-
maril
Vše nej teda jí už je 60?? to bych neřekla *1* -
Meryl
To všechno ona je :D
- amazing
- wonderful
- sublime
- copacetic
- nailing
- mighty
- prodigious
- breathtaking
- bewildering
- bang on
- far-out
- crashing
- portentous
- terrific
- sensational
- royal
- cool
- lovely
- fab
- immense
- marvelous
- great
- gorgeous
- cracking
- stunning -
-
Re: Meryl
yeaaaah♥
-
-
ČT 2
dívali jste se někdo ve čtvrtek na Zítra nehrajeme? hrálo to kolem 22.00 na ČT 2 já jsem během 15 minut usla takže z toho nic nemám, to asi že to bylo nadabovaný a navíc nejsem moc noční tvor *1* *1* -
-
Re: ČT 2
no ja to mam na dvd, takže ne... *1* -
-
Re: Re: ČT 2
tady se někdo má .... jen tiše závidím -
-
Re: Re: Re: ČT 2
*14* *1*
-
-
Re: Re: ČT 2
tady se někdo má....
-
-
-
It´s complicated
Po shlédnutí toho filmu se o Meryl nedá pochybovat (ostatně to už od začátku její kariéry):D úžasný herecký výkon, její smích, gesta, výrazy prostě nááádhera. A pokud budete v kině s trochu staršími lidmi tak se smějete od začátku až do konce i při tom, když Meryl zvrací nebo kouří trávu (víc radši neprozradím) :D *1* -
-
Re: It´s complicated
joooo to blití do šuplíku bylo goodné :)) -
-
Re: Re: It´s complicated
Hej já na to jdu až za týden :(
-
-
-
přáničko k narozeninám
vše nej Meryl, hlavně ať máš hodně zdraví, štěstí a lásky.bo to otatní už přijde nějak samo :-)
Prostě Happy Birthday!!!! -
a ještě jedna zpráva
pry se má natáčet druhý díl Mamma mia a Meryl přislíbila účast pokud tam bude Brosnan a spol. -
-
Re: a ještě jedna zpráva
To by bylo fajn *4*
-
-
TEREZI BLAZKOVEJ
AHOJ TEREZA...NO MOZEME SI O NEJ POPISAT...JA NEMOZEM ODPISAT CEZ POSTU TAK SA MOZEME BAVIT NA TOMTO FORE....RADA SA O MERYL STREEP POBAVIM...JA MAM 14 A BUDEM MAT 15 TAKZE SME SKORO ROVESNICKY...VSAK NAPIS NA TUTO DISKUSIU MOZEME SI PISAT CEZ TOTO....SUHLASIS???URCITE NAPIS.... -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k šedesátinám. *4* -
Este pre Terezu...
tereze-napis my tvoju emailovu adresu a ja ti na nu napisem z ineho pocitaca o.k.!???lebo mam zaujem si pisat o meryl streep.... -
Happy birthday!
Všechno nejlepší Meryl!!