Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • majka111

pěkný večer

pěkný večer přeji věem *3*
  • lask1

Michael

Dúfam, že sa už všetko vyrieši aže aspoň jeho deti sa budú mať dobre.
    A že sa skončia všetky tie špekulácie o ňom a o deťoch.
    • zanesskaaaa

Re: Michael

To taky doufám.. ale asi si budeme muset dlouho počkat, než to všehno zmizí..
  • torema

Angi

A co ti odpovědělo kyvadýlko?? Jestli to není tajemství?? Asi si ho taky pořídím, ale nemám páru ,jak se s ním zachází.
  • Praha

Kromě té Vídně, kam rozhodně pojedu, prý bude nějaká akce v Praze. Napište o tom něco víc. Díky
    Angie jedeš?
    • torema

Re: Praha

No do Prahy taky pojedu. Do Vídně bohužel nemůžu. Ale potřebuju upřesnit Hodinu a kde to bude. Ví se už něco blíže?? Vím , že na Staromáku bude nějaká jiná akce. Tak teď čekám , jak se to vyřeší.
    • angie72

Re: Praha

Do Vídně bych jet chtěla. Až zveřejní ceny vstupenek, tak se rozhodne, protože bychom jeli i s mužem. A ty pojedeš tedy?
      • lask1

Re: Re: Praha

Angie, čo si myslíš o tom pohrebe.
        V správach tiež hovorili, že to má byť v deň narodenín, nezdá sa ti to trošku zvláštne, že to tak urobili.
        Mám z toho zvláštny pocit.
        • Re: Re: Re: Praha

V naší TV zase kulové. Je to divné. Divné mi bylo, že rakev na pohřbu nebyla otevřená a taky mi bylo divné, že nikdo z řečníků, když mluvil o M.J. se nedíval na rakev a nikdo se ani k rakvi nešel uklonit.
        • lask1

Re: Re: Re: Praha

Hovorili to v tv, tak to asi bude pravda.
      • Re: Re: Praha

Na stránkách, na které mi dala odkaz Zaneskaaa, je odpočítavadlo. Zbývá 1 den do prodeje. Pokud seženu 3 lístky, tak jedu. Obávám se ale, že to bude během pár minut vyprodané.
  • angie72

Krásný podvečer...

Ahojík a krásný večer přeji všem :-)
    • torema

Re: Krásný podvečer...

Ahojíík Angi.
    • Re: Krásný podvečer...

Ahoj, dlouho jsem Tě neviděla. *4*
      • angie72

Re: Re: Krásný podvečer...

Ahojík, já tu jsem denně :-)
        • Re: Re: Re: Krásný podvečer...

Já bych taky byla, ale nestíhám. Občas něco pročtu letem světem. Teď jsem přečetla pouze předchozí stránku, nemám čas to číst celé a viděla jsem, že jste řešily, jestli Michael může být stále naživu. Internet je toho plný. Řeknu Ti, že by s těma hajzlama pěkně vydrbal. *4* Kéž by to tak byla pravda! A on žil někde v klidu. Pošlu Ti odkazy.
          Michael Jackson's Death: Media Hoax Part 1 má to několik dílů a je to takové shrnutí. Pokud jsi neviděla, tak Tě to možná bude zajímat.
          http://www.youtube.com/watch?v=g91YGe5ouqs

Níže v diskuzi jsem Tei poslala další odkaz. Tak se taky mrkni.
    • zanesskaaaa

Re: Krásný podvečer...

Ahoj Angie, tobě taky:)
      • angie72

Re: Re: Krásný podvečer...

Jak je? Já byla v centru. Jsem byla v krásné prodejně. A koupila jsem si kyvadlo *8* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Krásný podvečer...

kyvadlo? *15* ... dobrý výběr *15* .. já jsem byla na zahrádce plela jsem *9* :D.. hroozná zábava:D
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Krásný podvečer...

No hned jsem si otestovala, jak je u kyvadýlka Ano a jak Ne a položila mu otázky..
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Krásný podvečer...

jo ahá takový kyvadlo:D:D.. noo a potěšili tě odpovědi?:).. teda jestli se můžu zeptat?..
  • Vídeň

Zdravím všechny. Dlouho jsem tu nebyla, tak snad mi někdo řekne o koncertu ve Vídni. Kdy a za kolik. :-)
    Díky moc.
    • zanesskaaaa

