-
Tak nevím...
Hezké odpoledne všem. Tak jsem nad tím včerejškem přemýšlela a ikdyž bych dala nevím co za to, aby Michael byl živý, tak jsem došla k závěru, že by v tom musela jet taková spousta lidí, že udržet vše v tajnosti by bylo nemožné. A jak psala Angie, proběhly 3 pitvy. Ale o čem nejsem tak úplně přesvědčená, že na TK byl on. Nejde jen o krátký prst, je možné, že ho měl zrovna pokrčený, jak říká Angie, ale co ty čáry na dlani? A jeho chování? To divné trhutí hlavou, když odcházel...tohle bylo docela jiné chování, než jaké jsme u Michaela viděly. Takže je možné, že ho zastupoval dvojník...a po Michaelově smrti se ty nejasností začaly na sebe nabalovat. A že těch nejasností je neurekom...jak by řekla Lask1. *3* -
-
Re: Tak nevím...
Už nebudu řešit výmysly , spekulace , bulváry. Budu věnovat své myšlenky a své srdce jen Michaelovi a vám tady na foru, které mám moc ráda a své rodině a vůbec věcem, které mi neubližují. To je jak rouhání. Jako kdyby sám Ďábel pokračoval a zaséval to zlo, které zničilo Michaela a tak si ho Náš pán vzal k sobě. Pod svou ochranu. A nevím, co se všichni snaží ho vytáhnout z mrtvých. Je to děs. -
-
Re: Re: Tak nevím...
To není rouhání...jen se lidi s tou ztrátou nemohou smířit. Zkoumají kdejaký detail. Ale to mají na svědomí média a policie, která smrt Michaela vyšetřuje. Je v tom tolik nejasností...čekám, kdy už začnou padat hlavy. Někdo je za Michaelovu smrt zodpovědný. Lidi milovali Elvise, a po jeho smrti nastalo totéž...a dodnes tomu někteří věří, že Elvis žije.. -
-
Re: Re: Re: Tak nevím...
Taky už mě Elvis napadl.
-
-
Jo, to včera jsem si já říkala, když jsem jela ze Smíchova domu, že jako by Ďábel se pokoušel zmást naše myšlenky. Ten, kdo věří na Anděly, na život po životě o tom už něco ví. Tohle je úžasný téma Andělé a my s linuš ho dost často řešíme. Divili byste se, co všechno můžete skrze Anděly vidět :-) -
-
No o tom taky moc ráda povídám a lidi co o tom něco vědí a povídám si s nimi, tak mi kolikrát řeknou takové věci, že mě z toho až mrazí. Už abych bydlela v Praze a budeme spolu řešit takových věcí.
-
-
-
Třeba se cestou umazal. Mohl na něco sáhnout. Je fakt, že na té dlani je nesrovnalost, nebo rozdíl, ale zase si nemyslím, že by Majkí nešel po těch letech ohlásit svůj comeback.
Víš co, kdyby neměl brýle, tak vidíme jinak Majkího, než v těch brýlích. To dělalo strašně moc... V něm se taky musely mlýt emoce... Já do podrobna procházela fotky a videa, a že linuš a Terka by mohly potvrdit, že já vše dodetailů zkoumám. Je to Majkí. Skutečně to je on... -
-
Angie, já nemám na mysli čáry od fixu, ale čáry na dlani( třeba čára života), nevím, jak se tomu přesně říká...ty se přece nemění..., ale to by na věci nic neměnilo, jak si psala, Michael se nechával zastupovat dvojníky. To trhnutí hlavou...víš, která je to část, že? To mi k němu nešlo... -
-
*15* Jo tyhle čáry? Ano čáry života. Jo tak to jo. No dnes dala lask1 linky na fotky a jsou z 5.3.09. Ten den bylo ohlášení comebacku. Na některých fotkách vypadal jinak. Víš, možná toho měl víc, možná proto dvojník. Je to možný. Třeba byl na více místech. Mě se naopak líbí, že si to uměl zařídit, pokud dvojníky skutečně měl. -
-
Re: Re: Re: Re: Tak nevím...
*15* tak jsme doma... *15* já na tom taky nevídím nic divného, že se nechal zastupovat..., je tam jiný, no. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tak nevím...
Laidy: jo, to jsem taky někde na diskuzi četla..., ale to bychom se z toho nevymotali. Pochybuji ale, že by se při pitvě nezjistilo, že nejde o Michaela...tohle už je moc konspirativní a podle mě blbost. -
Re: Re: Re: Re: Re: Tak nevím...
