-
další otázka
teď už prosim fakt odpověď, jak se menuje Henry (meryl syn kdyby někdo náhodou nevědel) *5* příjmením? nevíte? *3* *14* -
-
Re: další otázka
no asi streep když je to její syn *7* -
-
Re: Re: další otázka
Ehm :D Henry je Gummer :D Streep je jen ona, jelikož si herečky většinou nechávají svá příjmení :) -
-
Re: Re: Re: další otázka
no ja nevim ja někde četla že se nechal přejmenovat na Stile *5* -
-
Re: Re: Re: Re: další otázka
Ale streep není určitě hahahahahahahahahahahahahaha!!!! *1* *15* *1* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *15* *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: další otázka
vůbec není zač,kdyby něco,klidně pisni *1* *1* *1* *1* -
Diky vanbak konečně:D *15* *15* *14* -
teda vy tady válíte *1* *1* *1* merylin syn se jmenuje Henry Wolfe Gummer,ale příjmení Gummer nepoužívá,takže jen Henry Wolfe...mám všechny jeho songy,nádherně zpívá *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Nominace
Už jsou na světě nominece na Zlaté glóby! A Meryl má hned 2! Nejlepší herečka v dramatu za Doubt a nejlepší herečka v komedii nebo muzikálu za Mamma Mia! Dále pak co se týče "Mámy" je nominace na nejlepší film - komedie nebo muzikál. Za Doubt je nominovaná ještě Amy Adams na nejlepší herečku ve vedlejší roli, a pak ještě nejlepší scénář za Doubt.
Držíme pěsti!!! -
-
Re: Nominace
skvělá zpráva!!! *3* -
A když už jsme u nominací Doubt.. Nominaci má ještě Philip Seymour Hoffman - nejlepší herec ve vedlejší roli a také Viola Davis - nejlepší herečka ve vedlejší roli. Jen pro úplnost *15* -
Úžasný!!!!! *14* mám radost *14* už se na ně těším, budu sedět u televize jak přikovaná *1* -
-
Re: Re: Nominace
já bych taky koukala, ale bohužel nebudu mít možnost, soufám, že vyhraje alespo§ň jednu cenu -
-
Re: Re: Re: Nominace
Není problém, jestli budeš chtít, tak se pak můžeme domluvit a já ti to klidně hodím na dvd a pošlu. Stejně to budu nahrávat. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Nominace
vážně? to by bylo skvělé, děkuju *14*
-
-
-
-
-
Mamma mia! 2
Mám otázku myslíte si že bude Mamma mia!2? -
-
Re: Mamma mia! 2
Ja myslím že jo,teda aspon doufam!! *14*
Všichni řikaj že jo,ale nwm co je natom pravdy
*3* -
-
Re: Re: Mamma mia! 2
Já bych za to moc nedala,myslím,že to nebude,pze jaké písničky od Abby by tam dali???Všechny už vyčerpali do 1. -
-
Re: Re: Re: Mamma mia! 2
njnale tak ještě nějaký písničky maj mohly by tam dát. ale jsetly tam Meryl hrát nebude tak no nebude vůbec vono. -
-
Re: Re: Re: Re: Mamma mia! 2
Donna v jináči?To už spíš Sophie:)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mamma mia! 2
A proč né Donna? Mí tetě je 44 a v jináči je! A víte co by to bylo za vzrůšo!!! *14* *14* *14* *14* *15* -
Aha a budou se Sophií vychovávat obě děti???Ještě by tam mohl bejt nějakej ten podvod a někdo by se mohl přizabít a z mamma mia bude kill bill s meryl streep v hlavní roli:)) -
stát se může vše *1*
-
-
-
Re: Re: Re: Mamma mia! 2
Tak, písniček od ABBy je mrtě!!! Akorád si neumím představit děj. Leda, že by Donna byla v jináči *1*
-
-
-
-
nevim
myslíte že meryl streep je její pravý jméno *7* -
-
Re: nevim
jmenuje se Mary Louise Gummer -
-
Re: Re: nevim
