-
...
Mám dotaz, kterej chytrolín to zas vymyslel, nebo jak jste k tomu přišli??? Fakt si myslíte, že Nikola nemá co dělat aby psala vzkazy za Matyáše?. *13* -
-
Re: ...
čus, chodíš ještě na Donaha, když tam teď Nika neni? -
-
Re: Re: ...
Ahoj, no jasně že chodim, jdu ve čtvrtek. Hraješ ty nebo Kuba?
-
-
-
vzkaz
a nikol to jsem se dozvěťel běkne věci že pišeš za Matyáše -
-
Re: vzkaz
Já za něho nepíšu přísahám -
-
Re: Re: vzkaz
Nikola za něj nepíše. Nemá k tomu důvod. Tak se zeptejte Matyáše osobně. bože lidi přemýšlejte.A Niky neber je vážně.
-
-
-
Patrik)(Tohle neni od Matyáše Valenty ICQ Učet
Ahoj lidi: POZOR" Holka na teto strance OSOBNOSTI.CZ PŘEZDIVKA nikola007 zveřejnila a utělala ICQ pod Jmenem: Mboy Matyáš Valenta ICQ čislo 424504316
piše za Matyáše Valentu na tomto ICQ Matyáš Valenta nemam ICQ zistil jsem to tak že mam na to lidi a nechal jsem to prověřit znamim internetovym kamaredem kteremu je asi 31 let tak jestli vam ta holka bude nabizet toto ICQ tak si ho neberte to Matyáš Valenta nema ICQ Děkuju za velké pochopení *13* *13* *13* -
-
Re: Patrik)(Tohle neni od Matyáše Valenty ICQ Učet
Dej si pozor co píšeš!!Akorát tu zase děláš zmatek Nikola bi tohle nedělala a za 2.kčemu bi ji to bylo neni uboha jako ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *7* *7* -
Ahoj lidi: POZOR: STALO SE NEDOROZUMĚNI.
nikola007 nepiše za Matyéše Valentu na ICQ ale pie někdo jiny tak se vam omlouvam zistim kdo piše za Matyáš Valentu a dam vam věťet a někdo piše za Matyš Valentu na osobnosti.CZ tak si na to davejte POZOR . Děkuju za velke pochopeni *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Patrik)(Tohle neni od Matyáše Valenty ICQ Učet
hele tak sorry ale když tomu nevěříte tak tomu něvěřte, tohle icq je Matyáše, Nikola si ho nezaložila, hlavně nevim k čemu by jí to bylo. Mě tohle icq dal i Matyáš osobně. tak se uklidněte.
-
-
Tak hele já za něho nepíšu já jenom věřím že je to jeho icq víš...
-
-
matyáškovy
ahojky matyáši jak pak se máš? máš icq jen tak se ptám a email? napiš jestli máš email :lucikspicik@seznam.cz *3* -
Matýnečkovy:o*
Ema je tvoje segra jo.?:) jen že ste si strašně podobný a ta Ema fak neumí mluvit nebo jak to je to vůbec nemůžu pochopit mucQ blouku kvásnej tebe jáá žerůů už od malinka...!!!!!!napiš mi na mi icq 400429132 jako mocz mi to zajímá pá pá žeru tě pls odepiš mi pls pls :o* *14* -
-
Re: Matýnečkovy:o*
jo je to moje ségra. A mluví až dost *1* .
-
-
Matýnečíčíčkovy
Ahujínečíčky Maty jujíky ty můj milášku ty si tak mocz beuvadnej že to nejde ani popsat jak se máš plosím napiš mi na emiel:LuFinQusik@seznam.cz tvý icq budu strašně mocz štastná pač si fak výjmečnej.Si mocky kláásnej :o* *4* *14* *14* *14* *14* -
Patrik
ahoj Matyaši když tak mi napiš na email PatrikPecenka@seznam.cz *3* *4* -
-
Re: Patrik
ahoj matiaši ale prosim na 100 procent odepiš mi na mejl prosim ja ti strašně fandim a jse fakt fajny kluk ja se budu stěhovat do prahy na konci školniho roku tak se mužeme seznamit klidně joo ty určitě bydliš v praze tak prosim napiš mi na mejl PatriPecenka@seznam.cz tak se mi prosim ale fakt prosim ozvy joo ja ti hodně fandim v te Telivizi ti to hodně sluši jak se přestěhuju do prahy tak se mužeme sezmanit tak mužeme byt kamaradi joo tak ahoj a ozvy se na ten muj e mail *3* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Patrik
já nebydlím v Praze, ale za Prahou.
-
-
-
Patrik
Matiaši funguje ti ještě Profil matyas bez hačku ??? -
-
Re: Patrik
jj, bez háčku je můj profil.
-
-
Patrik
ahoj Matiaši ja bych chtěl sgtrašně tvoje ICQ nebo email moje ICQ je 436542809 a email je PatrikPecenka@sesznam.czt tak kdyby mohl tak mi napiš joo but na ICQ nebo na emailu na ICQ jsem furt každy den tak mi mužeš napsat ta ahoj *3* *3* -
Matyášovi
Jemi 12 a mám pihy jako ty *1* vážně a docela hodně AHOJ Katka