-
Otázky
Fanoušci, jestli chcete opět přispět do knihy, kterou píšu, tak můžete.
Tentokrát to nebude téma, ale můžete si napsat otázky. Já je přiložím do knihy s odpovědí. Cokoli vás zajímá. Jen poprosím, otázky posílejte vzkazama. Tady by mi to uteklo. Je jedno kolik otázek pošle jeden fanoušek. Každý si pošlete kolik chcete. Bude to vložené v tématu Michael Jackson.
Právě píšu tohle téma a píše se krásně *4* -
-
Re: Otázky
Je to fajn. -
-
Re: Re: Otázky
uz jsem ti napsal angie::)
-
-
Re: Otázky
To je super zlatí že zase píšeš *3*
-
-
Ahoj...
Ahoj co dělášte?? já samozřejmě jsme n a blogu a poslouchám Michaela Jacksona :-) *14* *14* -
-
Re: Ahoj...
Achoooj, no já píšu opět. Musím pohnout taky trošku :-)
-
-
Michael - fotky
Na tejto stránke som minule objavila fotky zo súdu, príchody na súd.
Michaelovi to tam sekne.
tu je napr. 42 fotiek
http://www.zimbio.com/pictu res/1-l7FXm384_/Michael+Jackson+Tri al+Continues/-9IIVepyT4N/Michael+Ja ckson
V pravo hore sú malé fotky kde si môžete posúvať - back a next a vybrať si rýchlejšie neakú fotku.
Keď dojdete na koniec, objaví sa ďalšia séria fotiek (napr. 35) z ďalšieho súdu...
Je ich tam viac. -
-
Re: Michael - fotky
Sú tam pod fotkami aj dátumy.
-
-
co je to?
co je tohle? http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-373501 to Mike jenom spí,nebo....prosim odpovezte mi...dekuju -
-
Re: co je to?
DOBRÉ RÁNO NO SPÍŠ POLEDNE LIDI JAK SE MÁTE CO DĚLÁTE já momentálně poslouchám who is it majkí *15* -
Re: co je to?
to uz se tu vyresovalo a pekbne dlouho bez asi tak 20stran do zadu..::) -
-
Re: Re: co je to?
Taky se tady lidi pořádně chytli. Každý na to má jiný názor, pročti si to -
-
Re: Re: Re: co je to?
dekuju vam oboum *3* -
-
Re: Re: Re: Re: co je to?
ja to ale stejne nemuzu najit...nevite jenom jak se to prehlasovalo?vypada tam jako by spal,ale nevim.....mam i jinou fotku...kde je na 100% mrtvy a je v rakvi,ale tohle ja nevim...jenom by me to zajimalo *9* -
neni zac::) -
Za málo:)
-
-
-
-
-
Dobrý ranko...
Jak se spalo? A co zdálo se vám o Míšovi? *14* *8* -
-
Re: Dobrý ranko...
no jasně že jo *15*
-
-
Dobré ránko:)
Ahoj lidičky *4* -
-
Re: Dobré ránko:)
Ahoj broučku *8* *15* -
-
Re: Re: Dobré ránko:)
ahojky::)
-
-
-
Článok
Už im asi ozaj vyhráva.
Už majú zase neakú novú matku všetkých troch detí, a vraj je matkou aj dieťaťa Toma Cruisa.
Kam na to chodia...
Nech už urobia testy DNA, nech už je konečne pokoj.
Nie je to ani smiešne, ani vhodné...
Dookola tie isté rozprávky.
To s tým Joem Jacksonom, moc tomu neverím.
Nie že by som ho mala v oblube, ale načo by takému starému chlapovi bolo tolko peňazí, na čo by ich tak mohol okrem oblečenia a podobných vecí... potrebovať.
Keby bol mladý nepoviem... -
-
Re: Článok
možná to ted neni zrovna k tomu tvymu temu,ale Joe chtel po Michaelovi vzdycky penize,furt si od nej chtel pujcovat...najdu tu stranku kde jsem to cetla a dam sem odkaz.... -
-
Re: Re: Článok
Možno to aj je pravda s tým Joem, ale mne sa zdá, že tie noviny skôr prikladajú drevo do ohňa.
