Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Video

Tohle je krásný. Fanoušci jsou tak vyřízený, že přijel Michael, že se nemůžou uklidnit. Majkí si potom vyžádá plakát s dítětem a kouká se na něj. Jako by ho moderátor nezajímal :-)

http://www.youtube.com/watch ?v=wtX3qwiWZDo
    • januska100

Re: Video

hezký moc video užasný
    • lask1

Toto som už raz videla.
      Ten moderátor je oproti nemu riadne velký. Ono sa na viacerých videách nevedeli tí fanúšikovia ukludniť.
      Vidno, že ho mnohí vnínmajú rovnako.
    • simoona

Hezký video.Jak ten moderátor uklidnuje fanoušky,ale vůbec se mu to nedaří a Majkí jak si to vychutnává to je zlatíčko
      • besta

Re: Re: Video

*15*
  • januska100

stíská se mi

no mě se taky stíská ale co může me děla nic jenom spomínat *9* *8*
  • januska100

Krásné Ránko

ahojky lidičky
    • angie72

Re: Krásné Ránko

Ahojík :-)
  • lina25

Krásné ránko

Ahoj všichni. Teda řeknu vám, že když jsem se dozvěděla, že Majkýho maminka chodí navštěvovat svého syna, tak mě to neskutečně dojalo.....Je mi jí neskutečně líto! Bože proč se tohle muselo stát *9*
    • angie72

Re: Krásné ránko

Krásné ranko i tobě linuško.
      No je to hrozný. Akorát mě mrzí, že naše bulvární tisky píší strohé články. Nebýt těch článku z USA, tak víme jen zlomek toho, co víme :-(
      • lask1

Re: Re: Krásné ránko

To hej, ale než napísať blbosť, tak nech nepíšu radšej nič.

Je mi jej tiež lúto, nevie sa s tým zmieriť.
        Je tam článok, že sa deti presťahovali, že si zvykajú, hrajú sa...
        • angie72

Re: Re: Re: Krásné ránko

Dětem přeju, aby se z toho brzy dostali. Paris je mi moc líto. Ta to chudinka ponese asi nejhůř. Vypadá tak křehce. A všimla jsem si v Home videu, jak hrál Majkí s Princem I. šachy, že má Prince hlas po Majkím. Je sladký jak tam povídá :-)

Majkí mi chybí stále víc a víc, protože se do toho víc a víc ponořujeme. Ale já si denně říkám, že už ne, že musím na chvíli vypnout, ale ono to nejde :-(
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Krásné ránko

No zlatí to máš pravdu. Já si taky říkám že musím vypnout ale nejde to. Majký je prostě navždy v mém srdci. A ani nechci aby to bylo jinak. Jo, má hlas po něm. Já jsem si toho taky všimla. Paris mám Majkýho povahu... Chudáci děti...
          • lask1

Ja som to tuším tiež videla stými šachmi.

Ja tiež smútim, napríklad keď počujem neakú jeho pomalú romantickú pesničku, alebo neaké dojemné video, alebo keď si niečo o ňom prečítam napríklad neaký citát,ale neak podvedome sa tomu smútku trošku aj bránim, lebo inak by to asi nešlo.
            Radšej budem smútiť po malých dávkach dlhšiu dobu...

Rada si pozerám tie veselšie videá kde sa usmieva.
          • besta

krasne::)
  • zanesskaaaa

Dobrou..

No tak už nás tu moc nezbylo.. kdo zas usnul?.. no nic.. pádim.. Páá všem co zbyli:D:D *14*
    • thesimsa

Re: Dobrou..

Dobrou *3*
      Uz asi taky pujdu spat *1*
    • m.jacksonka

Re: Dobrou..

Páá měj se pěkně
  • monis159

myslenka

lidi..napadlo vas nekdy ze majki zije..?ja vim je to hloupy ale neo ve me stale veri ze zije..neco stale nemuze uverit ze je mrtvy..jsem blazen ze..?
    • lina25

Re: myslenka

Strašně bych si přála aby to tak bylo...ale bohužel nemůžu tomu věřit...
    • m.jacksonka

Nejsi blázen.Jsi pouze člověk =)
    • kristyn875

ne nejsi blázen..já mám poslední dobou stejný pocit..prostě o něm mluvím v přítomném čase prostě jako by tu byl. *3*
      • lina25

Re: Re: myslenka

Já taky o něm mluvím v přítomném čase. Vždyť jeho duch je tu stále s námi:)
        • monis159

Re: Re: Re: myslenka

ja taky o nem porad mluvim v pritomnem case..ja citim ze jeho duch je sem tam se mnou..treba jak jsem tedka byla v praze an prazskym hrade tak jsem porad citela vuni jakou jsem nastrikala jeho plakat..na nebi kazdy den sviti velka hvezda..mno spis noc..jsem cvok kdyz si s ni hcodim povidat..? *1* *1* *1* *3*
          • Re: Re: Re: Re: myslenka

ja taky,neboj :D

P.S. jsem to ja,akorat jsem se zase nezaregistrovala
    • luciq-dc

*1* *1* *1* já zase přemejšlim o "jeho duchovy" *1* treba se diva na svoje děti, na fanoušky, na to jak ho tu všichni oplákávají, na celou rodinu.... *3* ....sem taky blazen ze??
      • zanesskaaaa

