-
klášný plakátek:D
máte nový bravo??teda ono neni už moc nový, ale prostě aktualní??je tam moc klášnej plakátek Majkyho z klipu scream *14* *14* -
-
Re: klášný plakátek:D
jj ja ho taky mam..on je na nem uplne nadherny.. *14* *14* *14* *14* *14* -
mám.. dokonalý plakát!! *14* -
jé tak to si koupím *1* doufám že ho jěště budou mít *1* nevíte odkdy je tohle v prodeji? -
-
Re: Re: klášný plakátek:D
od 6.srpna..ale dneska sem byla u nás v krámu a měli jich tam ještě dost.. *3*
-
-
jo mam
-
-
sen:D
ahojky všichni *4* ..víte jak sme včera večer kecali na téme Majky na vystoupení a nahý.. *8* mno tak mě se o něm sice zdálo, ale byl tam oblečenej..měl na sobě takový ty jeho klášný třpitivý modrý kalohoty a nějakou černou košili a ty zlatý pásky..mno prostě super..ale bylo divný, že pořád dokola zpíval bad *1* *1* *14* -
tapeta
Ahojky.Dneska jsem přidala 2 tapety co jsem našla na nějaké Anglické stránce.Dou
fám, že je tam dají jsou moc krásné, i když smutné -
MJ
ahoj lidicky tak uz vite kde se bude konat ten sraz v ostrave porad o tom jen mluvite a 29 se rychle blizi *7* -
-
Re: MJ
to fakt nevím *8*
-
-
doporucuju.
http://www.jeuxdroles.fr/jeux-habil le-michael-jackson.html -
majki ve snech
neco ma napadlo kdyz se nam furt zda o majkim to bude asi tim ze majki stupuje do nasich snu::) -
-
Re: majki ve snech
Mě v každým snu říká že mě má rád a že se vrátí..A taky se v každym držíme za ruce *4* -
-
Re: Re: majki ve snech
naaaaadherny.... -
-
Re: Re: Re: majki ve snech
Jo...Vždycky když se z toho snu probudim mám chuť vyskočit z okna *9* -
-
Re: Re: Re: Re: majki ve snech
to jse mi take stava
-
-
-
-
v mým snu sedí asi dvě minuty.. to je co:D:D *15* -
-
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Asi máš pravdu :) Mě už se o něm zdálo tolikrát, že se to snad nedá ani spočítat:D Ale vždycy se mi zdálo že s nim chodim nebo tak něco *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
me se treba zdalo ze jsem s kamaradama na lodi a am se obevi majki a hraje si snama.
-
-
-
animačky
Mam 17 animaček Majkího tak kdo je chce poslat napište icq nebo mejla :-) a já vám je pošlu :-) -
-
Re: animačky
ahoj...moje icq je 401-279-127 .....pridejte si me pls vsechny fanynky,ale i fanousci Mikea!!!urcite si budeme mit co rict...dekuju MOC MOC MOC *4* -
moje icq je 453-255-216 tak mi to plsky posli a nebo mi to posli na jirineczka@libimseti.cz predem moc kuju -
mail"fanda.besta@seznam.cz -
-
Re: Re: animačky
pardon ne "fanda.besta ale fanda.besta tak znovu muj mail je fanda.besta@seznam.cz posli mi to prosim *3*
-
-
-
Fotky
Tak jsem přidala fotky a jsem zvědavá, jestli se tu objeví. Některé jsem dělala z videí. Tak uvidíme. Dala jsem tam i fotky, kde je Majkí 24.6. Přišel se podívat na zkoušku, tak snad to tam dají. -
-
Re: Fotky
Čo povieš na ten nový článok? -
snad jo.Já se už měsíc snažim přidat tapetu a furt to nejde *16* nevim co mam udělat aby jí tam už dali -
-
Re: Re: Fotky
to jsme dva
-
-
snad ju!
-
-
vanoce
prej majki zazil prvni vanoce v 34letech *7* *7* je to pravda *7* *7* -
-
Re: vanoce
Ahoj všichni...
Besto je to pravda, bylo mu 35 let, když měl 1 vánoce. Smutný, že? Jsou Jehovisti a ti vánoce neslaví.
Mám celý dokument Home video a tam jsou ty jeho 1 vánoce. Liz Taylor mu koupila červený kabátek a tři vodní pistolky. Měl neskutečnou radost. Čekal v pokoji, než Liz vyzdobí obývák, stromeček nazdobila a šla pro Majkího. On mě tak dojal, když vešel a sáhl si na stromeček. Prvně vánoce... Bylo to dojemný. -
-
Re: Re: vanoce
http://www.blesk.cz/clanek/showbiz- legenda-jackson/118158/michael-jack son-prvni-vanoce-az-v-35-letech.htm l dokonce jsem to video nasel::) -
Re: Re: vanoce
ano hrozne smutny!!!pro majkiho ty prvni vanoce urcite moc znamenali! -
-
Re: Re: Re: vanoce
chudák
-
-
-
-
Otázka
Jo a ještě ta otázka.Vím asi se bdu ptát jako blázen nějakej,ale nevíte kolik teda dětí mí Majkí,já už se v tom tak trochu neorientuju.Asi blbá otázka,ale já to fakt nevím díky za odpověď. -
-
Re: Otázka
Děri má Majkí 3. Paris, Prince Michaela I. a Prince Michaela II (Blanketa).
To ostatní je taková drbárna, že jde z toho jednomu hlava kolem.
Omer Bhati není Majkího syn. Poznali se až kolem roku 1990. Jen uměl dobře tancovat. Měl rád Majkího a Majkí mu rád pomohl... -
-
Re: Re: Otázka
Pardon děti, ne děry :-) -
-
Re: Re: Re: Otázka
Já sem pochopila co myslíš *1*
-
-
Re: Re: Otázka
dík já sem v tom taky měla zmatek *3*
-
-