-
BEST
Je to ten nej herec na světě!!! Neznám nikoho lepšího!! Fakt miluju!! *14* -
.
ja som si myslela ze len ja ho milujem a ze ja som cvok ked sa mi paci 55 rocny chlap ale ked on je taky skvely on je naj. herec na svete ...:) -
On je uplně nejvíc roztomilej *14* ! Vážně jako ... nejhezcí je podle mě asi v Saw a ještě v the inside ... ale upřímně řečeno... on je dokonalý absolutně všude <3
-
nejlepší scéna
no tak samozřejmě že jak se Ben po přesunu ostrova ocitně v poušti a snaží se mluvit na ty modrý a červený arabsky a turecky, to nemělo chybu *15* dále : " Já jsem Henry Gale z Minnesoty" fakt roztomilej *3* ale co bych byla za pořádnou fanynku kdybch se nepochlubila, Héč já mám jeho ofiš fotky rovnou z Havaje *1* *1* -
-
Re: nejlepší scéna
Vážně? A jakou?
-
-
Fotka
mě se líbí první a poslední v prvním řádku...je k sežrání.:-) -
fotka
Když mu to sluší pořád, je to hrozně težký.....tak mě napadla teda ta první v prvním řádku :) -
-
Re: fotka
taky viď? je nádhernej...a přitom je starší než můj táta. *8* -
-
Re: Re: fotka
prosímtě, já bych mu tipovala tak na 40 a ne na 54. Máma a všichni si myslí, že jsem cvok, když se mi líbí. Když on má fakt hezkej kukuč a vždycky se dívá jak vyoraná myš :D a vypadá jako když ho kopnul el. proud. *1* -
-
Re: Re: Re: fotka
Tak každýmu se líbí "někdo", raději nechtěj vědět, co tají mamka xD -
Re: Re: Re: fotka
přesně, já bych mu taky víc netipovala...jak on to dělá, že vypadá tak brzvadně...jako myš-tak to je dobrý.:-D -
-
Re: Re: Re: Re: fotka
když já jsem s tím už otravná, jak pořád říkám že je hezkej. A naní nafoukanej, že je slavný. No, i když moc dobrých rolí si moc nezahrál. Já osobně jsem ho viděla akorát v Zorrovi *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fotka
no tam jsem ho skoro nepoznala
-
-
-
-
-