Oprava: Mary Louise Streep. Nevzala si příjmení svého muže. -
-
Re: Re: Re: nevim
Vzala, ale ve vřejným životě ho nepoužívá! -
-
Re: Re: Re: Re: nevim
a menuje se miley cyrus miley cyrus *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nevim
A co sem pleteš tu štěknu?? *1* -
Ehm NE :D
-
-
-
-
-
Re: nevim
Ne neni jmenu je se Mary Louisa Streep *14* -
-
Re: Re: nevim
hele mimisek kolik ti je? *7* -
-
Re: Re: Re: nevim
proc to chceš vědět *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: nevim
jen tak:D maš občas blbý otázky ale to já taky:D btw nemyslim zrovna tuhla *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
kdy sem napriklad měla blbou otazku *7*
-
-
-
-
-
-
Číslo
Zavolali jste někdo na tu agenturu?? *4* -
hahahah
ahoj naše škola se zbláznila v pátek se budeme muset chovat,oléknout a učit jako v roce 1920 nebo 1910. -
-
Re: hahahah
:-D to meryk ještě nebyla:-D -
-
Re: Re: hahahah
ted sem tě nepochopila jak to myslis *7* *4* -
-
Re: Re: Re: hahahah
jako,že v tom roce meryl ještě nebyla,že se narodila asi o 30 let později,myslím jako,jak si tam psala o to m roku 1910-20 *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: hahahah
jo aha dk za vysvětlení ta stará škola byla dneska a bylo to hustý měli sme tělocvik venku a měli jsme baleríny(holky). *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hahahah
jejda,tak to byych nechtěla....a kam chodíš na školu? *14* *4*
-
-
-
-
-
-
trailler
btw, jak se vám líbil trailer na Fantastic Mr. Fox? Klidně si ten film nechám ujít *13* -
-
Re: trailler
jestli myslis s tou liskou tak to nwm,ale moc se mi to taky nezamlouva(spis pro maly) *3*
-
-
New
Mám smutnou zprávu.Meryl tam nebude,ale nemůžu říct podrobnosti,jsem vázána slibem mlčení... -
-
Re: New
:-( ach jo.....tak naše expedice padá...ah jo...tak to se to určitě bude psát v novinách,ne? -
-
Re: Re: New
Tak to nwm, ale doufám, že ne -
-
Re: Re: Re: New
jen doufám,že není nijak nemocná *9* -
-
Re: Re: Re: Re: New
Spíš je ten důvot hodně osobní. Jen jsem teda chtěla říct, že v Londýně není a v Římě pravděpodobně taky ne -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New
já hlavně doufám, že to není nic važnýho... *7* -
Ano, ale už to nebudu rozebírat, ok??? -
osobní?
-
-
-
-
-
-
Mám ji ráda
Meryl Streepovoü mám opravdu moc ráda a teď po shlédnutí filmu MAMAMIA,vůbec-.Měla jsem jsem ji ráda před a i po shlédnutí v Madisssonských mostech a i po dalších filmech s ní.Prostě ji mám miluju-No a Pierce Brosnen a Colin First:Nemají chybu!!!!Duli *14* *4* -
autogram
Tak mají se poslat peníze v obálce když chci ten autogram nebo ne? -
-
Re: autogram
Tak je tam pro jistotu dej a připiš na co jsou =)) -
-
Re: Re: autogram
a nevíš kolik? -
-
Re: Re: Re: autogram
já dala 12$ -
-
Re: Re: Re: Re: autogram
A na co na autogram? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: autogram
Sory ale já to pořád nechápu.Takže když tam pošlu ten dopis tak platím na poště.A když mi příjde tak už to neplatím?Nebo jim mám poslat ty peníze?Díky.Piš prosím na můj mail-ivca.jeriova@seznam.cz -
Re: Re: Re: Re: Re: autogram
ne-e,autogram se nepletí,platíš za to,že ti oni ten autogram pošlou...jako za ten dopis(odpovědný)
-
-
-
-
-