Zajímavý na tom je to,že fanoušci si ale mysleli,že vidí MJ.Totéž si může myslet i jeho rodina,že zemřel MJ,ale ve skutečnosti to může být dvojník.
-
-
-
-
To je fakt Angie si s tím fakt dává práci
-
-
Jenže lidi se mění... vypadal tam ráznější a sebevědomější.Prostě chtěl lidem dát najevo že je připraven na comeback. Přece tam nemohl přijít a vypadat jak když neumí do pěti počítat.Myslím, že už sebou nenechal tolik vláčet jako v minulosti a dával si pozor. Navíc Majký byl přece i herec:) -
-
Souhlasím Linuš, Michael dospěl, přece tam nevejde, jako zahanbený, ale jako MUŽ, který ví do čeho jde a má velké sebevědomí! -
Vždyť po těch soudních stáních přeci řekli, že najednou z toho Petra Pana se stal dospělej muž. Během té chvilky. A bylo to vidět. Majkí změnil i oblečení... -
-
říkalo se to různě...nejvíc mi v paměti utkvělo : Po dlouhých soudních tahanicích,kdy na začatku vstupoval do soudní místnosti muž-dítě,odchází již pouze muž.........bylo to takhle nějak,tohle bylo mými vlastními slovy......myslím,že Michael tu svou dětskou stránku úpllně na tomto místě zanechal....
-
-
-
Jaký trhnutí ¨hlavou? A ty čáry na ruce? Je na youtube video s těma čárama a trhnutí hlavou ...mužeš mi to poslat jestli víš.. *7* -
-
stačí když se podíváš na to video.. je to i tady na osobnostech.. na konci trhne hlavou.. no ne trhne jenom taký pohození:D
-
-
-
xD
Pište něco... mě hrozně baví odpovídat! Nebo hoďte téma o michaelovi... Nuda je hrozná věc... Já si jen pouštim písničky od majkýho...Tedka you are not alone pak bad a heal the world :D U toho se rozbrečim a abych nebrečela jen chvíli tak si pustim projev paris na pohřbu a to mě dorazí :( -
:'( :-(
Chjo když už si myslím že je vše v pořádku,tak ne je to ještě horší.Myslela jsem si že už to bude Ok,ale nebude.Včera večer než jsem šla spát,tak jsem si na mobilu pouštěla písničku You're not alone a bulela jsem půlku noci.Fakt hrůza. -
-
Re: :'( :-(
Z toho si nic nedělej. Já to mám taky tak. Byla jsem u sesrty na dovče a myslela jsem , že to už zvládnu. Ale u sestry jsem to v sobě dusila, ten pláč a jak jsem byla o samotě, tak jsem se rozbrečela. Doma to mám to samé. Žádná změna ale jedna přeci. Začínám mylset uplně jinak a chci začít pomáhat tam , kde je to potřeba. Když ne finančně , tak fyzicky. Jak koli. Prostě jiný člověk a maličkosti dělají hodně. -
-
Re: Re: :'( :-(
To já taky.. i když ne penězma, ty fakt na rozdávání nemám.. ale mám asi tři pytle plných plyšáků, tak pokud je na tý půdě najdu, tak bych je chtěla věnovat dětem:) -
-
Re: Re: Re: :'( :-(
No vidíš. To je nádhera a to je to o co jde. Maličkosti. Mann in the Mirror. To je ono. Ty maličkosti se potom stanou velkými věcmi. -
-
Re: Re: Re: Re: :'( :-(
Chci naplňovat to, o co Michaelovi šlo, aby chudé a nemocné děti měli nějaké dětství.. napsal Man in the mirror, Heal the world, Earth song, a nevím co ještě, aby lidem ukázal o co mu jde... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :'( :-(
no právě. To je ono.
-
-
-
-
-
Re: :'( :-(
Nejsi jediná já bulim pravidelně... *3*
-
-
Laidy????
Napiš mi název toho songu ke kterému patří ten text na straně 2. Ty máš k dispozici i Majkýho nevydané songy?Jestly sedí vedle tebe tak že ho zdraví Česká Republika a v roce1996 to tady fakt rozjel:) Nebo kdy tuhle píseň měl vydat? Nepřestáváš mě udivovat.... -
-
Re: Laidy????
*1*
-
-
bráška
Ahoj já jsem janet a mám nejlepšího bráchu na světe *4* -
-
Re: bráška
Aho a já su Madonnna se třemi "n" *14* -
-
Re: Re: bráška
a ja jsem rovnou majki::) -
-
Re: Re: Re: bráška
Tak ty jsi mě taky rozesmál besto *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: bráška
diki angie::) -
Re: Re: Re: Re: bráška
a já jsem Bůh a řídím celej svět. Takže buď zticha Janet, nebo na tebe sešlu boží prokletí:-D víte, co se říká. Bůh je žena!:-) no, ale můj pravý záměr. Velice se omlouvám, že to píšu sem a mrzí mě to, ale na pravé diskuzi bych čekala hodně dlouho. Kdo odtud má rád Jonas Brothers? Chtěla bych jejich 2 písničky(Paranoid a Fly with me), nemůžu je najít a když tak mi nejdou stáhnout:-( chci se zeptat, jestli je někdo má, tak mi je prosím pošlete na mail luida@seznam.cz .ješte dneska pokud možno. A ještě jednou se moc omlouvám. Moc děkuji za pochopení. PS: I love M.J.:-*
-
-
-
-
No ty máááš dost!!!
A já se jmenuju Barak Obama a jestli toho nenecháš, tak tě nechám vyhostit ze země! -
-
*1* *1* *1* *1* *1* Ty bláho no já mám záchvat *1* -
-
Re: Re: Re: bráška
*15* *15* *15*
-
-
-
Ať mi pošle nebeský polibek! -
Ahoj já jsem Tito a mám nejlešpího brášku na světě!.. to může napsat každej, jdi si klamat někam jinam, nás neoblbneš.. a ještě to piš česky!!.. ach jo *15* -
-
A já paris a mám nej tátu na světě !!!
-
-
-
Co říkal Michael v dokumentu??
Hudbě nesmíš stát v cestě, musíš ji nechat plynout a uhnout ji. A on byl genius a písně psal nádherné a psal co cítil.Je to a zůstane čistý a citlivý člověk - DUŠE. -
-
Re: Co říkal Michael v dokumentu??
Taky tak. Nazpaměť! :-) Když on je tam úžasnej. A v tom Home videu taky... Jak se směje sám sobě, když to video komentuje... -
-
Re: Re: Co říkal Michael v dokumentu??
Home video nemá chybu a to si pouštím, když už nevidím, jak mám oči ubrečené a to mi zlepší náladu. Je to zlatíčko. Miluju ho. Nedám na něj dopustit.
-
-
Re: Co říkal Michael v dokumentu??
To ses teď dívala na ten dokument nebo ho celej znáš nazpaměť jako já? *15* *7* -
-
Re: Re: Co říkal Michael v dokumentu??
Znám ho a dnes si ho zase pustím. Sice u něj stále brečím ale konec konců brečím pořád , tak je to fuk a už se těším do Prahy až se sejdeme všichni.Nikdy jsem netancovala ale tohle se naučím. Pro Nás a pro Michaela.
-
-
-
pro laidy45
Prosím tě nepřesvědčuj nás tady o tom, co šíříš už hodně dlouho. My víme, že Majkí zemřel! Co si jako myslíš, že texty písní změnil, že je tedy jasné podle textu, že někde žije? Když už, tak by podle textu bylo jasné, že nechce žít. Ne všechny texty jsou o někom, o něčem ze života. Prostě psal. Nejraději psal o dětech, o ženách, o lásce a zklamání, o světě...
My Majkího známe dost dobře na to, abychom věděli co píšeme. Ty těmi svými komenty mi připadáš jak z nějaké sekty. Už pár dní pozoruji tvé názory a reagovala jsem na ně... Netluč tady nikomu do hlavy tyhle žvásty. Já jsem tady už vysvětlovala náhody, tak si to přečti. Vždyť je to nad slunce jasné.
To, že jestli vůbec někdo zemřel... Zamsli se nad tím co píšeš. Proběhly 3 pitvy, tři, chápeš to?! -
-
Re: pro laidy45
Zamysli se nad sebou ty,když sežereš všechno to co napíše bulvár,který chce z toho všeho jen těžit nic víc!!!!Všimni si,když bulvár něco napíše,téměř vždy přidávají k větě slovo prý!!!!Já bych taky mohla říct,že jsou to nepravdivé informace,když píšou o jeho smrti.Podívejte se kdo chcete na video,kde je MJ na finálních závěrečných zkouškách tj.25.6 těsně před smrtí.Vypadá tam naprosto perfektně azcela zdráv,plný elánu a energie!!!!!Takto teda nevypadá člověk,který by měl za pár hodin zemřít!!!!!......www.youtube.com. ..MJ final days-MJ alive just before DEATH -
-
Re: Re: pro laidy45
Ty hele, ty nejenom, že otravuješ pod článkama, ty ještě budeš tady prudit?
