-
Byla jsem v Cannes a vyfotila jsem se s otisklou rokou Meryl, zážitek na celý život :)
-
Přání
Ahoj lidičky. Samozřejmně bych chtěla popřát Mery vše nejlepší k narozeninám a u příležitosti tohoto přání, bych vám skrze toto přání bych vám přála, aby se vám splnily i ty nejšílenější sny. Hodně štěstí!!! -
:-)
ahojdá lidi. :) Nevéte někdo jestli má Meryl svoje oficiální stránky? *8* *15* *1* *3* *4* -
-
Re: :-)
www.simplystreep.com
ty jsou oficial :D
-
-
Pani herecka
Meryl je pani herecka *1* *1* *1* -
Ona...
Ona.... Ani nevím co o ní napsat protože se to ani napsat nedá, nevím jak jí nazvat protože na ní slovo neexistuje.... Ona prostě je nejlepší herečka na světě!!! Paní herečka!!! Fakt nemám slov, hrát tak jako ona neumí nikdo. Kam se hrabe nějaká Ashley Tisdale atd.... *4* -
-
Re: Ona...
Ona je skvělá, je to královna Hollywoodu =) Z mladých hereček na ni má jen Dakota Fanning =) ♥
-
-
Meryl as Margaret Thatcher
Ahojky lidičky *5* Tak, jak se vám líbí naše Meryl jako Margaret? *14* -
-
Re: Meryl as Margaret Thatcher
Dokonalá, jsem zvědavá na film :-D -
-
Re: Re: Meryl as Margaret Thatcher
Dokonalá a film bude určitě taky když tam hraje ona!!! *4* *4* *4* *14* *14*
-
-
-
zdravim
ahoj chodi sem jeste vabank000 dobre se sni povida:-) -
-
Re: zdravim
ahoj,jsem tady ;) nemáš skype,icq nebo facebook?
-
-
♥
Je úžasná, něco z ní vyzařuje a to NĚCO mě přitahuje *14* -
-
Re: ♥
jestli seš kluk tak chápu *14* -
-
Re: Re: ♥
ne, nejsem kluk *1* .. ale nemyslim sexuálně... nějak jinak.. možná mateřsky *7* -
-
Re: Re: Re: ♥
ty seš na holky? -
-
Re: Re: Re: Re: ♥
holka, kluk, mně je to jedno, ale já Meryl beru nějak jinak, jako kdyby patřila ke mně do rodiny *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
Asi tak *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: ♥
Nemusí být na holky *1* Mě taky přitahuje a na holky nejsem *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
diskuse.
Meryl je doopravdy dobrá herečka a taky na svůj věk pořád sexy ženská je to moje krevní skupina. -
setkání
takže holky teď si každá hezky představte jak ste se setkali s Meryl... třeba jdete jentak v NY do kavárny a ona sedí vedle u stolu... co uděláte????? *7* -
-
Re: setkání
já bych něco zapálila (jakože omylem) abych připutala pozornost na sebe, a pak samozřejmě podpiesek s fotečkou:-D -
-
Re: Re: setkání
hmmmmm to není špatný nápad!!!! *1* *1* *4* -
-
Re: Re: Re: setkání
nebo bych dělala,že mi je strašně špatně,at zavolají doktora(byla bych tam sama) :D *14*
-
-
-
Re: setkání
sorry *setkaly :D -
-
Re: Re: setkání
zeptám se jí,jestli se s ní nemužu vyfotit,a jestli by se mi nepodelala....:D Ale to by asi uděllal každej z nás,ne? *4* -
-
Re: Re: Re: setkání
To nevím já bych asi omdlela *1* -
-
Re: Re: Re: Re: setkání
MNo tak to jsem s tebou za jednoho :D Taky by sem nejspíš asi omdlela. :D Ale o to aby jsem jí požádala o fotku a podpis bych nejspíš neměla odvahu. *9*
-
-
-
-