-
Great Hope Springs
Slyšeli už jste o tom, že by tam Meryl měla hrát(v Great Hope Springs)? *7* -
-
Re: Great Hope Springs
Ne jak to víš? *3* -
-
Re: Re: Great Hope Springs
Říkala mi to kámoška z Anglie, ale nejsem si tím moc jistá. A na netu jsem četla, že by měla hrát zase v dalším filmu nějakou političku či co *1*
-
-
-
Mamma mia 2
Ahojky. Jen sem se chtěla zeptat jestli někdo něco nevíte o mamma mia 2. Jestli se teda bude natáčet nebo ne. *3* -
-
Re: Mamma mia 2
vim akorát že se meryl zlobla protože ji tam nechtěj dát ale ostatní už podepsali smlouvu(jí nic nepřišlo) *9* -
-
Re: Re: Mamma mia 2
Meryl přišla nabídka jako první a kývla jim na to...Aspon tohle jsem slyšela:)
Ale podle mě to netočí, protože už nemají pokračování příběhu.... -
-
Re: Re: Re: Mamma mia 2
Díky mockrát. Mno doufejme že něco vymyslí!!!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Mamma mia 2
Já slyšela, že jí tam chcou, ale jestli to bude není vůbec jisté =/ já doufám, že jop =)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mamma mia 2
MSE sis♥ =)) -
Re: Re: Re: Re: Re: Mamma mia 2
já nevím,no,ale podle mého názoru jsou ty druhý díly vždycky o ničem....jako Mamma mia 1 byla výborná,ale dvojka...no nevím,no,ale když tam bude Meryl,tak to určitě bude stát za to *14*
-
-
-
-
-
-
Dotaz
Naví někdo kdo nazpíval tu písničku která je na začátku filmu Ďábel nosí pradu?????Díky *3* -
-
Re: Dotaz
dobrej vkus, ta se mi taky líbí a do toho filmu se hodí *1* -
Re: Dotaz
jo,já jo,jmenuje se se Sudenly i see,a to už ti na youtube vyjde,kdo to nazpívám *1* -
-
Re: Re: Dotaz
Nemáš náhodou tu písničku stáhlou?Na internetu ji nikde stáhnout nemůžu. *4* -
-
Re: Re: Re: Dotaz
mám:-D tak mi dej e-mail,a já ti ji pošlu,o.k.? *14*
-
-
Re: Re: Dotaz
jj dík
-
-
-
jazyky
Neví někdo které umí Meryl další jazyky zatim jsem našla že umí:Řecky,Anglicky,fracouzky a Italsky a nevíte ty další čtyři??Díky *3* *4* -
-
Re: jazyky
Umí základy němčiny a polštiny, musela se je učit kvůli filmu Sophiina Volba:) -
-
Re: Re: jazyky
Díky *3*
-
-
-
Oči
Neví někdo jakou má barvu očí Meryl? *4* -
-
Re: Oči
Řekla bych, že Meryl má takové měnivé oči něco jako modrá a šedá...Těžko říct... -
Re: Oči
modrou,ale někdy to není zřetelné,ale jinak modrou *1* *14* -
-
Re: Re: Oči
Díky *3*
-
-
-
61♥
Happy B-day my lovely Mer♥ Prostě all best for u. Jsi ta nejlpší herečka na světě!!!!!!!!!!!!! *14* -
Přání k narozeninám
Dneska Meril narozeniny má, a mi všichni přád bychom jí měli. Hodně štěstí, moc a moc zdraví, spoustu vnoučat a hodné děti. Taky přád bych jí chtěla mnoho úspěchů v herecké kariéře a hlavně klid v rodině. Takže happy, happy birthday. :D -
-
Re: Přání k narozeninám
Taky se chci pridat a poprat Mer Happy Birthday :D jsi proste nejlepsi :D
-
-
přání
Vše nej k narozkám.Hodně zdraví a štěstí. *4* *4* *3* *14* -
jee..
secko nejlepci!!!...^.^ -
B-day
Tak Meryl!Už je to tu:D Vše nej.!!!
Happy Birthday Meryl Streep! I´ll always love U! And I wish U all the best!!!!! ♥ =* *14* *14* *14* *14* Miluju ji!!!! *14* *14* -
-
Re: B-day
Happy Birthday Meryl Streep! I´ll always love U! And I wish U all the best!!!!! ♥ =* Tak schválně kolik bude přání? -
-
Re: Re: B-day
Moje milovaná Meryl,všechno nejlepší.....I loce you so much *1* *1* you are the best *14*
-
-