-
Ranko
Přeji všem hezká ranko=) -
-
Re: Ranko
tobe taky *8* *8* *14*
-
-
ach jo
nectu diskuzi moc dopodrobna,protoze se to proste neda....myslim si,ze byl Michael v podstate zavrazden umyslne.....nevim proc,ale myslim si to....Michael nemusel zemřít!Jak už jsem včera říkala,zachranaři,kteří ho převáželi sanitkou později tvrdili,ze když přijeli do vily,kde zpěvák přebýval,musel být už minimálně hodinu mrtvý.....je to strašné,že ho ten doktor zabil...jak jen mohl?!*9*nenávidím ho!!! *10* -
Michael Jackson
Ahojky holky ted jsem dorazila z práce a co se tu dočítám ani nemůžu uvěřit jsem tze všeho už zmatená zítra se na to kouknu .Michael má mít původně pohřeb a uložení v kruhu rodinnem 29.8.09 v 10:OO v den svých 51 narozenin.... *9* já už nevím jak to teda je............................čemu věřit *9* *14* -
Dobrou noc
Dobrou noc, dneska už nemám sílu. Krásně se vyspěte a zítra můžeme pokračovat. Pááá *14* -
-
Re: Dobrou noc
Dobrou.. *3* -
dobrou -
Dobrou noc *4*
-
-
Končím..
tak jo lidi, už jste mě rozsekali dost.. teď z toho musím jít vyspat.. hezký sny vám všem.. páá:) -
-
Re: Končím..
Dobrou *3* -
tak papapa..taky se z toho musim vyspat..jestli vůbec usnu -
-
Re: Re: Končím..
Nevim jak ty ale je skoro 5 ráno a já sem ještě neusnula
-
-
dobrou noc *4*
-
-
Jiný hlas, jiné ruce
Podívejte se. Přece není možné, aby mu dorostl prsteníček!!! Srovnání hlasu a rukou:
Michael Jackson Death Scam - deceived or deceiving?. part 1
http://www.youtube.com/watch?v =GlbWx8eS-D0&feature=related -
-
Re: Jiný hlas, jiné ruce
takze za prve ten prst mohla byt plastika operace nebo mu proste vyrostl....a ten hlas s clovekovi meni myslis ze budes mit na vzdy hlas co mas tedka??ne!!!hlas se meni!!! -
-
Re: Re: Jiný hlas, jiné ruce
No jo,jenze takhle?Ma ho vysokej a po par letech ho ma zatracene hlubokej!Takovej hlas by nikdy MJ nemohl mit!Vzdyt je TENOR!A tam ten hlas je jako BAS.Ja nevim co vy,ale uz trosku zacinam verit ze to nahral
-
-
Re: Jiný hlas, jiné ruce
nutíš mě abych se na to dívala *15* .. a podívala jsem se *15* .. a jsem v rici.. je tam rozdíl hlasu.. i ta ruka je jiná.. KONEC!!! -
-
Re: Re: Jiný hlas, jiné ruce
Já Tě přece nenutím *15* , tak to jsme v rici obě dvě. Ten chlap není plachý a něžný Michael, je sebevědomý a jistý sám sebou. Navíc, to by musel být ještěrka, aby mu dorostl prostředník. To se nedá ničím odiskutovat.
Ještě shlédnu dalších 5 částí...škoda, že tu nejsi se mnou, aby jsi mohla překládat... *15*
-
-
-
Michael
Co by tím Michael získal? Zajistil by královsky své děti. Jeho majetek vzostl o 1,6 miliard USD. Zbavil by se pijavic jako je Sony-Mottola (bývalý manžel Mariah Carey, který jí mlátil jako žito), Michael s ním měl obrovské problémy. Na youtube je záznam, jak proti nim Michael brojí. Dokonce mu odposlouchávali telefon, a když v soukromém rozhovoru je nazval židovskými pijavicemi, byl záznam zveřejněn a musel se omluvit. No nevím co si o tom všem mám myslet... -
??
pořád nevím čemu věřit.. na jednu stranu si stojím za tím, že by Michael nedopustil, aby se tyhle věci okolo jeho smrti staly (nový otcové dětí, atd.).. ale zas ty videa, ty fotky.. aaaaa na tohle nemááám.. to fakt ne.. nepobírám to.. všechno je zmatený.. -
-
Re: ??