Re: Re: myslenka

ducha ještě beru.. sami jsme viděli to video.. ale nežije.. to by neudělal.. na to je až moc HODNÝ!!.. vidí jak všichni trpíme, fanoušci, rodina, děti.. už kvůli nim by to nedokázal udělat!.. prostě se jenom vytratit.. BLBOST!!.. kvůli němu se zabilo 12 lidí.. myslíš že by tohle dopustil??.. TEN Michael Jackson, co bojoval proti válkám, pomáhal dětem.. NE!.. .. myslím že by na to ani nedokázal pomyslet!! Nebo pomyslel a zjistil co by se stalo a hned to vyvrátil!!! *3*
        • monis159

ja vim ze by to NIKDY neudelal..on takovy nebyl..ae kamoska porad rikala ze nemuzu vedet jaky on byl a ze je nekde na dovolene..me uplne narsala kdyz rekla ze on by to byl schopny udelat pro svou karieru..
        • kristyn875

cože??dvanáct lidí??o tom vůbec nwm..mno mě ta zpráva, když jsem to četla 26. ráno mě docela dost vzala..ale nejdřív sem si myslela, že je to jenom blbost tisku.. *9*
        • zanesskaaaa

I když, musím se přiznat.. doufala jsem, že to tak je.. že toho 13.7. vystoupí a všichni budem šťastní.. *9*
  • anet98

Dobrou noc

Všem přeji dobrou noc a hezké sny. *4*
    • zanesskaaaa

Re: Dobrou noc

Tobě též krásné sny!!
    • thesimsa

Dobrou *4*
    • kristyn875

jj dobrou..a hezký sny o Majkym *3* *14*
  • zanesskaaaa

Oficiálně!

Oficiálně máme už s tadytím 10 001 příspěvků!!.. Holky jsme SKVĚLÝ.. Michael by měl radost:D *14*
    • thesimsa

Re: Oficiálně!

Snad to tak pujde i dal *3*
      • kristyn875

Re: Re: Oficiálně!

mno jistě.. *1* *3*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Oficiálně!

tak schválně kolik jich tu bude přesně za rok:D.. někam si to napíšu a za rok to zkontroluju:D:D..
        • thesimsa

Re: Re: Re: Oficiálně!

*1*
          no typuju aspon 40 000 *4*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Oficiálně!

když jsme za 2 měsíce dokázali dát 10 000.. tak za rok to bude víc:D:D... snad.. musí být víc žhavých témat:D:D
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Oficiálně!

ještě držim.. a ani nezývám *15* *15*
            • thesimsa

To ja uz mam na obliceju obtisklou klavesnicu *1*
            • kristyn875

zatim jenom zívam..takže v poho..ale nwm co bude za chvíli *1* *1*
            • thesimsa

*1*
            • zanesskaaaa

*15* dneska asi nebudeš sama:D:D *15*
            • thesimsa

No prave..
              Zachvilu tu zas usnu *15*
            • zanesskaaaa

to je fakt.. už teď to tu docela vázne:D
            • thesimsa

Nj ale jsou prazdniny takze je tu vic lidi nez pres rok..Od zari se to tu nejspis spomali..
  • polinka

přidávám

já jenom přidávám příspěvek aby už bylo těch 10 000 *1*
  • terinda321

zadeček

Holky, že se k tomu vracím, včera jsem to nekomentovala.... no jeho zadeček teda nemá chybu... takže s vámi naprosto souhlasím... nerada to říkám, ale moje oči vždycky na jakýmkoliv videu míří bud do rozkroku nebo na zadeček... sakra proč tu není smajlík, který se stydí....

ale musíte uznat, že to teda vážně nemá chybu.... *14* *14* *14* *14*
    • lina25

Re: zadeček

Zlatí ani nemluv! Tohle jsem probrali snad milionkrát *1* Majký je výstavní kus! Je dokonalej, od nádherných velkých tmavých očí, odzbrojující úsměv, o zadečku ani nemluvě! No ten zbytek bude určitě tak k pohledání *1* Takže.... nejste sami holky, já ho prostě sjíždím od shora dolů!
    • lask1

Dneska som videla neaké fotky na mjjpictures.com, ako si preberal cenu MTV.
      Mal pekný vohoz, boli tam fotky aj odzadu ako kráča, podáva letmo ruku fanúšikom.
      Má pekné pozadie, máš pravdu. *1*
      Má peknú postavu.
      Na jednom videu z toho súdu, kde je celý v bielom sú tiež 1-2 fotky podoné.
    • m.jacksonka

Svatá pravda, když se tam dole chytne tak zařvu vzrušením *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15*
      • kristyn875

Re: Re: zadeček

tak to já dostanu husí kůži, ale takovou tu příjemnou *1* *3*
      • zanesskaaaa

Re: Re: zadeček

*15* *15*
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: zadeček

Tááák a máme 10000 příspěvků =D
    • zanesskaaaa

tak v tom nejste sami děvčata:D:D.. akorát já se vždycky zadívám do těch nádherných očí.. a mám zásek.. dokážu se do nich dívat třeba i hodinu!!... opravdu *15* .. nedokážu se nabažit *14* .. nejkrásnější oči na světě!!.. *14* *14*
    • thesimsa

Ehm no jsem na tom stejne *15*
      Jsem se divala na HIStory tour a cely dve hodiny jsem cucela furt do stejnych partii a este jsem to nekolikrat pretacela *1* *15* ale pssst *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit