-
Roma
Takže Meryl nakonec do Říma dorazila, i když se spožděním.Dneska nebo zítra odjíždí :-) -
-
Re: Roma
*14* dikes, to sem chtěla vědět *1* -
Re: Roma
no vidis *1*
-
-
dotazy
nevítě,jestli je meryl republikánka nebo liberálka?a jaká je její oblíbená hudba?krom beatles?a jaká je její nej.knížka? -
-
Re: dotazy
já nwm co je ale viděla si zítra nehrajeme? ta hudba co tam je je meryl favourite:D *14* *5*
-
-
čus
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
vabank0000
pro vabank0000.......že sme si hezky pokecali a budem v tom pokračovat vid *7* a chceš tu adresu na tu reklamu abys viděla jak ted jessie cave vypadá -
-
Re: vabank0000
jo,jasně,můžeš mi dát odkaz? *3* *14* *1* -
-
Re: Re: vabank0000
jj www.youtube.com jessie cave a tam se ti ukážou všechny videjka pak mi napiš jak se ti líbila jj. *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: vabank0000
jo...docela hezká,moc jí to sluší.....docela se změnila -
-
Re: Re: Re: Re: vabank0000
jj to je dobře kde se ti nejvíc líbila *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vabank0000
e.mail?a jako fakt pravej?a odepsala? *14* -
: Re: Re: vabank0000
Ahoj napiš mi prosim její meil prosím,prosím. *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: vabank0000
a mám an ni email. *4* (už sem ji i napsala tak uvidim).
-
-
-
-
-
-
Nej herečka na světě
Je to fakt nejlepší harečka na světě, a na svůj věk je moc hezká... Krásně zpívá *14* -
Zlaté glóby
Tak výsledky Zlatých glóbů už máme na světě. Meryl měla nominaci v ve dvou kategoriích, ale ani jednu však neproměnila :( Stejně tak to bylo i s herci, kteří měli nominaci za Doubt, secénář za Doubt a s filmem Mamma Mia!. -
-
Re: Zlaté glóby
a to jsem si myslela kolik mamma mia nepřinese cen, velké zklamání snad ty oscary třeba vyjdou -
-
Re: Re: Zlaté glóby
to ne, MM bych spíš věřila teda u glóbů než u akademie
-
-
Re: Zlaté glóby
naprosté zklamání... hlavně mě mrzí ta cena v kategorii komedie/muzikál, kde to vyhrála ta ..... slečna *16* -
-
Re: Re: Zlaté glóby
Já jsem jí víc věřila za Doubt, ale taky jsem byla tak nějak skleslá :) Uvidíme příští tejden, kdy se zveřejňují oskarové nominace. -
-
Re: Re: Re: Zlaté glóby
v dramatu to byla hodně silná skupina, takže ta MM s emi zdála pravděpodobnější ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Zlaté glóby
Ale když si to vezmeš kolem a kolem, tak všechno je vlastně silná skupina. Jinak by to nebylo na nominaci :))
-
-
Re: Re: Re: Zlaté glóby
Jo nominace se zveřejňujou až 22.1. , ale podle mě výsledky Zlatých glóbů mnoho prozradili.... myslím že KAte Winslet má oskara jasného... i když jí to samozřejmě nepřeju kvůli Meryl *14* -
-
Ale co my můžeme vědět. Glóby jsou zahraniční novináři a Oscaři jsou americký. Tam může být vše jinak... *4* -
Tak to je jasný :) Ale taky myslim, že když takhle všechny utřela, že to má jistý :)
-
-
-
-
-
Víkend
Ahoj nevíte někdo kde sehnat díl Víkendu kterej byl věnován 60.narozeninám Meryl Streep?Díky *3* -
-
Re: Víkend
to jsem taky neviděla a nemůžu to někde sehnat :( -
-
Re: Re: Víkend
Stene to bylo jenom takovy kratky
-
-
zkus prohrabat archiv Novy,,, najdeš si Víkend a tam jsou celý díly... -
-
Re: Re: Víkend
Děkuju -
-
Re: Re: Re: Víkend
Nejde too:((((( -
-
Re: Re: Re: Re: Víkend
Já jsem to taky včera zkoušela hledat a nic... Ale jestlis to neviděla, tak jsi o nic nepřišla... Bylo to divný a mě se to nelíbilo, ta reportáž...
-
-
-
-
nononononononononononononononononon onononononononon............
-
-
Dotaz
ahojky nevíte někdo jestli přijede Meryl do CR??A nevíte v jakem městě Meryl bydlí,já myslím že v NY.Ale nevím to jistě díky a mějte se:Jeri *3* *4* . -
-
Re: Dotaz
Meryl přijede podle toho, jestli bude mít volno zatím má v plánu dva filmy , tak kdo ví...Chtějí ji pozvat do KV NA FILM. FESTIVAL v příštím roce. A co se týče bydlení má dům ve státě Connecticut.Měla jsem i jeho fotku ale nevím, kde ji zrovna mám. Ale určitě má i nějakou nemovitost v NY.Když tam jezdí na nějaké akce což je docela často. A pendlování mezi CT a NY je náročné.Ale její domov je prostě Connecticut... *3*
-
-
YEAH♥
Holkyyyy, Meryl to vyhrááálaaaa, dostala tu cenuuuuu XD Dozvěděla jsem se to včeraaaaa XD I am so happy :-* -
-
Re: YEAH♥
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* i'm too so happy.....ježiš ona je tak úžasná,už jste viděly fotky? *14* -
-
Re: Re: YEAH♥
Tak jasný že to musela vyhrát Meryl!!Vždyť je to ta nejnejnej herečka ze všech!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: YEAH♥
Fotky??? Už dávnoooo XD -
-
Re: Re: Re: Re: YEAH♥
šak to bylo na všechny *3* někteří třeba ještě ne.....hej,měla nádherný šaty,že?S Dnnem jim to zase moc slušelo *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: YEAH♥
A není to its complicated??? Já se taky těším. Jen doufám, že tam na ten film budu moct jít se streepers, ale v mém blízkém okolí je jen jedna taková, která ale se mnou jít odmítá, pze mě nezná XD -
tak uvidime no..uz se moc tesim -
ČSFD píše 21.01.2010 -
já taky....hej,ona je fakt skvělá...už se těším na it's comlitation.....u nás to mám premiru 10.1.2010,že? -
Měla, vypadala jako vždy skvěle. A s Donem jsou taaaaaak nádhernííííí. To je láska, taky bych to chtěla zažít :-)
-
-
-
-
-
-
Video
Nevíte někdo jak si můžu udělat svoje vlastní video??Kdyžtak pište na můj mail ivca.jeriova@seznam.cz.Díky *3* *4* *4* Jeri