-
zvíře
Nevíte někdo jestli má Meryl nějaký zvíře? -
-
Re: zvíře
Psa *14* -
-
Re: Re: zvíře
meryl má psa? a nevíš jakou rasu? *3*
-
-
-
JO?
Uz je davno zima a o příjezdu Meryl se vůbec nemluví... nevite někdo bližší informace :D -
-
Re: JO?
řikalo se to nekecam přečtěte si starší příspěvky *3* -
-
Re: Re: JO?
myslíš to, jak někdo vypustil "kdy teda přijede na tu premiéru"? To přece někdo nepochopil, že na premiéry se jezdí do měst jako je Londýn, Paříž, L.A. atd...
Jinak tady myslim nikdo nic nepsal... Ale kdyby jo, a byl by k tomu nějakej zdroj, tak to si teda ráda přečtu *1* -
jak moc starší??? -
-
Re: Re: Re: JO?
No o hodne starší... řikalose ze prijede do karlovejch varu a ja tak byla o letních prázdninach a uz tam dělaly zimní výzdobu:D
-
-
-
Re: JO?
Co? to si děláš jenom srandu ne?! nebo to myslíš vážně??? ona má přijet??? -
-
taky to o tom nic nevím.... (????)
-
-
-
happy birthday
Hele zachvili bude mít Meryl narozeniny!!
Už ji bude 60!!!To je hrozny jak to leti a při tom na to vubec nevipada *13* *3* *14* *14* *14* -
-
Re: happy birthday
Nevypadá s měkým i...to teda válíš *3* -
-
Re: Re: happy birthday
haha to je jen mala chybicka
-
-
-
Itálie
Meryl bude v Římě tento měsíc XD a bude tam Miloš forman XD už jsem mu začala podlízat,abych mohla jet taky,ale nwm nwm esli ho do té doby okouzlím XD ale tak uvidíme XD dostala bych se do VIP wooooow *1* -
-
Re: Itálie
No teda sandy takovyho starouše?! *1* -
-
Re: Re: Itálie
Sbalím ho,hlavně, že uvidím Meryl jako VIP XD -
-
Re: Re: Re: Itálie
No teda Sájo ty Ďáblice! Tak tam pojed se mnou a uvidíme Meryl a budeme Happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Itálie
muzu se pridat? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Itálie
Hehe,to nwm XD Pochybuju,že bych se tam dostala XD ale možný je vše :) Každopádně bych pro to udělala VŠE -
Saji ty do toho fakt jdeš? *7* -
Klidně se přidej,ale já osobně si půjdu sednout do VIP XD
-
-
-
-
-
-
kde se dají stáhnout její filmy zdarma
nevíte někdo, kde bych stáhla její filmy??? -
nevíte?
Kolik je Donovi let? *3* -
-
Re: nevíte?
December 12, 1946
-
-
falling love
tak už mám i falling love-1984,je to super film,Meryl je jako vždy úžasná,ale i Robert De Niro je okouzlující,mám to i v originále i češtině *14* -
-
Re: falling love
záááávidííííííííííí -
-
Re: Re: falling love
máš staženej torrnet?jako program? -
-
Re: Re: Re: falling love
tyjo, odkud to máš???? O.o -
-
Re: Re: Re: Re: falling love
a teď už mám i hořkost v obou jazycích...stahuju to přes torrent,falling love je geniální -
-
Re: Re: Re: Re: Re: falling love
napiš mi prosím e-amil,pošli ti rovnou ty torrenty a titulky,odkazy už si napamatuju *7* *1* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: falling love
Prosím pošlu odkaz na ty torrenty a na titulky prosím
-
-
-
-
-
-
Dům duchů
Nevíte někdo,jak se dá upravit herecké obsazení?Pze v Domě duchů hrála malou Claru Grace Gummer. -
-
Re: Dům duchů
Osobně teda za zdroj pravdy považuji imdb.com, ale nevim no... -
-
Re: Re: Dům duchů
tam je napsaná mamie,ale to je chyba -
-
Re: Re: Re: Dům duchů
Já teda nevim no, ale Grace mi na to přišla ještě dost malá. -
-
Re: Re: Re: Re: Dům duchů
Fakt Grace,mám na to své zdroje :) A navíc bych řekla,že jako Mamie nevypadá :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dům duchů
Podle mě na krase nesejde!!!Lou je sice nejhezčí ale grace s mamie jsou aspon zajimave!! -
tj, Louisa je krásná, ale sestry teda ne-e -
Nač ten sarkasmus iviik,mi se taky moc nelíbí,ale Lou je podle mě nádherná.Já bych řekla,že když se na Mamie podívate pořádně,uvidíte hodně z Dona :) A ano,je to grace a stejné nejsou teda vůbec XD -
oni nejsou hnusý,Mammie je úplně stejná jako Meryl a Grance je zase jiná,takže nejsou stejný.A je to Grance... v tom filmu -
Podle mě jsou obě stejný *5* tj. stejně hnusný *1*
-
-
-
-
-
-
Meryl Streep je svělá herečaka v mama mia! byla skvělá podala uplně skvělý výkon'' *4* *4* *4* a navic je ve stejném znamení jako já. je to nejlepší herečka *15* *15* *15*
-
happy birthday
Meryl wish you a lot lot lot of luck to your 60 birthday.good luck,health, a lot of beatiful long years, a lot of films and the roles you wish your tereza filounková!
i love meryl streep!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*