-
Narozeniny...
Zapálím mu svíčku a pomodlím se za něj...objednala jsem si jeho Mega Poster Každé ráno co vstanu budu s ním... -
SRAZ V OSTRAVĚ
ahojky chtela jsem se jenom zeptat jestli tady nekdo nahodou nevite kde se ma konat sraz fanousku v ostrave na Majkího narozky ja jenom ze 29 se neskrotne blizi a ja a ostatni fanousci zde na diskuzi stale nevime kde se to ma konat docela radi bychom to uz vedeli jelikoz se o tom stale mluvi a nikdo neni schopen napsat kde a kdy,myslim v kolik se to ma konat jinak Michael Jackson is in my hearth forever *14* prosim napiste uz nekdo povzbuzujici informaci ohledne teto vyzvy predem moc dekujeme(i) za poskytnute informace -
Jak jsi na tom ty ?
Lidi, tady je nějak mrtvo ne ?
Tak to abych sem zas něco hodila :D
četla jsem pár bodů, na který když odpovíš kladně jsi šílený fanoušek Michaela Jacksona :D
vypíšu sem nějaký
č. 5. Když tě někdo chce utišit, stačí mu říct jen 2 slova - Michael Jackson, a pošle tě do říše snů.
6. Už jsi skoro zapomněl, jakou barvu mají zdi tvého pokoje, zdají se být natřené Michaelem.
7. Oslavuješ každé Michaelovy narozeniny.
9. Znáš každý výkřik v každé MJ písničce a nahlas ho opakuješ.
11. Probíráš se každým časopisem co najdeš, jen abys našel NĚCO spojitelného s Michaelem.
12. Mluvíš podobně jako Michael, dokonce opakuješ jeho fráze.
14. Máváš každému letadlu na obloze. Co kdyby tam byl Michael!
15. V drogerii si prohlížíš šampony a přemýšlíš, který z nich Michael používá.
16. Nepoužíváš své příjmení, podepisuješ se zásadně "Jackson".
22. Když si náhodou vyfotíš Michaela (zezadu a jde vidět jen kus hlavy), zvětšíš si
obrázky na největší možnou velikost, pověsíš si je nad postel s nadpisem:
"Můj životní zážitek s Michaelem".
23. Upřímně si myslíš, že Lisa Marie a Debbie jsou padlé na hlavu,
kdo by se proboha rozváděl s Michaelem!
24. Na své svatbě poprosíš svého budoucího manžela, aby si oblékl oblek a lá Smooth Criminal
- i s kloboukem. A nezapomeň na tužku na oči, miláčku! -
-
Re: Jak jsi na tom ty ?
14 a 22 je myslím zbytečné dělat.. -
Asi tak nejak....Zacinam hledat i bílou rukavici...Miluju ho...zrovna čtu knihu o něm a jeho životě jeho mládí a celý jeho životopis bulím u toho ... *9* -
ten posledni bod meho pritele(budouciho manzela)docela vystrasil *15* boji se ze ho k tomu budu nutit to uhodl -
Už som videla asi 2 videa zo svadby, kde skupinka žien a mužov a tancovali tuším Thriller. -
Ten poslední bod...Uvažuju nad tim že bych ho k tomu donutila noo... *15* *15*
-
-
Michael
prosím mám dotas slyšela sem že se michael nechal operovat podle nějaké zpěvačky nevíte které? díky za odpověd!
*7* -
-
Re: Michael
Chtěl se podobat Dianě Ross. -
-
Re: Re: Michael
jestli se ji chtěl podobat nevim v čem...a upřímně se mu to nepovedlo...byl mnohem hezčí *1* -
Re: Re: Michael
díkec!!
-
-
-
.....
ahij jesm u Jansu a nudím se tady jako něco nwn to co mám dělat aůe vím jedno že už pojedu domůůůů juchůůů!!!A hned si pustím dvd s Micghaelem Jcksonem!!! *14* -
-
Re: .....
Jani tady nikdo neví kdo sou Jansovi...
-
-
Dobry napad
chtela jsem se zeptat kde na strance kniha meho srdce najdu odkaz kde bych mohla hlasovat pro Majkího knihu predem moc dekuji za odpoved -
-
Re: Dobry napad
no to by mě taky zajímalo... -
-
Re: Re: Dobry napad
a nevite kde je sraz fanousku v ostrave nekdo treba jestli to nevi???
-
-
-
Jiný než ostatní
Tak to řekla mooc pěkně. *4* -
Jiný než ostatní
Tak já něco hodim ať si počteme :D
________
Karen Faye, Michaelova maskérka, si vždy udělá čas, aby odpověděla fanouškům na jejich dotazy. Tentokrát ji ale dost naštvalo, že se ji stále častěji ptají lidi na Michaelův vzhled a jak ho chtějí změnit. Vydala tedy toto prohlášení:
" Prosím nechte tohoto nádherného muže být sebou samým a milujte ho, protože je odlišný. Chvalte ho, protože nevypadá jako nikdo jiný, neobléká se jako nikdo jiný a nechová se, netancuje nebo nezpívá jako nikdo jiný. Každá ho kopíruje. Ctěte jeho individualitu, jeho sílu stát proti proudu. Nepije, neobskakují ho polonahé ženy. Chodí za sirotky, ne do klubů, objímá děti, ne prostitutky. Tenhle muž je úplně jiný než si všichni lidé myslí. Dokud bude žít, nikdy nebude vypadat nebo vytvářet něco, co dělá někdo jiný ... a my můžeme děkovat Bohu, že můžeme to všechno zažít s ním." -
-
Re: Jiný než ostatní
Byl jiný než ostatní.. a to z něj dělá NEJDOKONALEJŠÍHO muže téhle planety!! -
... úžasný!!! svatá pravda! -
Bol to originál a nikoho nekopíroval.
A keby nemal ani tú najmenšiu chybyčku a bol by dokonalý, to by bola nuda.
V speve, v tanci a v chovaní k luďom je dokonalý, preto by sme mali rešpektovať aj to ostatné (plastika nosa, spôsob života, ktorý je celkom zaujímavý). -
Pekne povedané.
Odkial je to, z neakej knihy, alebo článku?
-
-
Dobrý nápad
Taky bych tam SMSKU poslala. Moonwalk musí být dobrá knížka, ale bohužel jí nemám.... *9* Ráda pro ní budu hlasovat. -
-
Re: Dobrý nápad
Ahoj vsichni taky bych rada hlasovala pro knizku Moonwalkr.Ale nwm jak a kde????? *9* -
Re: Dobrý nápad
jj a je teda moznost poslat email a jestli jo tak jakou formou teda na jaky strance bych mohla poslat teda ten mail aby Majkí mohl vyhrat
-
-
diskuze..
No tak lidi máme 9882 příspěvků.. musíme dát víííc:D:D -
-
Re: diskuze..
9884 jooo *1*
-