-
ulice
koukáš se někdy na ulici i s tvou ségrou Aničkou?? 😉 -
-
Re: ulice
Jasně. Díváme se 😎 . Matyáš
-
-
Divadlo na Vinohradech
Ahoj, ve čtvrtek 28.5.2009 jsem tě viděla na představení Donaha.
Představení je báječný a ty jsi byl taky skvělý 🙂.
Možná že sis mne všimnul, protože jsem chvilku před koncem šla jako největší blbec na záchod a protože jsem byla v lóži hned u podia, šla jsem kolem 🙂.
Jen jsem chtěla říct že jsi fakt moc šikovnej 😍 .
Taky bych chtěla hrát a chystám se zkusit dětskou hereckou školu, tak douvám že udělám talentovky. ( myslím celoroční hereckou školu ) 😉.
Tak Pa. -
podekovani
ahoj maty díky za odpověď.ada 😉 -
láko
ahojík maty doufám že sem chodíš a že si čteš ty vzkazy a že si přečteš i ten můj jen sem ti ht+la říct že si strašně hezkej a od mojí nej kámošky kterou znáš ale nesmim jí zveřejňovat tak vim i že si milej a hodnej škoda že máš holku 🙄 😟 😨 😟 👿 😲 jediný to mě štve jesi se ptáš od kud to vim tak je to od tý kámošky jesi si se mnou chceš pokecat tak nejdřív napiš na e-mail lodmajn@seznam.cz samozřejmě že mám i icq ale nechci ho tady zveřejnovat tak až mi napíšeš tak ti ho dyštak dám a pokecáme mám sice tvoje icq ale nwm jesi je tvoje tak jen tak pro jistotu 🙂 páčko MTR 😍 -
POZOR!!!
LIDI BACHA! NA WEBU LIDE.CZ JE NA MATYÁŠE ZAREGISTROVANÝ NĚJAKÝ MAGOR, KTEREJ SE ZA NĚJ VYDÁVÁ!!! NENÍ TO PRAVEJ MATY TO VÍM NA 100%!!! MATY MÁ JINEJ E-MAIL A NAVÍC HO ZNÁM OSOBNĚ!!! -
-
Re: POZOR!!!
Díky za upozornění !!! 🙄 -
Re: POZOR!!!
a ten ktery ma fotku je on? -
-
Re: Re: POZOR!!!
jo a tady na osobnostech je to taky on. ten s tou fotkou "matyas". -
-
Re: Re: Re: POZOR!!!
To si už tak nejsem jistej. -
-
Re: Re: Re: Re: POZOR!!!
tady na tom webu je to on - matyas. Stopro, protože mi odpověděl na jednu otázku úplně stejně na chatu, kterej byl nedávno i tady a na mailu. je to fkt ON!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: POZOR!!!
Ještě nedávno sis byl fgt jistý, že to neni on 😁 .
-
-
-
-
Re: Re: POZOR!!!
Fotku u mailu? Jo tak ten je pravej. Net je v tomhle děsnej, můžeš se vydávat fakt za koho chceš 😎
-
-
-
hh
Serwus playboy 😃 tha ty co??jak čtu na netů tak ty to s týmy holkami umíš!! 😃(ber to všechno jako srandu jo) 😃D gratulují...jinak jsi super herec fakt na tví roky jsi profesionejšnc herec 😃 😁 😁 (neurážej se plis za to co jsem napsal) 😃 😁 😁 -
jo a eště 🙂
dyštak tady je můj profil na lidé http://profil.lide.cz/profile.fcgi? akce=profile&user=lodmajn&auth=
ta k se plsík jukni kuju mocík 😘 😂 😲 si sladkej 😉 -
ej ha
Kriste Matyáši viděla jsem to video co je na webů ulicí co jste natáčeli na hradě a musím říct že vás i litují co jste si prožili ale na druhý den jak jsem koukala tak jste měli celkem veselo ne? 😉 -
-
Re: ej ha
No byl to docela mazec 😟 -
Re: ej ha
tjn !!! 🙂
-
-
dotaz
Mám takovej pocit... nebyl jsi a nesoutěžil jsi někdy se sestrou v tý starý soutěži, kterou už nedávají: "Kufr"? -
-
Re: dotaz
Kufr? To neznám. 😟 -
-
Re: Re: dotaz
Ne? Tak jak to, že jsi v něm byl... když jsi pustím to video co jsem sem dal jeho odkaz, tak tam jsi "ty se svou sestrou". Jen to shlídni a dej si to opravdu na 39. minutu. Myslím, že musíš vědět co to je za soutěž, Kufr. 🙄 -
-
Re: Re: Re: dotaz
jo a mimochodem... teď jsem zjistil, že ten odkaz, když se to zkopíruje, nejde takže cesta k tomu videu:
www.ceskatelevize.cz > i vysílání > do vyhledávače: To byl > a hned to první co to vyplivne. Dej si to tedy kam jsem to říkal: 39. minuta. -
-
Re: Re: Re: Re: dotaz
Včéra jsem se na ten kufr dival a žádný Matyáš valenta tam vůbec nebyl tak jsi pořidte lepší oči 😨 😨 🙂 🙂 🙂 🙂 -
To teda Maty není ani omylem.. 😉 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dotaz
jo a ještě ,jak si psal/a že to skončilo asi tak před 5 lety,tak vem si že aničce je 7,ne?To je prostě holej nesmysl,v té době jí sotva byly dva a matymu asi tak 8 a těm děckám tam je mnohem víc... -
Re: Re: Re: Re: Re: dotaz
Souhlas 😉
-
-
-
-
-
Re: dotaz
S mojí časovou pamětí to neni slavný, ale jak dlouho to nedávaj? Už si sotva pamatuju, že to bylo na ČT1, moderoval ho snad Zedníček a už kdysi dávno jsme podobné hry hrávali ve škole. Její konec bych velmi střízlivě odhadoval na - pět let zpátky?...
Tak nevím, jestli kladná odpověď na Tvůj dotaz je vůbec reálná. -
-
Re: Re: dotaz
tak se zeptám tebe: Nejsou to oni?
http://www.ceskatelevize.cz/i vysilani/207522160180006-to-byl/
D ej si to běžítko asi na 39. minutu. Snad se nějak trefíš. -
-
Re: Re: Re: dotaz
Je to malý, krátký a nechce se mi v tom hrabat, tak nevím, spíš mi to nepřijde jako oni.
Každopádně se jedná o vyhrabávkovej pořad několik let po skončení původního Kufru, ale už to byl slabej návrat... -
-
jj... je to on... myslím, že ten no name říká pravdu... přesnej čas: 39:28 (video: To byl kufr). A neříkejte mi, že to není Maty.
-
-
-
-
-
Všechno nejlepší k dnešnímu svátku! 🙂*