-
Re: Primitivní kozorohové
ty hloupej malinkej asrtologicko pavědeckej ubožáčku!!!nestojíš ani za písmeno,když se řídíš tou svou debilní pavědou astrologickou!!!jak můžeš soudit podle znamení?tupko!!! -
Re: toho z-m-r-da nemusím
ty gumo! -
Re: Stallone je c.y.p jak lampa
Chudáčku - asi máš nějakej hodně velkej komplex *1* -
Re: Re: happy birthday
jsi chudák,co jsi o něm napsal *13* -
Re: Mel
Náhodou vím miluju ho od prvního filmu který jsem s ním viděla ta fotka je z Pták na drátě. -
Stallone je c.y.p jak lampa
a navíc neumí ale vůůůůbec hrát. je to ublíženecký š m e j d *16* -
Hamižný Mel
zato já jsem to od něho jako od typického záletného kozoroha čekala, pi/tko hloupá *1* -
toho z-m-r-da nemusím
je to de/bil, 7harantů s babou, a další 2 s milenkou. No jo, když na to má.......živit tu zbytečnou havěť nenažranou. Až natáhne brka, tak se všichni pobijou o jeho miliardy dolarů a ostatní majetek -
Primitivní kozorohové
A TOBĚ BY SE TO HROZNĚ LÍBILO, VYKOUŘIT MU A NECHAT SI ZAPÁLIT BARÁK NAD HLAVOU:))) BLBKO!!!!Náhodou kozorohy znám, většinou jde o nemluvné nebo jinak podivná individua, samotářská, alkoholická, střídající partnery. (chci říct, že ženské jsou ještě větší potvory)Je to typický primitiv a hamižný ubožák, jako spousta těchto š.m.e.j.dů zvaných celebrity. Jenom vygumované pi.t.k.y ho pořád že.r.ou.......
asi by to taky chtěly, a pořádně znásilnit -
Primitivní kozorohové
Náhodou kozorohy znám, většinou jde o nemluvné nebo jinak podivná individua, samotářská, alkoholická, střídající partnery. (chci říct, že ženské jsou ještě větší potvory)Je to typický primitiv a hamižný ubožák, jako spousta těchto š.m.e.j.dů zvaných celebrity. Jenom vygumované pi.t.k.y ho pořád že.r.ou.......
asi by to taky chtěly, a pořádně znásilnit -
Primitvní kozorohové
Náhodou kozorohy znám, většinou jde o nemluvné nebo jinak podivná individua, samotářská, alkoholická, střídající partnery. (chci říct, že ženské jsou ještě větší potvory)Je to typický primitiv a hamižný ubožák, jako spousta těchto š.m.e.j.dů zvaných celebrity. Jenom vygumované pi.t.k.y ho pořád že.r.ou.......
asi by to taky chtěly, a pořádně znásilnit *3* *3* *3* -
Re: happy birthday
Je to typický primitiv a hamižný ubožák, jako spousta těchto š.m.e.j.dů zvaných celebrity. Jenom vygumované pi.t.k.y ho pořád že.r.ou.......
asi by to taky chtěly, a pořádně znásilnit *10* -
happy birthday
vsechno nej k narozeninam!! -
Narozky
Přeji Melovi krasné narozeniny *14* *4*
No trošku mě naštvalo to, že si po 28. letech spořádané manželství našel milenku a má s ní dítě, to jsem teda od něho nečekala *9* *9* *16* *8* -
Odkaz
http://www.youtube.com/watch?v=vhDG omDKrTE
0:15 nejvíc *14* -
Mel
Ahojky lidičky :)..nevíte někdo z jakýho filmu je ta fotka ze sprchy? *5* -
mel
Mel je krasny sexy chlap...na to kolik mu je hned bych si dala rict *14* -
suuuprový
suprový herec *14* -
Re: Mel Gibson
To je jasný,že ho každý nemusí,ale já ho mám ráda.Je to jeden ze tří mých oblíbenců-další je S.Stallone a jednička je H.Ledger *3* Mel se mi nejvíc líbil ve filmu Patriot a Po čem ženy touží,jen Statečné srdce nemusím-hlavně proto,že to špatně skončí. *9* -
Mel Gibson
Nemusím ho *5*