-
Kráááávíína
To je taková krávovina, že je s Brosanem to je hrůůůůzáá. jak to někdo může napsat. necehápuj *10* -
julie
dneska jsem si koupila knížku J&J a je úplně skvěla.....moc doporučuji -
-
Re: julie
Nevíš, kde sehnat Dům duchů film??? Nikde to není v češtině *8* -
-
Re: Re: julie
V češtině neeeeeeeeeeeeeeeee,, Meryl mluví nějaká kačena.. Dej si originál! To je vždycky mnohem lepší -
-
Re: Re: Re: julie
hej to je jasný,originál je prostě originál.....já jen že se sandy ptala *3* hej,je ti někdo z olomouce? -
-
Re: Re: Re: Re: julie
no já mám koupený originál DVD z trafiky jak to onehdá vyšlo a titulky tam sice jsou, ale nejde originální zvuková stopa,, takže stejně na nic *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: julie
Jasný, dík :-) -
To už je dlouho,,, Sandy, prohledej internet, někde ty levný DVDprodávaj na stránkách, ale musela by ses trocu víc podívat... Zkoušela jsem se podívat na CZ torrent, ale tam to neni... -
a kdy to vyšlo? -
Jaj, ale pořád nwm, kde to mám sehnat XD
-
-
-
-
Re: Re: julie
já to mám v češtině......já jsem si to nahrávala na dvd,když to běželo v tv..
-
-
-
Vo filme Divoká řeka bola Meryl Streep velmi dobrá
-
škola
pro vabank000....do liberce bude to i v televizi na 47kanále.hele a znáš jessie cave(jak hrála v harrym potrovivi tam vypadala trhle ale jinak je moc hezká obzvlast v jedný reklamě) *4* *4* -
-
Re: škola
*1* *1* *1* jj znám,ale tu reklamu sem neviděla *4* *3* -
-
Re: Re: škola
najdeš jí na www.youtube.com a tam si zadáš jessie cave nokia a tam se ti ukáže video které trvá 21vteřin a je to ta hned první ÚÚÚÚÚÚplně na začátku pak mi řekni jak se ti líbila. -
-
Re: Re: Re: škola
Ach bože mimišku mohla bych tě ještě jednou poprosit aby si sem davala příspěvky o meryl a svoje zážitky ze školy který nikoho nezajímají do vzkazůůů?!?!?!?!!!!!!!????!!!??? !!!! -
-
Re: Re: Re: Re: škola
nemohla nikomu to nevadí a jak vidíš tak s vabank0000 sem si o tom pokecala a ty tu co hrála v harrym pottrovi znáš tu jessie cave *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: škola
jejda,však o co jde.stejně je tady mrtvo,tak co... -
no jasně ale mohly by ste si psat do vzkazů ne?? *7* -
jejda,tady už se fakt ne,ůže nic napsat.já jsem s mimiskem ráda pokecla *3* *1* *4* -
neřekla bych -
jo znam *16*
-
-
-
-
-
-
Dakota
Dakota Fanning je taková malá Meryl Streep(svým hereckým talentem), nezdá se vám??? =)) *14* -
-
Re: Dakota
ahoj ploč si tady tak dlouho nebyla *7* -
Re: Dakota
Ale jo sandy taky ji mam ráda *14*
-
-
Bleskovka
na blogu www.meryl1.blog.cz je bleskovka tak se lidičky prosím zapojte budu vám dělat diplomky když se zapojíte! Díky! *14* *14* *5* -
Oscar
Tuhle neděli už jsou konečeně Oscaři, kteří byli díky olympiádě posunutý... Já teda nevim, jak vy, ale JÁ SE BUDU KOUKAT *5* -
-
Re: Oscar
ja chci taky ale nwm kde HBO nemáme a kde jinde to davaj na PC? *7* -
-
Re: Re: Oscar
možná jo,, zkus se podívat na ofiko stránky Oscarů.
-
-
-
čau
ahojky nevite někdo něco noveho o meryl? Kdy přijede sem? a jak dopadl řím? :-) *1* -
-
Re: čau
Nepřijede sem a v tom Římě nebyla, přečti si starší příspěvky. *3* -
-
Re: Re: čau
hej ale mohla by přijet....jo a v římě byla...se podívej na simpy streep *3* -
-
Re: Re: Re: čau
Cože??? Ale ona tam jet neměla. To je nějaká blbost!!! -
-
Re: Re: Re: Re: čau
Ale to nejsou fotky z festivalu v římě... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čau
No, je možné, že by tam přijela později, ale to nwm...spíš se zeptám a dám vědět... -
Re: Re: Re: Re: Re: čau
sou,tak si to přečti,co je i toho napsaný....at jí dáváme hlasy,že soutěží mezi pěti herečkama atak... *14*
-
-
-
-
-
-
ehmehm
jen tak protože je to tu nuda a jak se teda menuje miley cyrus kdyz ne miley cyrus odpoved pls (já vím že je to píča ale jen tak se ptám) *9* -
-
Re: ehmehm
Destiny Hope Cyrus:D *1* -
Re: ehmehm
Jak to máme vědět sme faninky Meryl ne Miley!!!! *7* *8* *1* -
-
Re: Re: ehmehm
přeně *16* -
Re: Re: ehmehm
Možná Hannah Monttana *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* hahahaha haha *1* hahah *1* -
-
Re: Re: Re: ehmehm
se zeptej na Miley diskusi!!!
-
-
-
-
Mama Mia
Naprosto souhlasím.Je to super herečka a roli Donny stvárnila výborně.Krásně zpívá *14* *14* *3* *4* -
-
Re: Mama Mia
každou roli ztvární Meryl úžasně, i kdyby to byl jediný klad filmu -
-
Re: Re: Mama Mia
krásně zahrála mama mia krásnéj muzikal *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-