-
Tohle
fleur-flower
Jiný než ostatní - 16.08.2009 13:43 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
Tak já něco hodim ať si počteme :D
________
Karen Faye, Michaelova maskérka, si vždy udělá čas, aby odpověděla fanouškům na jejich dotazy. Tentokrát ji ale dost naštvalo, že se ji stále častěji ptají lidi na Michaelův vzhled a jak ho chtějí změnit. Vydala tedy toto prohlášení:
" Prosím nechte tohoto nádherného muže být sebou samým a milujte ho, protože je odlišný. Chvalte ho, protože nevypadá jako nikdo jiný, neobléká se jako nikdo jiný a nechová se, netancuje nebo nezpívá jako nikdo jiný. Každá ho kopíruje. Ctěte jeho individualitu, jeho sílu stát proti proudu. Nepije, neobskakují ho polonahé ženy. Chodí za sirotky, ne do klubů, objímá děti, ne prostitutky. Tenhle muž je úplně jiný než si všichni lidé myslí. Dokud bude žít, nikdy nebude vypadat nebo vytvářet něco, co dělá někdo jiný ... a my můžeme děkovat Bohu, že můžeme to všechno zažít s ním."
Tohle je krásné,a taky svatá pravda. -
For Angie72
Ahoj Angie72 přeju ti hezký podvečer.Chci se zeptat jestli bys šla snáma do toho.Vysvětlím ti o co se jedná.Jak je ten pořád KNIHA MÉHO SRDCE,tak mě už dopoledne napadlo žebychom hlasovali pro knížku Moonwalk.Fanoušků je nás víc než dost.Tak mě napadlo že bysme zbytku napsali ať pro tu knížku hlasovali.Bylo by to krásné kdyby Majkí vyhrál i po smrti.Hlasovat jde pomocí SMSek a nebo pomocí e-mailů.Tak spíš pomocí e-mailů.Já mám tři základní co nejvíce používám a zbylích šest kvůli hrám.Což dělá devět e-mailů a také devět hlasů.Tak se tě ptám jako zprávce jestli jdeš s náma do toho,a že bys napsala fanouškům.My bysmě ti samozdřejmě pomohli. -
-
Re: For Angie72
Balu, já to tady už četla. Já budu taky hlasovat, navíc ta knížka je úžasná. Mám jí rozečtenou.
Ale nepochopila jsem co jsi po mě chtěla? Abych psala fanouškům?
-
-
večírrrrrr
pěkný večír,přeji všem *3* -
-
Re: večírrrrrr
i tobě majko:)) -
-
Re: Re: večírrrrrr
děkujííí *4*
-
-
-
MJ
Dnes jsme četli článek, že Majkího maminka za ním chodí 2-3x v týdnu. Rodina to nevěděla. Pláče tam, říká Majkímu, že jí to je tak líto, a že ho miluje :-( Je to strašný. -
-
Re: MJ
Navonok vyzerá, že je silná, ale v skutočnosti sa velmi trápi.
Asi ako aj ostatný. -
Chudák maminka.. musí trpět.. podruhý.. -
-
Re: Re: MJ
Maminka Majkího v posledních minutách zarazila ten pohřeb do anonymního hrobu, jak měl být. Prostě to nezvládá. Já jí tak moc chápu. Je to strašný! -
-
Re: Re: Re: MJ
jako zarazila ho jak?:D.. že nebude pohřben v anonymním hrobě.. tak jsi to myslela?:D -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Zatím se neví. Prostě dělá vše proto, aby se to oddálilo. Chodí za Majkím, jen tak má asi pocit, že mu je pořád nablízku a Majkí jí.
Prý nechce bezejmený hrob, protože se bojí, že někdo zneuctil hrob, nebo ukradl tělo. Myslely jsme s Terí, že je to chyba, špatně napsané, ale ono to dává smysl. Neoznačený hrob bude lákat ke krádeži, kdežto označený bude mezi ostatními... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
Ano to je pravda.. i když najde se pár hlupáků, kteří by byli schopni zneuctít jeho hrob.. teda pokud nebude nějak hlídaný..
-
-
-
-
-
=( Ach jo. Je to strašný....=(
-
-
Michael Jackson
Ahoj lidi tak koukám že moje lidi už tu nejsou co tu byli od začátku na sraz v Praze taky nikdo nepíše:(mooc mi Michael chybí už až nějak nezdravě to přeháním snažím se,ale nejde zapomenout ani na chvilinku *9* I love you Michael *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Krásný podvečer...
Tobě také *4* -
Krásný podvečer...
Přeji všem krásný podvečer. -
-
Re: Krásný podvečer...
I tobě Angie.. jak jsi se dnes měla?:) -
díky ... tobě taky =) -
Tobě ještě hezčí, Angie =) -
-
Re: Re: Krásný podvečer...
Moc Ti děkujiii :-)
Jaký jsi měla den? -
-
Re: Re: Re: Krásný podvečer...