Re: Vídeň

http://www.tribute2009.com/

sice je to anglicky.. ale když si dáš záležet, zjistíš co potřebuješ:)
      • Re: Re: Vídeň

díky. *4*
  • jacksonka

ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

JÁ JSEM SE ZBLÁZNILA NEJEN DO MAJKÍHO ALE I NORMÁLNĚ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KILL MY PLEASE!!!!!!! *9* PŮJDU ZA TEBOU MAJKÍ
    *9*
  • jacksonka

ježiši

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JÁ UŽ TO NEVYDRŽIM ZABTE MĚ JA VIM ŽE MU HOUBY POMŮŽU ALE ZABTE MĚ PLEASE!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* I LOVE YOU FOREVER MICHAEL I LOVE YOU ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JSEM ZOUFALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • jirineczka

Re: ježiši

no tak v klidu me je po nem taky smutno a proto cu usporadazt na jeho narozky oslavu a nikdo mi neche odepsat je to na diskuzi nahore pod tebou a nikdo si toho nevsima lidicky no tak pojdte do toho bude to stot za to a Majkí bude taky rad to vim primo od neho
      • zanesskaaaa

Re: Re: ježiši

asi ti nikdo neodepisuje, páč o tom nic neví.. víš:)
  • jirineczka

MAJKLIK

ahoj lidicky napadlo me ze kdyz se nedokazem dohodnout an tom kde v osttave a v kolik hodin se bude konat sraz na Majkího narozky tak se sejdem na Masarykači ve 3 hodiny 29.8.2009 s sebou si vemte svicky,dopis pro majkího,fotky,transparenty,prost eco vas napadne a hlavne na ty svicky si vemte bud zapalovace nebo sirky,jinak budou se tancovat pokud bude zajem a zpivat nej.hity krale popu,pokud budete mit nejaky dotaz napiste mi do vzkazu
    • Re: MAJKLIK

Je to moc dobrý nápad! Ale nepřijdu páč bydlím na druhé straně republiky! a jen tak mmchdm nebudete slavit jen jeho narozky oni ho maj ten den taky pohřbít! *9*
      • zanesskaaaa

Re: Re: MAJKLIK

hmm to je fakt.. ale to se ještě uvidí.. třeba si to rodina rozmyslí.. přece nebudou slavit jeho narozeniny.. a zároveň smutnit že ho pohřbili zrovna v ten den.. myslím že ta by to být nemělo.. narozeniny mají být šťastný(no ne tak uplně), i když ten dotyčný už zemřel!!
    • jirineczka

Re: MAJKLIK

potrebuju znat vas nazor ta sem neco napiste
      • Re: Re: MAJKLIK

Já příjdu. :-) I se známými.
  • Věřit nebo ne?

zajímavé na www.vestirna.com sem si u magické koule dala v duchu otázku ŽIJE MICHAEL JACKSON? a koule odpověděla BUDOUCNOST JE NEJISTÁ!
    • tramvaj-tramvajenka

Re: Věřit nebo ne?

Mno,tak ja si dala otazku:JSEM NEMOCNA??
      A ta koule mi rekla ze prej JO! *1* *1* A pritom nejsem *1* Pekna pakarna,tomas pravdu,thesimso *1*
      • thesimsa

Re: Re: Věřit nebo ne?

Me maji unest ufoni..teda podle te koule *1*
        • Re: Re: Re: Věřit nebo ne?

tak to jo a pak mi řekněš až tě najdou jaký to tam bylo ju!! *1*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Věřit nebo ne?

Jasne *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Věřit nebo ne?

Jj *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Věřit nebo ne?

Tak domluveno!
      • Re: Re: Věřit nebo ne?

Asi jo páč mě to teď kecá taky pěkný nesmysly prej už su mrtvá! *15*
    • thesimsa

Re: Věřit nebo ne?

Vestirna je pekna pakarna *1*

Hm.. možná! Ostatně sem tam koukla dneska po prvé! *4*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Věřit nebo ne?

Ne mozna ale urcite *15*
          • Re: Re: Re: Re: Věřit nebo ne?

Jo a taky: jase ptala jestli ta koule predemnou mluvi pravdu a ona mi odpovedela: URCITE NE! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* to je sranda na ty vestirne *1* *1*

P.S. ja se nechtela registrovat,protoze mame silene pomalej PC a nez bych to nasla,tak by to trvalo dost dlouho *9* *8*
    • Re: Věřit nebo ne?

Teď sem položila po několika otázkách zase tu samou o michaelovi a tentokrát koule odpověděla URČITĚ ANO *4*

Teo a podívej se na tohle! Kéž by to tak byla pravda a Michael žil.

Michael Jackson disguised as old man at memorial? Hoax conspiracy theory.
        http://www.youtube.com/wat ch?v=0wwkHmjQdMI
        • Re: Re: Re: Věřit nebo ne?

Boužel mi to nejde spustit! *9*
          • Re: Re: Re: Re: Věřit nebo ne?

vymaž mezery v odkazu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit