-
Dotaz
Naví někdo kdo nazpíval tu písničku která je na začátku filmu Ďábel nosí pradu?????Díky *3* -
-
Re: Dotaz
dobrej vkus, ta se mi taky líbí a do toho filmu se hodí *1* -
Re: Dotaz
jo,já jo,jmenuje se se Sudenly i see,a to už ti na youtube vyjde,kdo to nazpívám *1* -
-
Re: Re: Dotaz
Nemáš náhodou tu písničku stáhlou?Na internetu ji nikde stáhnout nemůžu. *4* -
-
Re: Re: Re: Dotaz
mám:-D tak mi dej e-mail,a já ti ji pošlu,o.k.? *14*
-
-
Re: Re: Dotaz
jj dík
-
-
-
ODVLEČEN
Před chvílí jsem skoukla odvlečen a už vím,čím budu.Budu tajná agentka SIA,ale pozor,je to TAJNÉ XD *14* -
-
Re: ODVLEČEN
jooo, Odvlečen je goodné! Ale Meryl tam mohla dostat vícero prostoru.. Solidní mrcha *5* -
-
Re: Re: ODVLEČEN
Poc budes Sandy SIA?? *7* ty si chcela byt herecka ne?? -
-
Re: Re: Re: ODVLEČEN
Jasně solidní mrcha,dobrej název XD já měla chuť ji za tu nespravedlnost odstřelit,ale tato práce by se mi líbila.Hele,co je tomu podobné?Jaká práce???A Barčo: Jasně,že herečka,ale já budo to i to.Ve dne herečka,v noci tajná agentka SIA XD -
-
Re: Re: Re: Re: ODVLEČEN
A smím se zeptat, co je to SIA, holči? :P -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ODVLEČEN
*1* -
Jaj, jo, XD trochu sek ,mno XD -
NJ, viděla no, ta jistá organizace se jmenuje CIA... Angličtina má malinko jiné vyslovování hlásek *3* To se dá i odvodit, že SIA nic není :P -
Dyť si viděla odvlečen XD tam to je XD pracovala bych jak meryl a byla bych mrcha ještě solidnější XD
-
-
-
-
-
Re: ODVLEČEN
já skoukávám marvinův pokoj v originále:-P
lahoda *14*
-
-
Mamma mia 2
Ahojky. Jen sem se chtěla zeptat jestli někdo něco nevíte o mamma mia 2. Jestli se teda bude natáčet nebo ne. *3* -
-
Re: Mamma mia 2
vim akorát že se meryl zlobla protože ji tam nechtěj dát ale ostatní už podepsali smlouvu(jí nic nepřišlo) *9* -
-
Re: Re: Mamma mia 2
Meryl přišla nabídka jako první a kývla jim na to...Aspon tohle jsem slyšela:)
Ale podle mě to netočí, protože už nemají pokračování příběhu.... -
-
Re: Re: Re: Mamma mia 2
Díky mockrát. Mno doufejme že něco vymyslí!!!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Mamma mia 2
Já slyšela, že jí tam chcou, ale jestli to bude není vůbec jisté =/ já doufám, že jop =)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mamma mia 2
MSE sis♥ =)) -
Re: Re: Re: Re: Re: Mamma mia 2
já nevím,no,ale podle mého názoru jsou ty druhý díly vždycky o ničem....jako Mamma mia 1 byla výborná,ale dvojka...no nevím,no,ale když tam bude Meryl,tak to určitě bude stát za to *14*
-
-
-
-
-
-
chcete ji pozdravovat?
Ahoj všichni, jsem z usa z N.Y. a Meryl Streep už sem viděla několikrát, dokonce jí i dávám její oblíbenou bonboniéru *4* bydlí kousek ode mě a ted sme přijeli sem do česka. pokaždé mi řiká darling no myslim že česky to je miláček nebo jak tak. *4* -
-
Re: chcete ji pozdravovat?
podle mě taky kecá, ale možný je všechno:D -
-
Re: Re: chcete ji pozdravovat?
no to je jenze nekdo bydli v praze nepotka za celej zivot nikoho a ona jede nekam do háje a tam ji potká a dává ji bonbonieru to je něaký divný ne. -
-
Re: Re: Re: chcete ji pozdravovat?
Tak jestli to psal někdo na Facebooku, tak mi je tím pádem úplně všechno jasný *1* *1* achjo *5*
-
-
-
koukám, že to tady začíná bejt neustále vtipnější :D :D -
KECI V KLECI *16* *8* -
ps: tohle mi napsala jedna holka na facebooku *14* -
-
Re: Re: chcete ji pozdravovat?
to je blbost, jak se ta holka jmenuje?
