Přejít na výpis diskuzí

Meryem Uzerli

OSOBNOST 20.2.2012 
59 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahojj mrknite sa na moju stranku dakujem sultan sulejman valide sultan hurrem mahidevran nigar kalfa ibrahim pascha dakujem :)
    *14*
  • hurrem je nejlepšia herečka na svete ona má 1.miesto 2.nigar 3. hatige 4.ajbige 5. sultán a posledná je valide a mahidebran *14* *4* *2*
  • Milujem Hurrem ..je to užasná herečka ..a Sultán (Velkolepé století) je najlepší seriál ešte som nevynechala ani jednu časť a ani nevynechám ;):D *14* *5* *4*
  • kasandra_aliene
    velkolepe-stoleti-podrobnosti.webnode.cz/
    zkuste toto, mělo by jít tohle, tamto byl špatnej odkaz
  • kasandra_aliene
    Ahoj, prosím, kouknete na moje stránku o Velkolepém století? Děkuju
    http://velkolepe-stoleti.webnode.cz/
  • kasandra_aliene
    Zrovna si stahuju na MP4 nějaký ty díly který jsem neviděla. 8 a 9 jsou ve špatný kvalitě a zvuk se mi opožďuje, na uložto.cz psali, že jim ten zvuk ani nefunguje, ale ostatní díly jsou parádní. Nejlepší jsou avi. Teď stahuju 32., 33. díl. A taky jsem koukala na youtube na ty turecky namluvený, a v tom posledním díle co jsem tam zatím viděla (63. díl podle tureckýho, podle našeho 124, 125) na konci Hurrem jakokdyby korunujou, nevíte někdo co se tam stalo? Máhidevran je pěkně naštvaná a dobře ji tak! Jsem aj ráda že umře i Válide. A taky by mě zajímalo, on ten jeden ze synů Hurrem byl nemocný asi, Džangir, a oni mu tam cosi dělali a mysleli si pak že je mrtvý, nevíte co mu bylo?
    Taky mi přijde že si Máhidevran vybírá jako svý služky samý ženský co nenávidí Hurrem. Gylšach a ta její Fatma Hatun! když se pokusila Hurrem zabít, nebo ji jenom zranit její krásnej obličej, taky nevím proč. (myslím že na konci 47. dílu na youtube podle original Tur.) Ale Hurrem ji dala udělat to samé, a Fatma vypadala ještě hůř! Dobře ji tak, taky ji Hurrem předtím vystrašila. A jak ta Fatma podlízá Mustafovi, když už je dospělý a dobře že si ji ze začátku nevšímá, ale potom když umře ta jeho(nějako Evsun, nebo tak nějak, nevím přesně), dají se nějako dohromady. A taky, vy co už jste viděli ty díly s Isabellou, ona ji Hurrem zabila? A CO TO VÁLDE DRŽELA ZA TEN DENÍK NEBO COSI A CHTĚLA ABY HURREM ODJELA? HURREM ŘÍKALA ŽE JÍ TO VYSVĚTLÍ ALE MYSLÍM ŽE POTOM VÁLIDE OMDLELA. Pls napište mi. děkuju za každou info *14*
  • kasandra_aliene
    Děkuju :) přidala sem nějaké fotky *2* *2*
  • *14* *14* *14* *14* lubim ta hirem - meryem
  • si krasna
  • milujem ta HIREM
  • hirem je najkrajsia zo sultana aj z celeho sveta
  • milujem film SULTAN a najviac HIREM a SULEYMANA .
  • kasandra_aliene
    Moje řeč brouku, ZBOŽŇUJU VELKOLEPÉ STOLETÍ! Ať se Hyrem zdá jakákoli, i když ze začátku krutá, a pěkně arogantní, tak úžasná a nejkrásnější,Mahidevran sultan je nicka proti ní!! A chci se zeptat jestli naznáte nějakej odkaz na ty první díly ČESKY- Já to viděla něco TURECKY, a na česky na Barrandov sem se začla koukat až někdy, když Hyrem zjistila že je těhotná a čeká Myhrimach , a kousek předtím, když dostala od sultána ten kožich a ublížila Gylnyhal. Pls kdyby byl nějakej odkaz, tak mi piště na můj účet na osobnostech, nebo na email CALINAGO@SEZNAM.CZ!!!! *2* *2* *2* zbožňuju to!! papá, a doufám že mi něco pošlete!!!
  • ani0
    mám moc ráda serial velkolepé století je to nádherný a nevinechávám ani jeden díl
    taky mám nejradši Hirem1.místo 2.Hatidže 3.Sultán a poslední Mahidevran *4*
  • Jajinka008
    zrovna přidávám film Velkolepé století...:)
  • A to napätie vzdy TO JE UZASNE !!!!!!!!!!!!!!!
    :D
    :)
  • Milujem serial SULTAN najradsej Hirem .
  • kasandra_aliene
    Zbožňuju velkolepé století!!! ten seriál je úžasnej! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • *14* *14* *14* du bist so schön ! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit