-
ahoj
ahoj michale,nechceš navštívit šumperk? uvítala bych tě *4* jinak jsi super herec a moc taky moc hezkej *14* *3* -
:)
ahojky...sem nevěděla že se narodil skoro u nás v brně *1* *15* -
:-*
*14* sladkej si nevíc *4* -
-
Re: :-*
Díky :)
-
-
Jo Michael je borec
Michaeli seš fakt borec a seš moc krásnej...pjostě sladkej klučina !!!!! *14* *14* *3* -
Míša
Ahoj míso videla sem skoro vseci filmy stebou si uzasnej herec a pritom krasnej chlap!!!!!!!!!Moc ti to v tech filmech jde!!Budes hrat jeste v nakych filmech??????????diky!!!ahoj!!!!mtr
*14* -
Ahoj...
Míšo, jsi fakt úžasný herec, zamilovala jsem si tě už v roce 1999 když jsem poprvé viděla Pelíšky. Myslím si že máš opravdové charizma a talent pro hraní. Jen tak dál, budu ti držet palce a těšit se že tě zas brzo uvidím v nějakém novém filmu! *14* -
Ahoj...
Míšo, jsi fakt úžasný herec, zamilovala jsem si tě už v roce 1999 když jsem poprvé viděla Pelíšky. Myslím si že máš opravdové charizma a talent pro hraní. Jen tak dál, budu ti držet palce a těšit se že tě zas brzo uvidím v nějakém novém filmu! -
ahoj
jsi krasnej -
Ahojky
*14* Ahojky Míšo!
Si opravdu sqělej T-pek *14*
Byl si na Akademii(Jablonec),byla jsem inspicientka a ptal si se jestli máme hlad... *1* No nic chtěla sem Ti napsat a zeptat se jestli přijedeš i příští rok *4* protože bych Tě chtěla jetě vidět... *5* *16*
*1* *14* *14* *14* *1* *1* -
-
Re: Ahojky
určitě přijedu, neměj strach
-
-
Čus
*14* Čus Míšo,byl si u nás na akademii v jablonci.Jsem (inspicientka)a ptal ste se nas jetli mame hlad! *1* No jinak doufam ze budes na akademii i pristi rok *5* protoze bych Te chtela jete videt *1* *14* *14* *14* *1*