-
Sraz
Dnes jsem měli sraz fanoušků Majkího.Bylo nás 250,protože Březnice je malá tak nás bylo málo.Ale to je jedno byl moc krásnej.Měli jsem mega plakát který byl v jeho sku. velikosti.A potom ještě jeden vysel na radnici.Byl to fak super setkání.Tančili sme zpívali.A Taky jsem říkali co by mu kdo dal k narozkám.Prostě sme si zavzpomínali.Ten sraz byl dlouhý asi 1 a čtvrt.Ale dneska jetě začalo hlasování na ty jeho narozky a už nás je 200 tak doufejme žo do 29.8 nás bude hodně.Ale ten sraz byl fakt povedenej.A jestli budu moct tak zajedu i do Prahy. -
Etě jeden sen
Mooc krásnej sen *4* *4* -
-
Re: Etě jeden sen
Díky
-
-
Etě jeden sen
No a ještě se mi zdál jeden sen.Že byl Majkí u nás doma celý den.Hrála sem s ním hry.Potom sem s ním hrála hry na PC.A když vyhrál říkal:Kiš,Kiš zase jsem vyhrál a já řekla.No to protože jsi nejlepší.Pak pořád vyhrával a když jse konečně jednou vyhrála já tak mi řekl.Hey ty jsi taky dobrá no a dal mi pusu.Potom sme se přetahovali kdo půjde z naším psem a on říkal.Zapomeň ze Šmudlou jdu já.Tak jsem řekla že půjdem oba.POvídali jsem si.A on řekl: hele tamhle jsou nějaký kluci a dal mi ruku.POtom sme si zpívali jeho písničky.POsadil si mě do klína houpal mě a zpíval mi do ucha.Byla to krása.Pak jsem ještě dělali nějaký věci.POtom jsem si zase hráli.No když začali dávat zachraňte Williho tak sme se hádali a strkaliy kdo kde bude sedět.On do mě strčil a já upadla a on řekl:Baruško není ti nic promiň,já nechtěl.Abysme se nehádali sedla jsem si na něj.No a pak jsme se fotili.Ale byl to jen sen.ké by to byla skutečnost.Ale jak mi dal v tom včerejším snu pusu já si připadala jako ve skutečnosti.Chjo kéž by tenhle sen byl skutečný.Ale byl to jen sen a to mě štve. -
-
Re: Etě jeden sen
Jo a promiňte mi ty chyby.Jo a ještě jsem zapoměla napsat že jak dávali ten fil Zachraňte Williho,tak když to skončilo tak říkal.To zpívám já jsem dobrej co.A já jsem řekla.Ne ty nejsi dobrej ty jsi nejlepší. -
-
Re: Re: Etě jeden sen
Ty jo máš velkou fantazii:D -
-
Re: Re: Re: Etě jeden sen
Ale fakt se mi to zdálo přísahám.yl to tak krásnej sen když si na něj vzpomenu tak se rozplívám. *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Etě jeden sen
no ja nevim,me to moc na Michaela nesedi..myslim,ze by se nikdy nevychloubal a tak....byl strasne skromnej clovek.... *5* -
Re: Re: Re: Re: Etě jeden sen
ne já ti věřim.. ale vě většině případů naše sny ukazukí naše tajná přání a obavy a ty se zakládají na naší fantazii:)
-
-
-
-
-
krásný večer
Krásný večer všem *4* -
-
Re: krásný večer
I tobě:)
-
-
**
Hezký večer všem =D -
-
Re: **
Děkuji, tebě taky:)
-
-
hezký večer
dobrý večer lidičky *9* -
Hezký večer...
Hezký večer přeji všem :-) -
-
Re: Hezký večer...
