-
nej
meryl je úplně nejlepší herečka na světě.muluju ji... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ahoj
ahoj holky jak se máte napište mi to číslem 10nejlepší 1nejhorší ja tak na 8. -
http://tinyurl.com/pn6d24x statistiky a návod k IMDb.com světové hitparádě STARmeter. Meryl Streepová je největší ženskou hereckou hvězdou této hitparády mezi ,,seniory,, vlastně včetně chlapů. Soupeří s Robertem De Nirem. *5*
-
Taky vše nej!
Celý den na ni budu myslet!! Přát vše nej!!!!! *14* *14* *14* -
Jděte na Paula Wesleyho je to tak sexxxxxyyyy chlap...bože!!!!a jestli se vám bude líbit přidejte se do fanklubu
-
Julie a Julia
Já už jsem to viděla,před chvílí jsem dorazila domů XD hej paráda,ale myslím,že its complicated bude lepší XD ale meryl tam byla dost dobře střelená,to se mi moc líbilo XD a je to podle pravdy :) -
-
Re: Julie a Julia
tak k nám do Olomouce to dorazí mezi 8.10.-15.10. tak už se nemůžu dočkat!!!! -
-
Re: Re: Julie a Julia
já bych se taky nemohla dočkat XD -
-
Re: Re: Re: Julie a Julia
je to hrozný,když víš,že ten film je na světě od 7.2.2009 a uvidíš ho až někdy v říjnu *9* *9* *9*
ale už se těším,až si koupím na dvd *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Julie a Julia
No, já jsem už zapsala požadavek na titulky, takže se nebudu stresovat a stáhnu si to :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Julie a Julia
JJ,Julie a Julia už u nás je :)
-
-
Re: Re: Re: Re: Julie a Julia
Já se moc těším na its complicated :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Julie a Julia
Saji u vas to už je? *7*
-
-
-
-
-
-
no koment
to byste nevěřili jak jsem na sebe nasraná, že dokážu zapomenout na tak významnou věc jako předávání oskarů, věřili byste tomu? já tomu ještě teď nemůžu uvěřit, že jsem to prošvihla, až ráno v rádiu slyším, že Avatar nevyhrál a že Sandra ho má doma, asi je toho na mě poslední dobou moc... ale jediné co vím je, že se alespoň jednou v životě na to pojedu do LA podívat:D samozřejmě asi ne až úplně do sálu ale alespoň u povzdálí:D jen doufám že to stihnu dokud bude Meryl pořád hrát:D -
-
Re: no koment
ale jo ja tam pojedu s tebou, nebo ti pošlu pozvánku:D -
-
Re: Re: no koment
ok, takže to abych začala šetřit na letenku:D -
-
Re: Re: Re: no koment
Dneska do NY stojí letenka jenom 10 000..takže to není zas tak hrozny:) -
-
Re: Re: Re: Re: no koment
tak to ještě celkem jde :D *1* -
Re: Re: Re: Re: no koment
Tolik ne seženeš to za 9000 *15* *1*
-
-
-
-
-
ahojky
čauky lidičky asi budu mít nějaký plakáty:D a Erika už má A1 Plakáty its complicated, JaJ, Pochyby *3* -
-
Re: ahojky
Tak to je fajn, má zatím Mamma Mia, vzhledem k tomu, že pracuji u nás v kině tak plakátu bude víc :D *1* -
-
Re: Re: ahojky
já jsem si to také domlouvala u nás v kině,a budu mít ještě It's complicated a i Mamma mia,takže hurrrrááááá *14* -
-
Re: Re: Re: ahojky
a nechcete mi někdo nějaký poslat? kdyby byly navíc? plsss... zeptáte se? *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
zeptat se můžu,ale i tak se na mě blbě dívají, takže uvidíme -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky
tak to prosím holky zkuste a pak mi napiště do vzkazů... *14* dik:D když tak řekněte že to máte do... nevim kam... *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky
hej taky se na tebe blbě dívaj,na mě taky,jak kdybych chtěla bůh ví co *1*
-
-
-
-
-
Re: ahojky
JaJ mám taky,ale to je tak vše:-D
-
-
Všetko najlepšie