-
Dobrou
heh tady to zas žije.. no nic.. dobrou všem:)) -
pa pa
Dobrou noc všem a krásné sny o Majkím. *4* -
-
Re: pa pa
pápápá
-
-
Kravinkáá
Já vím že řeknu úplnou kravinu joo..Ale jméno Bashir mi připomíná název psa Jorkšír *15* -
-
Re: Kravinkáá
*15* *15* tak to jsi mě dostala *15* -
-
Re: Re: Kravinkáá
*15*
-
-
-
tak papa
musim ale at se vám o majklím zdáj hezký sny,uvidíme se až v pátek *4* *4* *4* a dáme pokec ,tak papapapa *9* *9* *9* -
-
Re: tak papa
páá *4*
-
-
Téma
Nahodte někdo nějaký téma. *3* -
-
Re: Téma
jaký téma mě nic nenapadá
*9* -
-
Re: Re: Téma
No mě taky ne. *7*
-
-
Re: Téma
jaký téma mě nic nenapadá
*9*
-
-
dobrou
noc zlatíčka a sladké sny o Michaelovi. Jdu si pustit nějaké filmy s Michaelem. Ať je mi trochu lépe. -
-
Re: dobrou
páá:) -
Re: dobrou
Dobrou. *4*
-
-
Tapety :-)
Ta nová Remember The Time je hezká! Škoda, že není větší a není vidět celá :-(... a ta King of Music... když si jí dám na svojí velikost, tak není vidět nápis :'-(... ale jsou všechny MOC krásný! Často střídám na PC pozadí Michaela :-) ... teď jsem udělala jednu tapetu kde je MJ a Janet :-) dala jsem jí sem, tak sand se objeví a bude se vám líbit. Kdyby se někomu chětlo udělat tapetu s Michaelem a Janet z klipu Scream tak bych byla ráda :-)... vím, že už tu jedna je, ale kdyby někdo udělala ještě s více fotkama a uprostřed by byli oni dva spolu a okolo ostatní fotky z klipu :-) já to takhle hezky neumim :-( -
hezký večer
ahoj lidičky *9* *9* -
-
Re: hezký večer
ahoj:).. aa nesmutni:))
-
-
Ahoj
Ahoj, taky jsem docela zírala, když sem přidali Josepha Jacksona.... *10* Ten výrok, že vypadá jak buldog schvaluju.... A taky jde vidět, že všechny jejich děti byly po Katherine, protože jsou mooc krásné. Katherine musela být v mládí fakt kočka, když v 79.letech vypadá tak dobře. *3* A hlavně musela být hooodnáááá!!! *14* Tak se mějte... a myslete dál na Mickyho... -
Blanket
Ten malý má na tých fotkách v ruke barbínu resp. Kena podobnú Michaelovi.
http://foto.osobnost i.cz/prince-michael-jackson-ii-3641 29 *4* -
-
Re: Blanket
jeee tu bych taky chtěla:D:D
-