Přejít na výpis diskuzí

Mel Gibson

OSOBNOST 31.12.2006 
139 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mel Gibson je nejlepší v Smrtonosné Zbraňi 1,2 a v komedií Po čem ženy touží.
  • Všechno nejlepší ;)
  • Mel Gibson

Mel Gibson je opravdu jeden z nejlepších světových herců. Filmy - Odplata, Výkupné, Patriot, Vím po čem ženy touží jsou bezkonkurenční. Je to mimo jiné i velmi sympatický a pro ženy okouzlující muž. Těší mne, že mezi námi je vzájemná podoba. Na některých fotografiích je to podoba velmi identická....... Václav
  • veverka14
    vse nejlepsi *15* *15* *3* *3*
  • Áááách! :o)

Můj bratr o mě tvrdí, že pokud jde o Mela, tak jsem maniak.... No, každej máme něco. Já si myslím, že Mel je úžasný herec a navíc přitažlivý. A čím je starší, tím je hezčí! *14* Asi nejvíc mě dostalo Statečné srdce a Patriot.
  • Přání k narozeninám

Mele, přeji ti všechno nejlepší k narozeninám, štěstí, zdraví. *14* *8* *4*
    Mel je krásný, hodný, prostě užasný, s něho by si měli brát příklad i ostatní muži. *3*
  • znamení

tak jako kloubouk dolu před nim, je fakt solidní herec, kterých uz není tolik... a kdyz sem viděl film "znamení" tak sem měl fakt nasráno, soucítil sem s ním a to vypovídá o tom že je fakt profesionál
  • chyba

hele ještě v tý filmografii chybí film muž bez tváře(the man without a face) z 1993
  • MEL GIBSON

Mel Gibson sa mi najviac páči V Smrtonosných zbraniach1,2,3,4 tu je najlepší. *4*
  • martina81

Narozky

Přeji Melovi krasné narozeniny *14* *4*

No trošku mě naštvalo to, že si po 28. letech spořádané manželství našel milenku a má s ní dítě, to jsem teda od něho nečekala *9* *9* *16* *8*
    • Hamižný Mel

zato já jsem to od něho jako od typického záletného kozoroha čekala, pi/tko hloupá *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit