-
smoke
nevít¨w někdo,jestli Meryl kouří? -
-
Re: smoke
Ne nekouří,ale musela v některých filmech.Jinak kouř nesnáší :)
-
-
oooooo
čus faninky jak se máte dneska to bylo děsný ve škole myslela sem že nakopu do......(prdele) -
jo a nevíte,kde bydlí,jako,v jakém městě,jen tak pro orintaci *3* -
-
Re: bydliště
New York přeci *3* -
-
Re: Re: bydliště
ono se totiž psalo,že někde na venkově a má farmu *1* asi blbost,že? *15* -
-
Re: Re: Re: bydliště
Iviik,máš špatné informace,opravdu bydlí na venkově,ale farmu nemá,pouze velké vlastní jezero na romantické procházky s Donem a projížďky na loďce :) I když má dům i v NY,ale v současné době tam nebydlí... -
-
Re: Re: Re: Re: bydliště
A nemyslíš, že to její "panství" bude spadat pod NY a nebude to žádnej zapomenutej ostrov? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bydliště
o 3 hodiny méně od NY -
Je to asi vzdálenost o 3 hodiny méně :) -
Heeeeej!! *5* Fotka od Annie! Dobrej vkus *14* -
to je možný,přece by nejezdila z domu do domu přes celou USA *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: bydliště
a nevíš,kde na venkově?
-
-
-
-
-
ehmehm
holky já sem tu taky tak mě laskavě odepisujte dk -
-
Re: ehmehm
Možná, že kdyby si se na diskuzi Meryl Streep, bavila o Meryl Streep tak by ti někdo odepsal!!!!!!! Když chceš se někoho zeptat jak se má registruj se napiš mu do vzkazů!!!! Proč to neděláš??? *7* -
-
Re: Re: ehmehm
psala sem už na jinou diskuzi že za MĚSÍÍÍÍC -
-
Re: Re: Re: ehmehm
Mimi, čaoky má pravdu -
-
Re: Re: Re: Re: ehmehm
já vím sandy ale my budeme mít novej PC už v úterý tak se nejdéle do týdne přihlásím jj.
-
-
-
-
Re: ehmehm
:D Ahoj mimísku :) -
-
Re: Re: ehmehm
jak se máš a co ve škole *7*
-
-
-
ahoj
ahoj nemohla sem sem psát měli sme rozbitý počítač ale jinak vás zdravim *14* *3* *4* -
Golden globes
Tak co lidi, kdo se budete koukat na predavani zlatych globu? Ja bohuzel nemuzu, ale urcite budu hned rano zjistovat situaci... Verim, ze letos Meryl svou nominaci promeni a ja budu zejtra nejstastnejsi clovek na svete!!! A co vy? -
-
Re: Golden globes
Tak co jak dopadla Meryl??? -
-
Re: Re: Golden globes
viz o 2 příspěvky výše :)
-
-
A na jakým to kanále je to předávání? -
No já určitě vstanu a budu u toho střídavě spát a dívat se, tak doufám, že nezavřu oči zrovna u hlavních hereckých kategorií *1*
Loni jsem kouakal na Oscary, ale Glóby budou moje premiéra *5*
Každopádně moc držim palce a určitě aspoň něco vyjde a nee jako loni, kdy jí to všechno sebrala Kate *15* -
-
Re: Re: Golden globes
A nevíš prosim tě, jestli to pak nebude třeba někde na netu ke zhlídnutí? My totiž za prvý nemáme HBO a za druhý by mě rodiče nenechali se koukat... :-( -
-
Re: Re: Re: Golden globes
tak jsem se nakonec nedívala, páč k tomu nebyl českej komentář a soustředit se ve 2 v noci, to na mě bylo nějak moc :D
Na netu nevim,, možná nějaký videa na youtube.
Ale mám dobrou zprávu, pokud jste to ještě nečetli. Letos to konečně vyšlo! Díky filmu Julie&Julia *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Golden globes
Tak to je moooooc krásný, Meryl si to za letošní prácí opravdu zasloužila (samozřejmě je skvělá vždy :D) zrovna na to koukám na simplystreet.com a co dodat, no je prostě nejlepčíííí
-
-
-
-
-
nuda
poslední dobou je tu nuda tak dame téma třeba: Co by ste řikaly na to kdyby se zjistilo že meryl ma něco s piercem brosnanem!!!???? *8* -
-
Re: nuda
Ale kuš, co pak chudák Don- a Meryl je šťastně ženatá tak proč něco kazit?? :D jo kdyby jsme zjistili, že přijede do k nám do Česka, vůbec bych se nezlobila *1* -
-
Re: Re: nuda
no mam takový tušení... že s donem přijede na nějakou výstavu do krumlova ale nic víc nevim takže nwm kdy, jak, proč atd. *9* -
-
Re: Re: Re: nuda
To by bylo super kdyby přijela že jo *14* *14* *4* *1* J.
-
-
-
Re: nuda
Ahoj máš pravdu,je to tu nuda!!!!!!!!Zítra napíšu.J *3* *3* *4* *4*
-
-
Dabování
Většinou dabuje Meryl Zlata Adamovská, ale dabuje joi divně! akorat se podobně směje ale ďábel nosi pradu ji dabuje šíííleně!!! *16* že jo? *14* -
-
Re: Dabování
všechny filmy co sem viděla s Meryl Streep tak ji zatím mluví Zlata Adamovská! Moc se mi líbí jak ji mluví jak v dábel nosí pradu tak v mamma mia! akorát ji mluví divně v smrt ji sluší! a ALE ANGLICKY SE MI TO LÍBÍ DALEKO VÍC! PROTOŽE TO JE JEJÍ NEJHEZČÍ HLAS!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *1* -
Re: Dabování
Mě to v Pradě dost dobrý. Oproti Mamma Mia! určitě o 200% lepší!!!
Zlatka je na ní podle vůbec dost dobrá a už jí maj všichni zafixovanou. Když slyšim někoho jinýho v dabingu, tak mě se teda vaří krev *15* -
-
Re: Re: Dabování
to jo je to lepší než mama mia ale já se stejně na všechno s ní budu dívat jen a jen ANGLICKY pro to, že ona má hlas nejhezčí *1* *1* *3* *14* *14*
-
-
-
Mamma Mia
Tak jsem včera byla u nás v kině na jeden bezvadný film-jak jinak než Mamma Mia a zase jsem si pořádně zazpívala, zatančila, pobrečela a obdivovala úžasný herecký výkon naší milované Meryl=D -
-
Re: Mamma Mia
:D *15* *14* *8*
-
-
It's Complicated
http://thepiratebay.org/torrent/526 8500/Its.Complicated.2009.DVDSCR.XV iD-M00DY_no_rar
odkaz na stažení It's Complicated, pokud ho ještě nemáte a sem jsem dala titulky, které na to perfektně sedí :)
http://iviiik04.webovastranka .cz/file/2548/6264_It_s_Complicated _-_titulky.srt -
-
Re: It's Complicated
jestli by vám ty titulky nešly stáhnout, tak je můžu poslat mailem. nejsem si jistá, jestli na weobvastranka.cz nemusíte bejt přihlášený...
-