-
hm....
Faktem je,že nejsem Ledy,ale Lady a už vůbec ne on,protože Lady znamená dáma,kdyby tady někdo uměl anglicky,že? *1* a když říkám,že ten jeho farmář s vidlema byl děsný,tak taky,že byl...uvažuj ja jsem Tavingtonová... *14* *16* -
můj krásný chlap
úžasný!!!!!!! *14* *14* *14* -
pomůžete?
Ahojky sháním DVD nebo VHS s filmem Hamlet rok 1990 s Gibsnem.. díky -
jen tak dal
je naprosto super.Mám ho ráda protože se umí stvárnít s postavou,kterou hraje je prostě super *14* *14* *4* -
V mládí to byl fakt krasaveček. *14*
-
Mel
Skvělý herec,dovede perfektně tváří a očima vyjádřit pocity a myslím,že čím starší,tím hezčí. *14* -
mel
Mel je krasny sexy chlap...na to kolik mu je hned bych si dala rict *14* -
-
Primitivní kozorohové
A TOBĚ BY SE TO HROZNĚ LÍBILO, VYKOUŘIT MU A NECHAT SI ZAPÁLIT BARÁK NAD HLAVOU:))) BLBKO!!!!Náhodou kozorohy znám, většinou jde o nemluvné nebo jinak podivná individua, samotářská, alkoholická, střídající partnery. (chci říct, že ženské jsou ještě větší potvory)Je to typický primitiv a hamižný ubožák, jako spousta těchto š.m.e.j.dů zvaných celebrity. Jenom vygumované pi.t.k.y ho pořád že.r.ou.......
asi by to taky chtěly, a pořádně znásilnit -
-
Re: Primitivní kozorohové
ty hloupej malinkej asrtologicko pavědeckej ubožáčku!!!nestojíš ani za písmeno,když se řídíš tou svou debilní pavědou astrologickou!!!jak můžeš soudit podle znamení?tupko!!!
-
-
-
Mel Gibson je good herec :)
-
Všecho nejlepší :)))
-
Happy birthday Mel *14* *4*