-
Ľúbim ťa, Michael
-
Michael je naš anjel, ktorý naš ochraňuje vo dne v noci. Za každých okolností. Nikdy na teba nezabudnem, ty si pre mňa všetko čo mam. Stále ťa budem milovať, nie je žiadna osoba čo by mi v tom bránila.
-
MICHAEL byl je a bude navždy v mém srdíčku *14*.Navždy změnil můj život ikdyž tady neni! jeho hudba žije dál a ta nikdy neumře *14* miluji jej od malička.zrovna dnes jsem poslouchala jeho hudbu celý den na uctěni památky tak skvělého umělce *14* *14* *14* *14*
MICHAEL I LOVE YOU *14* *14* *14* -
chtěla jsem se zeptat,jestli náhodou někdo neví o nějakém srazu fanoušků ať už buď v Praze nebo v Ostravě.
Dnes jsem celý den probrečela,strašně mi tu Michael chybí,pořád dokola mi tu hrajou jeho písničky,jeho koncerty... je to strašně smutné :( :( -
-
čau, no jo no.. Je to dost smutné.. :/ Ale, on by přece nechtěl abychom brečeli, že? *3* Michael je hvězda, král popu, král všecho!! Jenže bohužel, včera pršelo takže se nic nekonalo, já už jsem se ptala jedný holčiny, a ta taky o žádný akci nevěděla.. :/ Ale myslím, že nám to vynahradí na jeho narozeniny.. :) Teda ne myslím ale DOUFÁM!! :)
Měj se,
Johana
*4*
-
-
Nemůžu tomu uvěřit! Už jsou to 4 roky, 4 smutné roky, které uplynuly od doby, kdy svět zasáhla jedna z nejsmutnějších zpráv. Svět ztratil skvělého hudebníka, geniálního tanečníka, ale především úžasnou lidskou bytost, které si nevážil a proto si ji Bůh vzal zpět... Jsou to již 4 roky, co nás opustil náš milovaný Michael Jackson. 25. červen 2009 zůstane jedním z nejsmutnějších dní vůbec. Já si stále přeju aby to byl jenom zlý sen! Tolik mi tady chybí...:'( Není den abych si nevzpomněla na 25. červen 2009 . Byl to ten nejhorší den v mém životě! :'( Vím, že by Michael nechtěl aby jsme pro něj plakaly, chtěl by aby jsme se smály a dál šířily jeho odkaz...ale při této vzpomínce se mi chce plakat :'( Jenom jsem chtěla říct, že ho pořád moc miluji, v mém srdci je pořád a vždy tam bude mít zvláštní místo a NIKDY mu nedovolím, aby mé srdce opustil! Nikdy! Jeho hudba, tanec a láska k lidem po celém světě bude žít dál a je jenom na nás abychom šířily dál jeho odkaz! :-) Bolest, kterou mi způsobila jeho smrt mě nikdy neopustí, stejně tak jako láska k němu. Prostě mu nedovolím! Byl, je a vždycky bude Král... a vždycky bude mít můj obdiv. Chybí mi každý den, strašně moc. Je to jako díra v mém sdrci, která nebude nikdy naplněna. Moc mi změnil život. Za to mu jsem moc vděčná. :-) ♥ R.I.P. ♥
-
-
Ano, ano.. Přesně moje slova.. Lépe bych to asi nepopsala..
Ale šiřme dál jeho lásku, a jeho touhu uzdravit svět..
We all love you, Michael.. R.I.P. <3
-
-
Michaeli milujú te.......................... Cmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk.................
I love you -
Sú to už 4 roky čo odišiel Michael, ale pre mňa je to akoby odišiel len včera.... Stále mam v pamäti ako v rádiu, či v telke hovorili o úmrtí KRÁĽA POPU... Je to pre mňa tá najväčšia strata. Zmieriť sa s tým nezmierim, pretože som ho chcela vidieť na živo aspoň to, keď nie s ním hovoriť. Ak by sa mi aj sen splnil povedala by som mu ako ho veľmi milujem... Je to ťažké a vkuse na neho myslím. P. S.: AJ ja si myslím, že M J nezomrel, že to všetko je len hrané... No vzápätí mi to príde ako blud a verím že zomrel.
-
Ahoj lidičky bude se zítra neco konat u příležitosti 4 výročí úmrtí Krále Popu.Budu moc rada za informace kde se co bude konat v kolik hodin.Moc rada bych tam šla pokud neco bude.Děkuji předem za informace.Jsem velká fanynka Krále Popu.
-
-
Jo, to já taky no.. :) Ale bohužel vůbec netuším.. Vůbec.. :(
Kdyby jste někdo prosím věděli, napište mi na anidjones@gmail.com
Děkuju,
Fanynky, fanouškové.. Mějte se.. :) -
-
pokud by jste neco vědeli napište mi na muj email APechocova@seznam.cz Děkuji moc za informace.
-
-
-
Měl ten chudák vůbec nějaké vzdělání?
-
-
Proč by neměl mít?!
-
-
Byl, je a bude úžasný zpěvák. Myslím si že to byl spolu s Freddiem Mercury nejlepší zpěvák. Nejvíce si mě dostal písní Earth song, kde poukazuje na problémy tohoto světa. Myslím si že Michael věděl co se tu děje a chtěl s tím něco dělat a za to ho velmi obdivuju.