že píšu za Matyho
      • kikkim

Re: Re: skejťák

nevadí:-) díky
  • Klííííd!!!

Jejdamane lidi uklidněte se!! Tohle má být diskuze o Matyášovi, ne o Vás!! Přestaňte si tu laskavě nadávat za své názory, ať jsou jakékoli (jen tak mimochodem, když už někdo napíše, že je Matyáš debil - čemuž tady stejně nikdo nevěří, nikoho tím nepřesvědčí o Matyášově osobnosti!)Musím říct, že je tohle první stránka, do které přispívá i ta celebrita, o které to je, a to je bomba!!! Díky moc za Tvoje vyjádření, Maty!! *14* Jestli Tě to neurazí, můžu se zeptat, jestli je nějaký důvod, proč jsi tak docela malý? Neber to prosím jako urážku, já jen, že je mi taky 14 a měřím stejně jako ty, ale celá naše rodina má normální výšku, takže u mě to žádný důvod asi nemá (škoda *1*). Dík moc.. Jsi fakt super herec a strašně ráda bych se s tebou někdy potkala (pochybuji, že bych byla jediná, ale.. *1*)!!! A všude Ti to fakt moc sluší! *1* *14* *14* *3*
  • ?

Ahoj Maty,dnes jsme se s kámoškou koukali na rafťáky a zrovna jsme si o tobě povídali.Ona je z tebe celá vedle i mě se líbíš ale jako herec ale ona tě má i na mobilu *1* Já taky ale to neřeš *3* Prostě,s kámoškou ti přejeme velký úspěch.Dyžtak napiš na email alice.ro@seznam.cz nebo na icq 448763817.Budeš touhle dobou hrátnějaký film?A budeš se s námi kamarádit?Jo a bratránkovi se líbíš jako herec.Prej si malej ale šikovnej . *1* Tak se měj hezky.Ahoj Alice *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit