-
ono už to bude 5 let co umřel to je neuvěřitelný!!! chudák *8*
-
Frajer.
-
http://fanklub.osobnosti.cz/marc-marquez *14* *14* *14*
-
-
??
-
-
Happy Birthday,Michael Jackson
-
Ano jsou to už 4 roky..jak smutné..myslíme na tebe všichni a nikdy nezapomeneme vím že tu jsi se mnou a ochraňuješ nás a zůstaneš navždy v srdci těch co tě milují nebo jsi jim zlepšil svět k lepšímu,ukázal jsi nám ho z té lepší stránky a za to ti moc děkujeme a šířit lásku budeme dál.Jsi tu s námi pořád, i když tělo umřelo duše pořád žije v každém z nás co tě mají radi:) *3* takže Happy Birthday:) vím že už tě nikdo nenahradí a ni žádný Bieber *16* byl jsi ten nejlepší člověk co kdy chodil po téhle zemi..i pár celebrit i normálních lidí to říkalo , a to se neříká jen tak někomu.. *4* jsem ráda za to že jsi tu byl aspoň deset let mého života.:) Love you more ..R.I.P:) btw: taky bych se chtěly někdy podívat do Neverlandu a ´do Forest lawn kde je pohřbený :"(( děkuju moc za všchno..a kdyby byly nějaké srazy fanoušků tak piště:)
-
Už 55. let uběhlo od doby, kdy na svět přišlo dítě, které změnilo dějiny, nejen hudby. Kdo by v té době tušil jaký talentovaný, chytrý a krásný chlapec z něj bude? Každý den děkuji Bohu, že ho tak krásně obdaroval. Ale bohužel se v životě setkal s velkými překážkami, které musel překonat. Jsem ráda, že jsem chodila aspoň 10 let po stejné planetě jako Michael. Abych to zkrátila, děkuji Bohu, že dal Michaelovi, tak čisté srdce a výborný talent, Katherine a Josephovi, že mu dali život a Michaelovi za to, že si svůj talent nenechal pro sebe, že si ani svoje čisté úmysly nenechal pro sebe a rozesílal je dál a promlouval lidem do duší aby to tak dělal každý (I když mu někteří jeho dobrotu vraceli dost špatně!)Michaeli, děkuji ti za skoro 51. let, které jsi tady byl! I miss you so much!
I love you forever! ♥ You're only King..♥ -
byl to užasnej zpěvák *14* *4* škoda jen že ....mmm no už není mezi námi *9*
-
Teda, nebyla sem tu snad rok..:) A diskuze se nezměnila..
Ani moje láska k Michaelovi.. ♥ -
Karolíno myslím že by sis měla zajít za psychiatrem a léčit se ze schizofrenii a myslím si že si aj utekla z psychiatrické léčebny v Bohnicích máš pouhé šílené představy 10 létá holčičko a když se znáš s Jacksnovou Rodinou tak co děláš tady v České republice??asi nic nó *15*
-
HAle já chodím s Michaelovým synem a jmenuje se Prince Michael Jackson.
A mám na něho aji číslo a aji na jeho sestru Paris Jackson.Já umím aji anglicky aji česky mě nikdo Prince Michaela Jacksona nepřebere.Já jsem znala jeho tátu takže jsem byla aji s ním myslím jako s Princem Michaelem Jacksonem na pohřbu takže mě ho žádná holka nepřebere,doufám že vám to je jasné!!!Já znám aji jeho rodinu a já jsem teďka u nich home
takže máte smůlu neumíte nikdo anglicky tak sním asi těžko můžete
chodit já s ním chodím už 4měsíce takže mi ho nechte jo!A já znám aji
jeho mamku aji sestru a mladšího bratra a já mám navšechny telefonní
číslo aji na Prince Michaela Jacksona a aji na jeho sesrtu Paris Jackson.A já sněma chodím aji ven,a Princ mi řekl jak umřel jeho táta.
Já vám to neřeknu ani kdybyste prosili *3* takže doufám že vám to je
jasné klidně o něm můžete psat že sním chodíte ale to není pravda on
by vás ani nechtěl mě s ním seznámila jeho sestra Paris Jackson ona je dcera popového krále Michaela Jacksona.Takže už tu nepište takové kravyny a blbosti že jste chodili s Mihcaelem Jacksonem a s Princem Michaelem Jacksonem.!!!To není pravda!!!!Takže už toho nechte!!! *16* *4* jo!!!!!!A já mám po něm aji píjmení když chodím s Proncem Michaelem Jacksonem já mám poněm píjmení Caroline Michael Jacksonová,a
on mi koupil aji prstýnek a dva takže máte holky smůlu!!!!!!a ten jeho mladší brácha taky už s někým chodí a aji jeho sestra!!Už s někým chodí a jeho mamka mi dovolila že sním můžu chodit takže on chodís první holkou a má mě ráádd a já ho mám taky rááddaa takže máte smůlu! *15* -
-
Chceš být zajímavá? Dám ti jednu malou radu: tímto způsobem ti opravdu nikdo neuvěří! I ten největší blbec to musel prokouknout!
-
Ty Caroline, seš blázen a prostě si jeď za Jacksonovými. Já nejsem blbej a proto sem ti na to taky neskočil!
-
to chci vidět, kdo takové kravině uvěří! Caroline by se měla už konečně probrat!
-
To, co jsi tady napsala je úplná blbost. Byla jsi vůbec ve škole? Ty chyby! Caroline, já umím anglicky, německy,francouzsky a česky, takže by se v Americe se mnou dalo mluvit.
-
Caroline Jacksonová
myslím,že by jsi si v prvé řadě po sobě měla přečíst to, co jsi napsala, ani anglicky hovořící člověk nenaděla tolik gramatických chyb v českém jazyce jako ty. Sice nevím kolik je ti let, ale počítám, že podle svého vyjadřování a chování asi tak sotva 5. Jako smekám před tebou, máš velice bujnou fantazii. Myslím, že v těchto vedrech jsi asi pobývala na sluníčku velmi moc času a tvůj mozeček to teď nějak nepobral. Holka vzpamatuj se, jinak na to v životě hooooodně doplatíš. *16* -
A my ti to všechno žereme *15* Holka dej si studenou sprchu a prober se *15*
-