Jsi fakt totál negramot! Víš úplný kulový a napíšeš takovou kravinu? Co pořád řešíš bulvár? Já to, že Majkí zemřel vím od Jermaine, který to prohlásil na tiskovce. Ty jsi totálně dementní, zaostalý mozek, který napíše takovu slátaninu.
Zemřel po podání propofolu. A nehledě na to, já Majkího viděla dokonce ještě den před smrtí, nejen na zkoušce This is it a vypadal skutečně velice dobře. Proto to člověka tak strašně zabolí u srdce, že nemusel zemřít. Zemřel rukou lékaře! -
-
Re: Re: Re: pro laidy45
No ještě řekni,že jsi s MJ měla poměr a půjdu do kolen.Ty si tady vymýšlíš,ne já.MJ nezemřel na propofol,nebyl touto injekcí předávkován!!!!!Kdyby tomu tak bylo tak by rodina nepožadovala 3 pitvu,vyšetřování by se jiždávno ukončilo a ten doktor by byl obviněn z vražda,tkže laskavě používej mozek!!!!!
-
-
Moje babička taky den před smrtí vypadala perfektně! Druhý den sebou sekla v kuchyni! Můj děda zemřel ve spánku, den před tím běhal jak za mlada! Navíc tohle zavinil Murray. Majký v pořádku byl... -
-
Je tu ale rozdíl víš.MJ byl mladej,zdravej. -
No to je další věc. Pravda.
-
-
a asi tam mají napsat všechno na 100% ne?.. -
To si děláš ze mě srandu???!!!! Moje maminka vypadala perfektně , bylo jí fajn, a druhý den ráno mi přišla zpráva , že měla maminka infarkt. Můj kamarád mměl ve třiceti infarkt a takhle můžu pokračovat. Nikdo nikdy neví, kdy se jeho čas naplní. Rozséváš falešné naděje lidem. -
-
Jenže MJ měl pouze zástavu srdce a ta nastane,když máš mrtvici,infarkt nebo se předávkuješ,bereš drogy.Proč myslíš,že asi teda dělali 3 pitvu?no protože stále není známa příčina úmrtí!!!!Také je zajímavé,že v den,kdy MJ zemřel tak Rusové přes satelit zaznamenali v domě MJ elektromagnetiké vibrace odpovídající biologické zbrani EMR WEAPONS,která cíleně a koordinovaně zab srdce a ani pitvou se nedají určit příčiny proč člověk umřel. -
-
Re: Re: Re: Re: pro laidy45
29.06.2009
Zdroje FSB (Ruská tajná služba) ohlásily prezidentu 26. června Medveděvovi, že americká ikona popu Michael Jackson byl s největší pravděpodobností zavražděn americkou zpravodajskou službou (CIA). Na základě údajů z ruského vojenského satelitu Kosmos 2450, byl v souřadnicích Jacksonova domu zjištěn elektromagnetický puls, obdobný výboji z EMR zbraně, jejíž technologie byla odcizena ještě za dob Sovětského svazu Spojenými státy.
Zbraň byla zdokonalena americkým vojensko-průmyslovým kompexem na základě technologie bývalého Sovětského svazu a podle slov Cheryl Welshové, prezidentky organizace Občané proti zneužívání lidských práv (Citizen against Human Rights Abuse), je její efekt srovnatelný se silou atomové bomby ("Electromagnetic Radiation (EMR) Weapons: As Powerful As The Atomic Bomb"): -
Re: Re: Re: Re: pro laidy45
To máš pravdu. Dávala jsem tady odkaz na to, že Medvedev dostal informaci, že CIA zavraždila Michaela.
Ale zdálo se nám to šílené..., vlastně k tomu nikdo nic nenapsal.
Tady je zdroj://www.exworld.estranky.cz/cla nky/labbrig/ruska-fsb-ohlasila_-ze- popova-ikona-michael-jackson_-byl-z avrazden-cia
-
-
-
-
Angi nenech se vytočit takovýma řečma. Kde je důkaz, že to je text od Michaela?? To můžu napsat i já , nebo kdokoli jiný. A vůbec bych se nad tím nezastavovala. Mě Michaela nikdo nepošpiní a vždycky zůstane v mém srdci NĚŽNÝ,LASKAVÝ,MILUJÍCÍ,TRPÍC Í,ČISTÝ,LÁSKYPLNÝ,SPOLUCÍTÍC Í a já nevím co všechno. Ale nikdy ne to, co si lidi vymýšlejí a spekulují. Nedají mu pokoj asi už nikdy a já pevně věřím a doufám, že mu ten POKOJ V DUŠI dá náš Pán Bůh a Ježíš. Co jiného člověk může, než věřit a doufat. -
No jistě Angie, Michael prostě psal, nechal písničku plynout.. a tohle z ní vyšlo, to že napsal že se chce někde ukrýt, nebo co, tak asi proto, že ho ti novináři naštvali, tak to prostě napsal.. a je to!.. konec tečka..
-
-
Majkí
Tak Majkí bude pohřben mezi hvězdami v Mauzoleu. Nějaký rodiný přítel přesvědčil Majkího rodinu o tom, že to je velmi bezpečné místo. Jsou tam prý kamety, je to střežené.
Prý veřejnost bude smět snad jen přes sklo(to jsem možná špatně přeložila, nevím). Rodina, příbuzní a ostatní na zvláštní povolení budou snad procházet dvěmi budovami.
Tak bude mít brouček už klid. Bude mít své místo-konečně! -
-
Re: Majkí
To je moc dobře. Miláček FANOUŠKŮ bude mít konečně svou tělesnou schránku pohřbenou. -
Konečně radostná zpráva.. už bude mít klid zlatíčko naše:) -
Jsem za to moc ráda. Lepší než někde o samotě na neznámém místě v bezejmenném hrobu
-
-
nácvik
Tak možná to i zvládnu podle tohodle pomocníka, hurááá
http://www.youtube.com /watch?v=1r0BgRjekJ4 -
-
Re: nácvik
Už je to moc dole, tak reaguju tady.
To mě povídej s tou změnou. Než jsem omarodila, tak jsem byla úplně jiná. Přišla nemoc a taková změna...
Zuby je jasný, že vypadají větší, protože se zmenší tváře. Tak to bohužel je.
K tomu pohřbu pro laidy45. Celou dobu se to řeší, policajti vyšetřují. Máš moc málo informací.
Majkí má za sebou 3 pitvy! Pořád policie vyšetřuje. Už mají výsledky z toxikologie, ale policie požádala koronera, aby ještě počkal, než případ uzavřou.
Majkí už bude pohřben, a že ještě není? Vůbec se Majkího mamince nedivím. Která maminka by se s tímhle smířila? Se smrtí svého dítěte? Takhle má naději, že je u něj... -
-
Re: Re: nácvik
Moc pěkně a přesně napsané.
-
-
Re: nácvik
Co je to? Mě v práci nejdou spustit videa *9* Tipuju moonwalk *3* -
-
Re: Re: nácvik
nene instruktor učí tancovat Beat it:) -
-
Re: Re: Re: nácvik
no ne instruktor.. ale prostě jeden pán:D -
-
Re: Re: Re: Re: nácvik
Já se chci naučit Thriller:)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nácvik
já zas Billie Jean.. no docela to ujde:D:D
-
-
-
-
-
-
videa
Lidičky ta videa z you tube včera mi tak zamotala hlavu, že jsem fakt myslela že se zblázním! Fakt vám můžu říct že jsem začala pochybovat jestly vážně zemřel.... Zvlášť ten vrtulník mi dal zabrat. Ale dneska už zase vidím věci tak jak jsou. Majký umřel... jen fyzicky jeho duše bude věčná *4* -
-
Re: videa
Není mrtvý,vím to. -
-
Re: Re: videa
Včera jsem váhala ale je to blbost! Umřel! Já lituju že jsem včera věřila. Nalhávala jsem ti něco co není. Připadáš mi jako z nějaký sekty! -
-
Re: Re: Re: videa
*né tobě ale sobě jsem si lhala
-
-
-
je ho velká škoda. Když se občas podívám na rozloučení, vždycky mě jediná rozbrečí Paris. Jo, a máte někdo písničku Black or white?(myslím, že všichni:-)). Pošlete mi ju pls někdo na mail:luida@seznam.cz . Ještě dneska pokud možno. Nechcu odkaz, ae přímo písničku!! -
nemůžu dělat nic, jenom s tebou souhlasit.. *4* -
-
Re: Re: videa
Holka čtu tvoje komenty a názory a nejen že se člověk občas dost zasměje ale fakt jsou taky moc hezký *3* -
-
Re: Re: Re: videa
Děkuji *8* *4*
-
-
-