-
-
-
oblíbená barva
tak sem na dobrý cestě, je to buť Modrá Bílá černá nebo zelená *14* co myslíte??? *7* -
Julie a Julia
Ahoj,prosím vás,nevíte,kde mám sehnat lístky na premiéru Julie a Julia?Nemůžu to nikde na net najít.Díky moc -
Dabing
Tak ten dabing mě teda docela zklamal *9* -
-
Re: Dabing
Mě dabing taky zklamal, jedinej, s kým jsem celkem spokojená, je Brosnan.. -
zas ena druhou stranu, kdybyste to viděli s dabingem hne dpoprvý tak byste to tak nehrotili, ale strašný to je, to souhlasím. Nemám árda dabovanou meryl, miluju její hlas -
-
Re: Re: Dabing
To asi nehrotili, ale ty český hlasy k hercům prostě nejdou. I když Stašovou teda miluju, to jo :) -
-
Re: Re: Re: Dabing
já můžu i Adamovskou *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Dabing
To já taky. Jen kuli ní se dívám na Ordinaci *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dabing
Ale tak mě to nevadí.. Pak to hezky prokombinuju s House M.D. a C.S.I. Las Vegas a jsem v pohodě. *4* -
kdysi jsem se taky dívala, pak už jen kvůli ní, ale co je moc, to je moc, teď už Ordinaci ani omylem
-
-
-
-
-
myslím u Mamma Mia... -
-
Re: Re: Dabing
Mě taky, poslechla jsem si sotva tři minuty a hodně rychle jsem se vrátila na původní zvuk. U většiny filmů mi dabing nevadí, ale tam kde hraje Meryl ho prostě nesnesu. -
-
Re: Re: Re: Dabing
Tak to já můžu slyšet Adamovskou jako Streep, ale tohle se nepovedlo kompletně. Ježková se nehodí na Amandu, Stašová se nehodí na Baranski, u Julie Walters mi ta dáma (nevím jméno) taky neseí. A u Skarsgarda postrádám Jaromíra Medunu. Brosnan-Beneš je docela good, to se celkem povedlo. -
-
Re: Re: Re: Re: Dabing
Tak to máme stejný názor, Adamovskou u Meryl snesu, pokud nemám na výběr a film musím poslouchat nadabovaný, Brosnana Beneš dabuje normálně, takže tam se to dá přežít, ale ti ostatní KATASTROFA *16* Člověk by řekl, že s takovým filmem si dají víc záležet!!! -
-
přesně! toto mě taky sklamalo i když zlata má super hlas tak to pozadí to je hrůza! je slyšet jak je to mluvené do DUTA! prostě originál vyhrává! toto mě opravdu dostalo a díky že nejsem sama! :) -
Hold není každý den posvícení.
A ještě jedna taková malá stížnost. U bonusových materiálů mi chybí víc nepovedených scén *15*
-
-
-
-
-
-
Pláč
Hej lidičky, u kterého filmu s Meryl jste brečeli??? Já totiž zatím u všech, které jsem s ní viděla... Nejvíc asi u Sophiiny volby *9* -
-
Re: Pláč
Já u Sophiiny volby snad ani ne, jen jsem nemohla dejchat *4* -
-
Re: Re: Pláč
jediná správná věc....jak na konci umře *9* -
-
Re: Re: Re: Pláč
Hej,buďte vklidu, ještě jste na tom dobře, to já brečela i u odvlečen, jaká tam byla cool mrcha *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Pláč
já sem brečela snad i u prime a DWP já ani nwm proč, ale tya filmy s Meryl mi fakt dávaj... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pláč
XD neber boží slova nadarmo iviik -
pro Kristovy rány, ženský! Jakteda vypadáte u opravdovýho drasťáku? To je dneska mládež *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Pláč
Tak to bych tě nechtěla vidět třeba u takový Zelený míle.. To by tě asi odvezli což? *1* *5* -
-
Já to viděla a bulela jsem,mno XD
-
-
-
-
-
Re: Pláč
Nejvíc Madisonské mosty :(
-
-
líbačka
meryl se líbala se sandrou bulock. -
-
Re: líbačka
to ti fakt došlo brzo *1* -
-
Re: Re: líbačka
a ploc to udelala *7* -
-
Re: Re: Re: líbačka
aby byla prdel ne? *5* A to Sandra na ní vlezla -
-
Re: Re: Re: Re: líbačka
a ze se ji chce a uzivala si to *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: líbačka
prosim tě, vždyť je to úplně normální....
-
-
-
-
-
Re: líbačka
blik že jo :D :D :D :D
-
-
Zítra nehrajeme
Hele nevíte někdo kde se dá zadarmo shlédnout film Zítra nehrajeme?? *7* -
-
Re: Zítra nehrajeme
Stáhni to na ulozto.cz *3* -
-
Re: Re: Zítra nehrajeme
A nejsou tam viry?? -
-
Re: Re: Re: Zítra nehrajeme
Mě to nejde stáhnout!Prej ze tam nesmí být žádný dowland nebo co,ale já nwm co to je!
-
-
-