Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jacksonka

pic pac

já budu asi třináctá která se zabije já už to nevidržim to trápení *9*
    • petulkamilashekpsmj

Re: pic pac

nedelej to...myslela jsem,ze se taky zabiju,co myslela,ja se furt chci zabit,ale myslis si,ze by Michael chtel,abychom se kvuli nemu vsichni pozabijeli?NE!On život miloval,přál ho každýmu,prostě chce,abychom tady byli,pro něho.....udělej pro něj něco užitečnýho,to by mu moc nepomohlo,kdyby ses zabil.musí ti stačit,že tě vidí,že cítí tvoje pocity a že se snaží zmenšit tvoje utrpení,to že je Michael tam nahoře neznamená,že nemá city....neubliž mu tím,že si vezmeš život.Každý život má svou cenu......
      • jacksonka

Re: Re: pic pac

ja si tě chci přidat k přátelům jak se to dělá???
        • petulkamilashekpsmj

Re: Re: Re: pic pac

no holky ti uz poradily...proste si otevres muj profil a daj PRIDEJ SI ME DO PRATEL .....pridejte si me i dalsi holky...prosim:-)
      • jacksonka

ja si mysim že kdyby tohle četl tak by tě pochválil a dal ti pusu ale já to dělat nebudu na to zapomeň *13*
      • jacksonka

to máš pravdu díky už jsem DĚLALA uzel moc ti děkuju *1*
        • petulkamilashekpsmj

Re: Re: Re: pic pac

jo...promin za to zabil .....chtela jsem napsat zabila,ale byla jsem tak rozrusena,ze jsem se na nejaky A uplne ..... *1*
  • jacksonka

dikec

zanesskaaa-díky *15*
  • jacksonka

hajzl

já ty děti lituju pokud se dostanou do péče své babičky a dědy tak je to zabyje ten jeho otec s nima má prý velký plány a já si nepřeju (to mužu klidně jenom v duchu) aby i oni stratili dětství jako michael!!no ale to si můžu jeno přát aby to tak nebylo!!! *9*
    • Re: hajzl

Nevim,kde se to psalo,ale bulvar to rozhodne nebyl,pry si to Jacksonova rodina nejak bude hlidat,aby ten deda nedelal to co Michaelovi i jeho detem a taky ze se budou snazit,aby ty deti se co nejmene vydel s dedou.Takze muzute byt zatim klidni.Snad se jim to povede!
    • petulkamilashekpsmj

Re: hajzl

kdysi jsem četla,že se Mikeovi rodiče rozvedli...nevim jak je to teď,ale v jednom mate fakt pravdu,ten Joseph je uplnej magor....
    • torema

Re: hajzl

No doufám , že to dopadne dobře a plány dědečka nevyjdou.
      • jacksonka

Re: Re: hajzl

v to pevně doufám!!!
        • majka111

Re: Re: Re: hajzl

já taky doufám....
      • jacksonka

Re: Re: hajzl

vto pevně doufám!!!
  • jacksonka

hihi

zase jsem chytrá jako rádio *1*
  • jacksonka

to je dobrý

alespoň nejsem jediná kdo má rád michaela z rodiny moje teta je do něj BLÁZEN s velkym B!! *1*
    • majka111

Re: to je dobrý

tak to já nemůžu říct, já jsem do něj blázen z rodiny sama...moje sestřenka majkla taky poslouchala ale už zase poslouchá něco jinýho
      • zanesskaaaa

Re: Re: to je dobrý

no to blázen jsem jenom já.. ale bráška i táta mají rádi jeho písničky.. a nic proti němu nemají takže pohoda:D
        • jacksonka

Re: Re: Re: to je dobrý

můj táta sice má proti němu nějaký mouchy ale brácha je do něj (zamilovanej) neni ale gay!a kaaždýho koho potká se ptá jestli ví že majkí umřel! no prostě blbec *4*
  • jacksonka

čus čus

zanesskaaaa-víš co máš pravdu tohle by nedovolil a díky.torema-díky *1*
    • zanesskaaaa

Re: čus čus

děkuji:) aa nemáš zač.. aaa taky VÍTEJ MEZI NÁMI!!:D
  • torema

Ahojte

Tak jsem z dovolené doma. Na Majka jsem myslela ceeelou dovču vám můžu říci a na vás taky.Svět už bude jiný bez Michaela. To jsem si uvědomila. Bude smutný bez něj, ale já se budu snažit usmívat se a lidem pomáhat. Hodně se teď koukám do zrcadla a říkám si. Začni u sebe holka a svět bude lepší. Vytvoříme lepší místo pro sebe a pro ostatní. I když to bude těžké. Ale hodně teď koukám do zrcadla a neustále si připomínám Michaelův odkaz.
    • zanesskaaaa

Re: Ahojte

Ahooj vítej zpátky:D:).. tak můžeš složit písničku Girl In The Mirror:D:D
      • torema

Re: Re: Ahojte

Tak na to nemám buňky.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Ahojte

*15* *15*
    • m.jacksonka

Re: Ahojte

Ahojky, byla dovča krásná?
      • torema

Re: Re: Ahojte

Jo byla. Byla jsem u mojí milovaný sesrty a vzpomínala jsem na Michaela a na maminku. Že tam asi jsou spolu a je jim a snad i všem lidem , které jsem milovala dobře.
  • zdar děcka

čus děcka to je dobrý ne?po smrti o něm udělaj i celovečerní film!ale když byl ještě na živu tak nic.JÁ HO MILUJU!!!!je božííííí!!já si myslim že žije.je tu jedna teorie:hned po jeho smrti ZÁHADNĚ zmizelo hodně peněz a nějaké šperky já si myslim že to nahráli a michael tomu doktorovi zaplatil aby to hodil na sebe.a michael tak bude žít klidný život.ale je to jen teorie

PS:udělala jsem si nový profil a ¨chci být ve fanklubu michaela jak se to dělá pls pomoc díky *4*
    • zanesskaaaa

Re: zdar děcka

kdy už pochopíte, že by se nedokázal dívat na to jak se lidé trápí.. Paris se psychicky zhroutila.. myslíš že by to Michael dovolil?.. BLBOST!.. jak jsem psala, kvůli Michaelovi se zabilo 12 lidí.. myslíš že by dopustil takovou hroznou věc, jenom aby ON si někde támhle užíval?.. asi ne co?.. Michael bude žít navždy.. ale pouze v našich srdcích.. a k tomu jak se stát fanouškem.. když klikneš na Michael Jackson aby se ti otevřela jeho stránka.. v pravo je seznam fanoušků tak nad tím je CHCI SE STÁT FANOUŠKEM na to klikneš a je to:)
    • torema

Re: zdar děcka

Ahoj. Normálně se přihlásíš do Zpěváci a klikneš na to,že se chceš stát členem.
  • majka111

hezký večír

ahojky....hezký večír přeji vám všem *3*
  • baluska1

Texty

No to je fakt zpívat o mužích.Ale co hlavně že jste se pobavili.Právě jsem od kámošky sehnala DVD ghost je to fakt dos hustý.Hey lepší fim sem neviděla.
    • zanesskaaaa

Re: Texty

to zas říct nemůžu.. ale neni to takovej ten tuctovej americkej film.. je to originální!!:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit