-
hej všichni aẗ daj na moji větu LIKE všichni kdo si mislijou že jakson vipadá strašně
NAHODOU KDIS SME BYLI NA DOVOLENÉ TAK ZROVNA ZEMŘEL *1* -
-
R.I.P Tvůj pravopis.. *3*
-
Ach ta čeština..
-
-
ono už to bude 5 let co umřel to je neuvěřitelný!!! chudák *8*
-
Frajer.
-
http://fanklub.osobnosti.cz/marc-marquez *14* *14* *14*
-
-
??
-
-
Happy Birthday,Michael Jackson
-
Ano jsou to už 4 roky..jak smutné..myslíme na tebe všichni a nikdy nezapomeneme vím že tu jsi se mnou a ochraňuješ nás a zůstaneš navždy v srdci těch co tě milují nebo jsi jim zlepšil svět k lepšímu,ukázal jsi nám ho z té lepší stránky a za to ti moc děkujeme a šířit lásku budeme dál.Jsi tu s námi pořád, i když tělo umřelo duše pořád žije v každém z nás co tě mají radi:) *3* takže Happy Birthday:) vím že už tě nikdo nenahradí a ni žádný Bieber *16* byl jsi ten nejlepší člověk co kdy chodil po téhle zemi..i pár celebrit i normálních lidí to říkalo , a to se neříká jen tak někomu.. *4* jsem ráda za to že jsi tu byl aspoň deset let mého života.:) Love you more ..R.I.P:) btw: taky bych se chtěly někdy podívat do Neverlandu a ´do Forest lawn kde je pohřbený :"(( děkuju moc za všchno..a kdyby byly nějaké srazy fanoušků tak piště:)
-
Už 55. let uběhlo od doby, kdy na svět přišlo dítě, které změnilo dějiny, nejen hudby. Kdo by v té době tušil jaký talentovaný, chytrý a krásný chlapec z něj bude? Každý den děkuji Bohu, že ho tak krásně obdaroval. Ale bohužel se v životě setkal s velkými překážkami, které musel překonat. Jsem ráda, že jsem chodila aspoň 10 let po stejné planetě jako Michael. Abych to zkrátila, děkuji Bohu, že dal Michaelovi, tak čisté srdce a výborný talent, Katherine a Josephovi, že mu dali život a Michaelovi za to, že si svůj talent nenechal pro sebe, že si ani svoje čisté úmysly nenechal pro sebe a rozesílal je dál a promlouval lidem do duší aby to tak dělal každý (I když mu někteří jeho dobrotu vraceli dost špatně!)Michaeli, děkuji ti za skoro 51. let, které jsi tady byl! I miss you so much!
I love you forever! ♥ You're only King..♥ -
byl to užasnej zpěvák *14* *4* škoda jen že ....mmm no už není mezi námi *9*
-
Teda, nebyla sem tu snad rok..:) A diskuze se nezměnila..
Ani moje láska k Michaelovi.. ♥ -
Karolíno myslím že by sis měla zajít za psychiatrem a léčit se ze schizofrenii a myslím si že si aj utekla z psychiatrické léčebny v Bohnicích máš pouhé šílené představy 10 létá holčičko a když se znáš s Jacksnovou Rodinou tak co děláš tady v České republice??asi nic nó *15*