jak jste psali o tom výstupu (http://videoklip.osobnosti.cz/mich ael-jackson--michael-jackson-comeba ck).. tak Michael většinou když vystupoval, tak na I LOVE YOU (když to slyšel) vždy odpovídal I LOVE YOU TOO nebo I LOVE YOU MORE.. v tom videu na to nikdy neodpověděl, jasný řekl tam, I LOVE YOU MORE + ještě něco.. už si to nepamatuju:D.. ale to celý vystupování.. ach jooo nevím.. je to zamotaný.. -
Re: ??
tjn..proč by to dělal..hlavně dětem....jedině že by chtěl vidět reakce veřejnosti a bulváru ..prostě všeho...i přes jeho dobrou duši..vem si že tě tak dlouho očerňují, shazují..to musí bejt takovej stres, že už by tě tenhle plán i napadl *7* ale opravdu nwm..sem fakt zmatená *9*
-
-
Starý muž na pohřbu
Zaneska:http://www.youtube.com/watc h?v=0wwkHmjQdMI
Michael Jackson disguised as old man at memorial? Hoax conspiracy theory.
No, zdá se to za vlasy přitažené, ale v kontextu s dalšími videi...kdo ví? -
-
Re: Starý muž na pohřbu
ty vole (padrón jinak to nejde vyjádřit) tohle mi nedělejte.. čemu mám teď věřit??.. i když ten ,,starý muž'' mi příjde že má jiný nos.. ale může to být i maska.. neee tohle mi nedělejte.. jsem realista.. ale tohle je i na mě moc.. -
-
Re: Re: Starý muž na pohřbu
ma jinej nos nez majki za prve a za druhe kdyby to byl on tak jak by se mohla paris rozbrecet janet usher atd..... -
-
Re: Re: Re: Starý muž na pohřbu
a berte to s lepsi stranky aspon majki zije tedy jestli to byl on...
-
-
Re: Re: Starý muž na pohřbu
twe po druhé..to neni možný..teĎ už fakticky nwm na čem jsem, co je pravda, čemu mám věřit..ten starej muž měl sice tvář černocha, ale měl jeho ruce *7* *9*
-
-
-
Překlad z videa
Stručně- Bylo moderátorovi divný, že vyfotili jen 1 fotku i vzhledem k tomu, že vždy udělají alespoň 1000 fotek. Také jim bylo divný, že udělali tak čistou fotku, když sanita měla kouřová skla. Což je pravda. Já jem jednou udělala z videa 25 fotek a nebylo tam vidět nic. -
-
Re: Překlad z videa
A navíc, když jsem si znovu přečetla to volání na 911, tak ten chlap říká, že už nedýchá! Vidíš Michaela na té fotce promodralého? Jediná fotka a celé štáby byly při tom... -
-
Re: Re: Překlad z videa
Mohla byť tá farebnosť trocha upravená aby vyzerala lepšie napríklad farebnosť, kontrast... -
-
Re: Re: Re: Překlad z videa
hmm, to je možné..., ale to pořád nevysvětluje, že je to jediná fotka pořízená při převozu. -
-
Re: Re: Re: Re: Překlad z videa
Možno že viac fotiek nestihli v tej rýchlosti. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Překlad z videa
Nemohol ho odfotiť niekto zo sanitky. -
Moderátor říkal, že právě vždycky stihnou aspon 1000 fotek. A je to čistá fotka a do sanity není vidět.
-
-
Re: Re: Re: Re: Překlad z videa
http://www.youtube.com/watch?v=DFoI 42EgQ0Y
Mrkněte na to. Jo a v té sanitě byla kouřová skla. Tam by se fotit nedalo. -
-
Jo už je v sanitě. A navíc má prý nohy u dveří, což se nemsí. Ta fotka je prý asi podvod. -
Všimla jsem si hned...proto jsem si myslela, že tu fotku pořídili při nakládání Michaela do sanitky..., takže oni uvádějí, že je to přímo foto se sanity? To by asi nebylo možné, že? -
Jo a ještě v jednom kolečku má být vidět Majkího obličej, tedy kroužku a taky jak tam někdo chodí, ale tam jsou asi vojáci, nebo voják.
-
-
-
-
-