I tobě Angie *4* -
Krásný večer! -
Díky, tobě taky *4*
-
-
Moje ICQ a společný zájem...Michael ♥
Ahoj..tohle je moje icq 401-279-127 .....prosím všechny fanoušky a fanynky,aby si mě přidali....abychom si mohli povidat a vzpominat na Michaela,prostě to všechno,víte co myslím....děkuju vám mockrát *4* -
-
Re: Moje ICQ a společný zájem...Michael ♥
jestli chceš já si tě přidám jsem jako LeníČek_ *3* -
-
Re: Re: Moje ICQ a společný zájem...Michael ♥
budu moc rada *4* -
pridejte si me prosim vsechny holky...dekuju mocinkyyy :-*
-
-
ok mám tě Zannkaa -
-
dekuju vam holky...vsem:-)
-
-
ok mám tě Zannkaa -
já už sem si tě tyk přidala..sem tam jako Kikina *3* -
tak dobře já si tě přidám....budu tam jako spageta *15* -
-
jo já si tě taky přidám a jsem Pola *3* -
-
Re: Re: Re: Moje ICQ a společný zájem...Michael ♥
ahojík polinko, mohu si tě taky přidat??? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Moje ICQ a společný zájem...Michael ♥
jojo jasně *3* *4* 402593317 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Moje ICQ a společný zájem...Michael ♥
taky si tě přidám *4*
-
-
-
-
-
-
Jak byl skvělý !
Mam tu kousek z toho, co řekl jeden chlápek (Michaelův přítel který měl asi na starosti Michaelovu ochranu)
___
Ta tlačenice uvnitř obrovského obchodu s deskami na Oxford Street byla hrozná. Lidé se smáli a brečeli najednou. Naproti mě byl kluk, který držel u ucha telefon a křičel do něho "Mami, tomu bys nevěřila!! Naproti mě stojí Michael Jackson!!! Kdybys ho tak mohla vidět!". Michael k němu přišel a vzal si od něj telefon, do kterého řekl "Ahoj! Kdo tam je? Ano, jsem to opravdu já ..."
---
Pak jsme přijeli na Paddingtonské nádraží, odkud jsme měli jet vlakem do Exeteru. Bylo tam tolik lidí. Viděl jsem Michaela, jak zakopl a oddělil se ode mě a od své ochranky. Najednou byl uprostřed všech těch těl a já ho na chvíli neviděl. Jako v hororu jsem pozoroval, jak se blíží k vlaku, jen chvilku a jeho fanoušci by ho strhli pod kola. Potil jsem se úzkostí, když se objevil a pak hned zmizl za plakáty fanoušků. Utíkali jsme do vozu a já mu pomohl dovnitř. Unaveně zapadl do sedadla s rozcuchanými vlasy. Cítil jsem se tak špatně, že jsem se ani nezeptal, jestli je v pořádku. Michael mě vždycky oslovuje celým jménem. Čekal jsem, že mi řekne "Uri Gellere, málem mě zabili a byla to tvoje stupidní chyba!" Ale to co řekl s velkým úsměvem mě dorazilo. "Jsem v pořádku Uri Gellere. Neboj se. Nezlob se na ty lidi, protože oni nevědí, co dělají a já je mám rád." -
-
Re: Jak byl skvělý !
Úžasný jako vždy *14* -
nádhera -
byl zlatý!!.. moje štěstí co mi ozářilo svět!! *14* -
bože,jak ten člověk mohl být tak hodnej a laskavej?Po tom všem,co mu provedla média,ale i děti (ne jeho),které tolik zbožňoval......obdivuju ho,miluju ho...je skvělej..je Král *14* -
bože,jak ten člověk mohl být tak hodnej a laskavej?Po tom všem,co mu provedla média,ale i děti (ne jeho),které tolik zbožňoval......obdivuju ho,miluju ho...je skvělej..je Král -
-
Re: Re: Jak byl skvělý !
Urobili mu to hlavne vypočítavý rodičia detí. -
-
Re: Re: Re: Jak byl skvělý !
A ich rovnako hnusný právnici.
-
-
-
je zlatej... *4* -
jj je to brouček.. *3* -
To je celý Mikey.
Je zlatý.
-
-
Michael Jackson
Ahoj holky kde jste všechny torema?atd... ty co tu byli se mnou od začátku co ten srazím v Praze nic se konat nebude co někam zajít a oslavit Majkího narozky zavzpomínat..... *3* *9* I love you Michael *14* -
-
Re: Michael Jackson
mno já bych do Prahy mohla mě to nedělá problém..ale ne každý to má tak blízko...taky bych někam zašla a oslavila jeho narozky *3*
-