-
M.J.
Je to pěkně hnusný od bulváru, kdyby Mike žil tak by to popřel, ale ted když už není mezi náma *9* tak nevíme co si máme myslet. Jednou napíšou, že už je pohřben pak že bude pohřben aš na konci srpna. Zase jsem četla jak ho lidi pomlouvaj. Ať nesouděj lidi podle tváře. Mě to ničí ty pomluvy o něm. Chudák kdyby nám pohl říct celou pravdu. Nejvíc mě zničilo jak bylo v dokumentu s nim jak byl s tim redaktorem co to s nim točil u toho sargofágu a Mike řekl to je moc pěkné a on a v čem by ses chtěl nechat pohřbít ty a Mike v ničem já budu žít věčně .. to sem bulela *9* -
-
Re: M.J.
to ja taky chudacek byl si jisty ze bude vecny!a ted na jednou za 6let po tom dokumentu prask je v nebi s andelama je mu tam dobre -
Re: M.J.
jj máš pravdu..je to hnusný...blesk sou nejhorší sračky na světě...jako dycky ikdyž má mamka nějakou připomínku tak jí řikam ať nesoudí podle vzhledu, ale podle toho co bylo uvnitř..taková láska..tu už nedá nikdo světu jako Majky... *9* -
-
Re: Re: M.J.
To ne!.. ale musíme říct že tam nahoře je mu dobře.. jsem za to ráda:).. jak řekl Karel Gott:D.. je lepší že zemřel, když o něm znovu všichni věděli.. *4*
-
-
-
Ahoj
Přeju krásný odpoledne všem.. nějak jsem nepochopila s Michaelem.. bude prý pohřben na svoje narozeniny.. to ještě chápu:D.. ale kde?.. jo a četla jsem že tomu ,,doktorovi'' prý platil sto padesát tisíc dolarů měsíčně.. myslíte že je to pravda?.. protože to psali v Blesku.. tam už nevím čemu věřit.. a čemu ne!! *15* -
-
Re: Ahoj
to jsme dva *15*
*15* *15* *15* *15*
-
-
pls
ahojky všichni,..jsem tu včera nebyla..sem měla docela depku sem chtěla pokecat *9* ..tak co ..nějaké nevinky o Majkym??už je pohřbený??plsky *7* -
-
Re: pls
Prý ho pohřbí přesně v den svých jednapadesátých narozenin!
-
-
klobouk
Ahoj... *4* fíha tady přibejvaj ty příspěvky uplně rychle a zběsile *1* No já jsem byla na jižní moravě a tam se si koupila klobouk ten černej uplně stejnej jak nosil majky *14* Ted bez něj nedám ani ránu *1* Všude ho tahám s sebou. *3* Sem děsná já vim *4* Taky ste si někdo pořídil takový klóbrc? *7* *1* Jo btw: Ještě jsem si k tomu vzala svoje černý moucha a ostatní už mi neřekli jinak než Michaeli! *4* No ale je to příjemný když vám někdo říká jménem vaší oblíbený [zesnulý] celebrity. *14* -
-
Re: klobouk
rovnou si kupte i rukavičku, smoking a noste do černých lakovaných bot bílý ponožky.. máte dost:D:D.. ale nechci aby to vyznělo špatně:D:D.. -
-
Re: Re: klobouk
*15* *15*
Ja si lepim uz aji naplasti na prsty jak Michael *1* ale ke smokingu a rukavicce mam este daleko *15* -
-
Re: Re: Re: klobouk
taky si je lepim::) *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: klobouk
Jo? :-D supeer *1* *15* Uz jsem si myslela ze jsem v tom sama *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klobouk
ver mi nejsi!!!!