Ale mňa skôr zaujíma Michael a ostatný členovia, deti, mama, súrodenci. -
-
Re: Re: Re: Článok
Já si taky nemyslím, že by to až tak byla pravda. Bulvár, co od něj můžeme čekat.
-
-
Jestli myslíš ten překlad údajného rozhovoru-telefonátu, tak to se vůbec nezakládá na pravdě. Nikdy by takhle Michael nemluvil, neříkal by nic ze soukromí, ani o rodičích, a už vůbec by nemluvil o penisu a tak. Pokud to je ten samý rozhovor, tak to je výmysl. To jsme se tady už shodli. -
-
to byl rozhovor s jeho znamou ne?nevim no....neco z toho muze byt pravda,to si myslim ja... -
Mne ten Michael tiež pripadá v tých rozhovoroch, že sa k týmto témam moc nevyjadruje, sotva povie 3 slová či vetu... Je taký skúpy na slovo, taký hamblivejší, alebo taktnejší...
Napríklad interview s Oprah Winfrey, alebo pri rozhovore spolu s Lisou, keď sa faúšikovia opýtali. -
-
Re: Re: Re: Re: Článok
Lask máš to video, jak jsem se tě prve ptala?
Jo a včera jsi tu psala o té panence Kena, že vypadá jako Majkí. To je přímo Majkí :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Článok
Ja viem, vyzerá tak. Je to milé.
-
-
-
-
-
Re: Článok
Ahojky lask, prosím tě, já jsem si minule dala do oblíbených to video z toho soudu, ty fotky, jak jsi sem dala, ale záhadou ho tam nemám. Asi se mi přepsalo jiným videm, pokud byl stejný název. Nevíš, kde jsi ho našla? Nemáš ho? Já z toho chci udělat fotky víš. Děkuji -
-
http://www.youtube.com/watch?v=mIWo YDcX-4A
Tu je tiež niečo zo súdu.
http://www.youtube.com/watc h?v=UI5_xF1rJUk
Na týchto je zlatý v tom bielom.
http://www.youtube.com/wat ch?v=TjSu2vFLjtU&feature=related -
-
michael se bavil i kdyz byl u soudu::) -
-
Re: Re: Re: Re: Článok
Vždy sa ale nebavil, na niektorých fotkách, keď vychádzal zo súdu, mal v ruke bielu vreckovku.
Ale asi to zvládal, s podporou rodiny a fanúšikov.
-
-
Moc ti děkuju, jsi zlatá. Jestli je budeš potom chtít poslat, tak mi písni do vzkazů mailíka, ju? Zítra bych je už mohla mít hotové...
-
-
-
-
Dobré ráno
Dobré ráno,může mi někdo říct kdy bude ten koncert ve Vídni?Já to zapomněla *9* *9* A nevíte jak to je s knihou mého srdce?Prosím,odpovězte do mých vzkazů,děkuji předem. *4* -
Krásné a pohodové ráno :-)
Přeji všem krásné ranko :-) -
Dobrý ráno
tak jsem se dneska zase probudila do rána,bez Michaela....měla jsem sen...byl zvláštní...zemřela jsem,cítila jsem bolest,ale pak najednou klid...mír....byla jsem v nebi,byl tam můj děda,kterej nedávno umřel.....ten sen byl krásnej,podvědomě jsem Michaela cítila,ale myslím,že se v mém snu neobjevil,abych nedostala pokušení se do nebe dostat za ním...stres vyvine na člověka velký nátlak...však to znáte....nebo Mike respektoval moje soukromí,víte,jak on svoje soukromí miloval.....pak se můj sen změnil v uplnou ******** .....a byla to uplna blbost,ale ten zacatek byl skvělej.to vědomí,že byl Michael semnou,ten pocit,kdy jsem necítila žádnou bolest,najednou jsem měla po dlouhé době pocit,že jsem šťastná,protože Michael byl semnou.....