-
**
Dobrý poledne mám takovou malou prosbu.Budu tedka týden pryč tak kdyby bylo něco novýho ohledně Majkího oslavy v Praze nebo v Ostravě.Tak mi prosím napište na 774188928.Díky moc *4* -
NápAd
Super nápad. *4* -
NápAd
Napadlo co kdybysme hlasovali pro knížku Moonwalk v tom pořadu Kniha mého srdce,aby vyhrála.Fanoušků je nás víc než dost.Tak kdyžtak kdo s tím souhlasí písněte sem na diskuze.Bylo by to super kdyby Majkího kniha vyhrála.Může se hlasovat přes SMSky a nebo přes e-mail,tak si myslím že bysme napsali fanouškům aby pro tu knihu hlasovaly pomocí e-mailu.Ale byl to jen nápad. -
-
Re: NápAd
v jakym pořadu, co co?? :D a kam to mám posílat teda?? :D já mám těch mailů asi 30 XD -
-
Re: Re: NápAd
jj to je skvely napad..ja mam 4 emaily..ae nwm kam a jak poslat hlas.. *1*
-
-
Jestli jako můžu jdu do toho s váma. -
Já mysslim že to je super nápad *1* -
-
A taky si myslím že by Majkí mohl po smrti něco vyhrát. -
Já taky.Napíšeme to fanouškům ať taky hlasujou.já mám tři e-mail,takže můžu poslat tři hlasy.No a ptom jak jsou www.hry.cz tak tam mám kvůli tomu 6 e-mailu.Ty tři jsou základní a těch šest mám jen kvůli těm hrám.Takže celkem 9 e-mailů.Já si myslím že když se zapojíme všichni tak to vyhrajem.
-
-
-
..
Přeju hezký den všem!.. Ty joo tady toho ale je.. dřív jsem sem přišla a můj poslední příspěvek byl na takvý desátý stránce:D:D.. a teď je na první:D:D.. asi to bude tím že nejsou žádný zprávy o Michaelovi.. -
AhOoOoOoJ
Ahojky *4* přeji hezký den všem!A s tim téma fakt bysme mohli nějaký nahodit *1* -
Téma
Nechcete někdo nahodit nějaký téma?? *4* *4* -
-
Re: Téma
joooooo jasně že jo *3* je tu nák mrtvo skoro... *1* -
-
Re: Re: Téma
To teda je *9* *4*
-
-
-
Hezké dopoledne
Hezké dopoledne přeji všem. *4* -
-
Re: Hezké dopoledne
Tohě taky *3*
-
-
Pro thesimsa
balím too.. zase zítra v tu naší večerní, úchlnou hodinu:D:D.. pááá:-*:)).. a krásný sny o Michaelovi:)) -
-
Re: Pro thesimsa
Sem vcera trochu usnula tak dodatecne preji dobrou noc xD -
-
Re: Re: Pro thesimsa
*15* .. nevadí.. se stane *15*
-
-
-
majkl
bil king the of pop. *3* *14* -
-