-
-
-
-
to nezni spatne na opak *15*
-
-
No já mam taky ten kloubouk a mouchy *1* *1* *1* a chci tričko s Majkím *14* *14* *14* *14* -
-
tričko se dokoupí:D -
trycko mam zas ja::)
-
-
Ahoj,muzu se zeptat kde jsi ho koupila? *1* -
-
no tam bylo náký malý obchodní centrum a v tom par obchudku a ten co jsem v něm koupila ne klóbrc se jmenoval nak "next jeans" nebo já už nevim :D a u větnamců ho maj taky ale to byys ho měla na jeden den.. hrůza co ty větnamci už neprodávaj !!!!! *10* *1* -
-
Re: Re: Re: klobouk
V Brne bo kde? :D
U vetnamcu to ani nema cenu kupovat xD
-
-
-
me pratele a rodina rika tak a nikam nejdu bez tricka majki::)
-
-
Dobré...
Dobré poledne všem. *4* -
ahoj
zdar bando četli jste to už o té soše která je stará přez 3000 let a je majkímu DOST podobná-přitom se nedá říct že chtěl vipadat jako ona protože ji neviděl nikdy tu hlavu *13* -
-
Re: ahoj
To jsem taky četla aji tu podobu na tom obraze! Aji ducha v domě a na kapotě auta! Boužel sem taky četla dost hnusný věci oněm a mysim že to ten bulvár už dost přehání! *9*
-
-
Michael jackson
Michael Jackson bude navždy nejlepší zpěvák na světě! A upřímě být teď v roly jeho dětí ..... je to sotva 2 měsíce co je mrtvý a už maj další tři táty, kteří se o ně perou! A ty pomluvy co se teď všude nesou! *9* -
plsky
petulkamilashekpsmj-prosim napiš mi ja ti psala na icq tak mi odepiš ať si mužem psat o majkim *3* -
-
Re: plsky
a jakou mas prezdivku..kdyztak icq.... -
-
Re: Re: plsky
petruš ale jinak jsem Emma a icq je 360-462-752 -
Re: Re: plsky
petruš ale jinak jsem Emma
-
-
-
nazdar
DOBRÉ RÁNO LIDIŠKY NO SPÍŠ POLEDNE JAK SE MÁTE CO DĚLÁTE já momentálně poslouchám majkího who is it *15* -
-
Re: nazdar
Já teď zase poslouchám man in the mirror :) -
-
Re: Re: nazdar
jeee...to je super pisnička......If You Wanna Make The World a Better Place,Take A Look At Yourself,And Then Make A Change....myslim ze tak nejak to tam je *3* -
-
Re: Re: Re: nazdar
ja posloucham tabloid junkie -
-
Re: Re: Re: Re: nazdar
ted MANEY
-
-
-
-
-
Článok
Už sú tam zase nové správy. -
-
Re: Článok
Angie skús si to pozrieť čo píšu, na amerckých stránkach o tom pohrebe či je to pravda. -
-
Re: Re: Článok
Jo ono je to i tady u nás v napsali o mně :-) Já to četla na amerických stránkách *15*
Moc bych si přála jako každá z nás tady, aby byl pohřbený v hrobě, kde bude mít jméno, fotečku a hlavně fanoušky, kteří ho milovali a milují... I já bych se tam vydala časem položit mu kytici a poklonit se, a že bych se skutečně poklonila! -
-
Re: Re: Re: Článok
Přesně... takhle přesně by to mělo být.Majký by si nepřál aby ho takhle odtrhli od fanoušků. *9* -
To máš pravdu. Bolo by to dôstojné, keby to tak urobili.
-
-
Re: Re: Článok
Já jsem tady nebyla víš. Ale už jsem na to koukala. Myslíš to, že by měl být pohřben 29.8.?
No tak možný je, že se rodina domluví, ale řekl to Joe, takže jeho názory já vážně neberu. A je pravda, že o pohřbu asi rozhoduje vážně maminka. Vždyť ona na poslední chvíli řekla, že pohřeb nebude, když měl být ten oficiální se dvěma členy rodiny.
No jsem zvědavá, jak tohle dopadne... -
-
Aj ja som zvedavá.
-
-
-