-
Nejčastější otázky lidí na Majkího
Odpověděla bych na všechny otázky úplně stejně jako ty. *1* *4* -
-
Re: Nejčastější otázky lidí na Majkího
akorát bez těch pravopisných chyb *3* -
-
Re: Re: Nejčastější otázky lidí na Majkího
na psaní jsem antitalent
-
-
-
Nejčastější otázky lidí na Majkího
1. Byl skvělej? Mejkí nebil skvělej byl úžasnej.Byl to ten nejlepší člověk všech dob na tomhle světě.V životě sem neviděla hodnějšího člověka a tak moc milujícího otce svích i cizích dětí.
2. Pomáhal? Kdykoli moh pomohl těm co to nejvíce potřebují,a hlavně dětem.Miloval je.
3. Byl pedofil? Ne nebil,a ani nikdy nebude.Nikdy by neublížil dítě.Radši by si usekl ruku než ublížit nebohému dítěti.
4. Byl to běloch a skríval to že je černoch a proto se nechal vybělit? Ne Majkí byl černoch,a byl na to hrdý.Když se podíval do zrdcala viděl tam černocha.Kvůli nemoci se musel nechat vibělit.I kdyby byl sebejaký.I kdyby byl černoch,číňan nebo něco jiného tak přece nikdy nezáleží na vzhledu,ale na na tom jaký je člověk uvnitř.
5. Byl homosexuál? Ne nebil,a i kdyby byl na tom nezáleží.Záleží na tom jaký je uvnitř,ale prostě není homosexuál to jsou jen žvásty.
6. Kopíroval cizí písně a zpíval přes playback? V životě nezkopíroval cizí píseň skládal své vlastí.A přes playback spíval možná když už nemohl nebo když byl nachlazen.JInak vůbec.Je to prostě dokonalost sama o sobě.Byl to samostaný muž ze smyslem pro humor.
Tohle jsou podle mě nejčastější otázky,a takto bych na ně odpověděla já.Osobně se mi nejvíce líbí 4.Jak byste odpověděli vy? -
-
Kdesy bolo písané, že aké príčiny sú pri vzniku vitiliga.
Zaujalo ma bolo tam písané, že to môže byť okrem iného aj zo stresu. Že to môže byť podporené aj stresom.
Michael si toho stresu určite zažil, či už v detstve... -
-
to je zajímavý.. a Michael měl toho stresu víc než dost.. -
-
Re: Re: Re: Nejčastější otázky lidí na Majkího
To jo no.Soudní tahanice,lži o něm pomlouvání atd. -
-
Re: Re: Re: Re: Nejčastější otázky lidí na Majkího
měla jsem na mysli spíš dětství.. tam toho měl nejvíc! a když už byl u soudu měl už bílou pleť.. teda myslím.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nejčastější otázky lidí na Majkího
ještě bych tam dala jestli sou ty děti jeho. jsou. bych odpověděla *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nejčastější otázky lidí na Majkího
Tam měl pleť bílou stoprocentně
-
-
-
-
-
Stejně.. akorát bez těch chyb:D.. ale co.. *15* -
-
Promiňte mi ty chyby,češsky umim,ale psát tak to jsem antitalent -
-
Re: Re: Re: Nejčastější otázky lidí na Majkího
nevyčítám ti to:D.. promiň:)
-
-
-
-
Michael - video
Hmm, trochu zvláštne video.
http://www.youtube.com/wa tch?v=fJwrr94BiAo -
-
Re: Michael - video
nevím o čem se s ním bavil.. ale jak ho obejmul, to bylo krásný!!.. Michael je anděl!! *14*
-
-
Pro lask1
Já to tak dělala, ale prostě mi to nic nedělá. Já to potom zkusím ještě jednou, tak uvidíme.
Já jsem z tady toho webu už fotky prohlížela nedávno. Myslím, že ty jsi sem dávala link a šlo to, ale teď ne :-( Potom to ještě zkusím. -
-
Re: Pro lask1
Dobre.
-
-
To je síla
http://www.youtube.com/watch?v=RhZx qy1ToWk
Tohle video je fakt hustý,jak tam Majkího líčí.Mě to spíš přijde jako horor.POdle těch ukázek. -
-
Re: To je síla
me to nejde zobrazit....:(:'( -
Re: To je síla
není to horor.. je to jednen z jeho short films... teda myslím:D.. je to hezký.. občas jsem se bála.. ale já se bojim u každý blbosti:D -
-
Re: Re: To je síla
Vím,ale je to děsiví.
-
-
-
Angie72
Hele Angie já to klidně ty zprávi pošlu.Mě to nevadí co bych pro Majkhí neudělala.Jako nemyslím že ty bys to neudělala,taky,ale když nemáš čas tak to chápu v pohodě. -
-
Re: Angie72
Balu mě se ale nemusíš přeci ptát. Když chceš, tak to udělej. Tady je každý sám za sebe. To, že jsem správce neznamená, že budu dělat takové akce. Na to vážně čas nemám. Když chceš, tak to posílej,to je vážně jen tvoje věc :-) -
-
Re: Re: Angie72
Ok ty jsi fakt suprová holčina.
-
-
-
Ahojík
Dobré poledne všem... *4* -
Dobré...
Tobě také *4* -
Video
Teď sem tady na videoklipech koukala na video Smile a bylo to tak krásný že se mi chtělo brečet. *14* -
Dobré..
Dobré poledne Vám všem:) -
-
Re: Dobré..
Prve jsem četla tvůj včerejší koment ohledně toho, jestli Majkí žije. Moc hezky jsi to napsala! Pěkná reakce!!! -
-
Re: Re: Dobré..
Děkuji, od tebe mě to zvlášť těší:) -
-
Re: Re: Re: Dobré..
Nemáš zač :-) Opravdu se mi Tvůj názor moc líbil, šikulka :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Dobré..
*4* *4*
-
-
-