-
kilos
vždyť je to fuk i tak je super!! né?? *3* -
-
Re: kilos
no jasňéééééé :D *14* -
-
Re: Re: kilos
pro caokyspeed-že váží 62.Taky jsem to četla já si jí totiž nedovedu představit jak váží 72 kilo *7* ale i tak je super *14* -
-
Re: Re: Re: kilos
jj je krásná, hubená, štíhlá, užasná, nádherná, překrásná, dokonalá......... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: kilos
Přesně!! *4* -
Re: Re: Re: Re: kilos
to,že váží 72 kilo,neznaméná že není hubená a krásná *4*
-
-
-
-
-
kilos
nn fakt váží 62 a né 72!!!!!! *7* -
-
Re: kilos
BULLSHIT! SORRY *15* Ale jako fakt! Vem to logicky 62-8= 54! Takže mi chceš říct že Meryl měla na DWP 54kg jo? *1* To je blbost. Tolik vážím já (54kg) ve 14 letech a měřím stejně jako Meryl, takže si to nedokážu představit, že by někdo měl v 61 letech postavu jako já *3*
-
-
how many kilos?
Víte co by mě zajímalo? Kolik Meryl váží. Ani nevím jak mě to napadlo, ale zajímalo by mě to. A kolik musela zhubnout na natáčení DWP. -
-
Re: how many kilos?
já vím váží 62Kg.Máš FB?Přidám si tě? *4* -
-
Re: Re: how many kilos?
tak to bych teda neřekla a kde jsi to našla? jinak face : Andrea Ilyková -
-
Re: Re: Re: how many kilos?
Na jedněch americkéch stránkách o ní.Můžu si tě na FB přidat? -
-
Re: Re: Re: Re: how many kilos?
jasně :-D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: how many kilos?
přidejte si me taky na FB Barbara Lou Streep *4* -
nn,fakt 72 kg,ona jako není tlustá,ale hubená jak v kramer vs. kramer nebo DWP taky není...mrkněte na její poslendí fotky *3* -
podle mě váží 62. četla sem to a je hubená!!!!!! *14* -
jj,váží 72 kg-.---prej to nabrala u J&J a prej í to nevadí:)ale mě se takhle líbí -
Ne! Meryl váží 72, lide seberte se ona zase tak hubená jako není! *3*
-
-
-
-
-
-
Margaret
Supéér, tak je to na titulní straně osobnosti.cz, že se můžeme těšit na Meryl jako Tatcherovou :-D a myslím, že jí zvládne dokonale, ta zahraje snad všechny role -
K.V.???
Myslíte že přijede příští rok do tech K. Varů?? *9* -
-
Re: K.V.???
Já myslím, že pozvání neodmítne *3* -
-
Re: Re: K.V.???
To si myslím taky *3* -
-
Re: Re: Re: K.V.???
Já dufam i když si to nedokážu představit ;) -
-
Re: Re: Re: Re: K.V.???
Já taky ne
-
-
-
-
Re: K.V.???
Má teď dost nových projektů, takže pochybuju =) -
-
Re: Re: K.V.???
Třeba překvapí.Máš její podpis??
-
-
-
:(
Lidi mám o tu naši Meryl trochu strach aby se nepřecovala. Tolik plánovaných projektů takhle nehrála ani když byla mladá. Vím o: Iron Lady, Mommy and Me, Great Hope Springs, Bella Luna, August: Osage County, a další si nevzpomínám název.... *7* -
-
Re: :(
To snad NE! Jako další, ale nepotvrzený projekt ,, WELCOME TO PEOPLE"....Já mám o ní strach až se nepřepracuje! -
-
Re: Re: :(
To je strašný sice jí to přeju ale..... -
-
Re: Re: Re: :(
nebojte,podle mě by neudělala nicmčím by nebyla 100% jistá *4* to jde je jí přece specifické:* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
není blbá:)
-
-
-
-
-
Nejlepší herečka
Meryl se mi líbila zatím ve všech filmech co jsem viděla (a že jsem jich viděla fakt dost). Mám jí ráda hlavně pro její smysl pro humor.
*3* -
Meryl Streep
Meryl Streep je vynikajúca herečka,páči sa mi vo filme napríklad Divoká rieka. *4* *3* -
-
Re: Meryl Streep
to jo.Ona je ve všech nejlepší!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
HELP
ČÍ JE TENHLE BLOG (www.about-mary-louise.blog.cz) , JE MOC HEZKÝ A RÁDA K TOBĚ CHODÍM...HELE, NECHCEŠ SE SPŘÁTELIT? *3* -
-
Re: HELP
Jasně, klidně mi mi napiš do komentářu adresu tvého blogu *3*
-
-
Video
Nevíte někdo jak si můžu udělat svoje vlastní video??Kdyžtak pište na můj mail ivca.jeriova@seznam.cz.Díky *3* *4* *4* Jeri