Ále ano, šlo to, zrovna jsem u sestřenky, budu tu spát =). Pořád jsem myslela na Majkýho...=) Jaký pak ty? -
-
Re: Re: Re: Re: Krásný podvečer...
No tak já jsem odpočívala. Jen jsem vyprala, uvařila a vykoupala Samuelka. To je perský kocourek. Včera mu bylo 5 měsíců. Je to můj miláček :-) Manžel dělal ostatní práci, takže jsem si potom mohla v klidu lenošit.
Není mi moc dobře :-( Ale ona i psychika udělá své, takže bychom se měli všichni snažit netrápit se tolik. Já vím, že to není snadné, ale mě to dostalo dost na dno :-(
A co vy ostatní? Jaký vy jste měli den? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Krásný podvečer...
pardón *pomluvama *4* -
Nesmíme se nachat zlomit těma hnusnýma pouvama.. to by Michael nechtěl!! -
Nesmíme se tolik trápit, to máš pravdu. Mike by chtěl, abychom se smáli, i když na jeho neodolatelný úsměv nikdo nemá =)
-
-
-
-
-
-
ÁÁááá
Nevím proč,ale nějak toužím vyvolat Majkího ducha,ale zase se mi nechce ho budit,takhle brzo po smrti.Zeptala bych se do jestli přišel v dobrým,pak jestli ho někdo zabil a tak.Ale vyvolávat ho nechci,ale nějak mě to láka.Ale ne nebudu Majkího rušit.Ať odpočívá v pokoji. -
-
Re: ÁÁááá
ja jsem ho vyvolala a ne jednou a zabil ho doktor conrad murray a jinak Majkí je stastnej ze nas ma a jinak nevyvolavej ho Angie si to nepreje uz jsme se o tom hodnekrat bavili a shodli jsme se ze ho nechame odpocivat v pokoji -
-
Re: Re: ÁÁááá
A ty ses ho ptala jestli ho někdo zabil a on řekl že Ano?
-
-
-
Básnička
Už několik lidí složilo pro Majkího básničku,ale já moc skládat neumím.Ale pokusila sem se jednu složit,tak vás prosím abyste se mi nesmáli děkuju předem.
KDYŽ VIDÍM MAJKÍHO TANEC,SMÍCH,PLÁČ,HUDBU PRO CO ŽIL NEMÁM SLOV JIŽ UŽ NIC.
ODEŠEL Z TOHOTO SVĚTA,TEĎ JE V NEBI A TADY NA ZEMI STÝSKÁ SE NÁM TOLIK.
BYL SKVĚLEJ? BYL MAJKÍ BYL SKVĚLEJ A JE I TEĎ A JEHO VIDEA ROZPLÁČI A ROZVESELÝ CELÝ SVĚT.UŽ JIŽ DVA MĚSÍCE NEŽIJE A NÁM POŘÁD SCHÁZÍ,NAVŽDY BUDEŠ MAJKÍ NAŠÍ LEGENDOU A NÁŠ MILÁČEK.
CO SI VÍC JIŽ PŘÁT,NEŽ SLYŠET JEHO SMÍCH A PLÁČ,KTERÝ UTICH JIŽ.
ALE V NAŠICH SRDÍCH A MYSLI STÁLE ŽIJEŠ, A PROTO NIKDY NEZHASNE TVÁ HVĚZDA JASNÁ A ANI TVÁ OSOBNOST ÚŽASNÁ.
Vím asi se to moc nerímuje,ale pokusila sem se taky napsat nějakou básničku,i přesto že moc neumím skládat.tak se mi opravdu prosím nesmějte. -
-
Re: Básnička
ty pises basnicky a j apisu knizku taksi z toho nic nedelej ma sji peknou a me se libi a komu ne tak at ti polibi dupu a at napise neco sam kdyz je tak dokonalej a dokaze odsuzovat jine za snahu -
-
Re: Re: Básnička
Děkuju moc.
-
-
-
Ten nápad
Hele lidi kdo teda souhlasí s tím Kniha mého srdce jak sem sem psala dopoledne?Je to na dtuhé straně v diskuzi.Kdyby někdo nevěděl o co jde.Můžete to postal přes e-mail.Akorát bych potřebovala vědět kdo to napsal.Jinak já ten e-mail bdu psát takhle: Dobrý den,chtěla bych hlasovat pro knihu se jménem Moonwalk Autor:..... děkuji.
No autora dopíšu.Ale Tak kdo souhlsí pište sem nebo mě do vzkazů. -
-
Re: Ten nápad
ahojky ja souhlasim akorat nevim jak mam hlasovat a rada bych se to dozvedela -
-
Re: Re: Ten nápad
Na ČT1 o tom říkaj,ale nestihla jsem zapsat e.mail.Tak do zítra bych ho sem napsala. -
-
Re: Re: Re: Ten nápad
joposli mi to potom do vzkatu ju diky predem apoku senekde zjistit kde se kona ten sraz fanousku v ostrave ju paa dekuju
-
-
-