Přejít na výpis diskuzí

Matyáš Valenta

OSOBNOST 31.12.2006 
713 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • matyas

od Matyáše

Všem moc díííky. Jsem rád, že se vám filmy líbí a díváte se *5* Jo a dík za videa, jsou super. Muselo to dát dost práce poskládat *4* . Na maily napíšu. Matyáš
    • Re: Pro Matyáše

Ahojíík matyasi víš jak byl ten casting 2.2 2009 v Praze Divadlo Komedie? víš né? tak oni mě vybrali ale to tě zajmat asi nebude né?:D asi se tam uvidíme! jinak icq tvoje mám a níkomu ho nedám! ok? jinak hoj Honza Zelenka *5* *3*
      • Re: Re: Pro Matyáše

Mě taky vybrali na tom castingu. Už se tam těšim. *3*
  • 10.00

ahoj matyáši co sestra dobry odpovímy taky na e-mail prosím pěkně hrajete herci jako v ulici ste tam fakt užasny....v ulici jak je ten mirek ten jeho fotr ho fakt bije?v ty ulici odpovězte mi na meil prosím a date mi svůj meil aspon ty nebo tvoje segra *3*
    • matyas

Re: 10.00

Čau, ségra sice e-mail má, ale moc tam nechodí. Ještě jí to psaní trvá dlouho *4* . Matyáš
      • Re: Re: 10.00

napište mi na můj e-mail prosim pošlete mi videoklip?dejte mi prosim email třeba i tvoje segra jo *7* *3*
  • Živě nebo ne?

Ahojky Maty,prosímtě,Snídaně s novou se točila živě?Dík za odpověď *4* *4* *4* *4*
    • matyas

Re: Živě nebo ne?

Jj, živě.
  • :)

Hey Maty ty jsi fgt týpek=o) šíleně tě obdivuju:) i když se snažím stát herečkou tak asi nějak nemám štěstí mno nevadí přeju hodně uspěchu jen tak dál:)
    • matyas

Re: :)

Dííky!! Hele snaž se, třeba to vyjde *3*
      • Re: Re: :)

maty odpovis mi prosim uz nekdy jeste smi nekdy neodpovel *9*
        • Re: Re: Re: :)

a ja bych se te chtela zeptat jestli tenhle imail je tvuj.va96@seznam.cz.

matyasi dal bis mi prosim tvuj email moccccccccccccccccccccc prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím *15* *14* *14* *14*

matyasi dal bis mi prosim moc moc moc moc moc moc moc prosim e mail moccccccc prosim *14*

ahoj dáte mi někdo prosím na matyáše e-mail? díky
  • Já souhlasim.

Já teda souhlasim jednoznačně. *4* Je dobrej a hraní mu jde !!!!
  • kikkim

Je moooc super

No Maty...to je prostě good klučina,hrozně milej,a i přesto že hodně hraje a je známej tak není vůlbec nafoukanej !! Prostě Maty je nej,kdo souhlasí? *5* *1* *3* *4*
    • Re: Je moooc super

Jáááááááá S tebou sohlasím
      • Re: Re: Je moooc super

Maty moc tě prosím na jakou adresu si mám napsat abych dostala od některých z vás podpisy???????? Dík za odpověď *3* *1*
        • kikkim

Re: Re: Re: Je moooc super

Musíš napsat na dresu Novy,ale tu bohužel z hlavy neznám...neva že Ti zase odpovídám já a ne Maty?Onsem tak často asi nechodí,taky by ses nemusela dočkat :-)
          • Re: Re: Re: Re: Je moooc super

Ahojky to neva že mi odpovídáš ty děkuji ti moc za odpověď
  • Karambol

Věděl jsem, že dokážeš zahrát všechno a všude, ale ty Oběti si zaslouží vyzdvižení. Úžasnej film, skvělý obsazení a co se tebe týče - zase úplně jiná postava a tradičně skvěle podaná. Ještě jednou chválím.
    • Re: Karambol

100% souhlasím. Kluk, který zahraje všechno.
      • Re: Re: Karambol

Taky 100% souhlasím že matyáš zahraje vše *4* *3*
  • Matyášovi

Mocccc prosím napíšeš mi tvoje icq proooosím!!! Můj mail je kacka.bo@seznam.cz
    *3* Ahoj mooc úspěchu přeje Katka
  • krikiska

achojinky

čus maš icq?když jo tak napiš na e-mail kik99@seznam.cz diky
    *5* *14*
  • matyášovi

Ahoj Matyáši.Jsi fakt super a hraješ fakt skvěle. *14* Zjistila jsem že hraješ na klavír.Já taky a hraju divadlo.Na jakou školu chceš jít po základce? *4* Díky Majda
    • matyas

Re: matyášovi

Po základce bych chtěl na gympl a pak režii - buď FAMU nebo DAMU.
      • Re: Re: matyášovi

díky za odpověď !!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit