-
Tak v Praze
prý chtějí dostat tanec BEAT IT do Guinesovi knihy. Má se tam sejít co nejvíc tanečníků ale já se to asi nenaučím. -
žije nebo ne?
řešilo se tady spoustu věcí a nesrovnalostí. co tedy myslíte ted? myslíte že MJ žije? že to bylo všechno jenom podvrh nebo ne??? -
-
Re: žije nebo ne?
Já bych řekla,že MJ žije!!!!!To,že změnil v řadě svých písní texty hovoří za vše.Ukázka z X-scape:
"Kamko-li se otočím,je jedno
kam se podívám.
Systém všechno řídí,všechno se
řídí podle jedné knihy.
Musel jsem vypadnout,abych si
pročistil hlavu.
Útěkje to co potřebuji,pryč od
foťáků.
Je fuk kde jsem,už jsem všude
viděl svoji tvář.
Špendlí lži k mému jménu a šíří
je z města do města.
Nemám místo kam bych utekl,ale
já se nepotřebuji schovávat.
Musím najít místotakové,abych se
neschovával.
Utéct,musím utéct ze systému
ztraceného světa,utéct před
tlakem,kterému musím čelit ze
vztahů,které mizí.
Utéct před člověkem s perem,kte-
rý píše lži,které bojují s tímto
mužem.Utéct,dělám si co chci,
protože sám se tomu musím posta-
vit,nikdo jiný to za mě neudělá.
Je na čase udělat změnu.
Proč si nemůžu dělat co chci?
Když odejdu tenhle ztracený svět
už mě nebude zajímat. -
-
Re: Re: žije nebo ne?
Napiš mi název toho songu. Ty máš k dispozici i Majkýho nevydané songy?Jestly sedí vedle tebe tak že ho zdraví Česká Republika a v roce1996 to tady fakt rozjel:) Nebo kdy tuhle píseň měl vydat? Nepřestáváš mě udivovat.... -
-
Re: Re: Re: žije nebo ne?
musime se stim usmirit nezije!!!!ale kdyby zil byl bych rad....
-
-
-
Re: žije nebo ne?
Teď dole komentem vysvětluju. Nežije! -
-
K tvému krásnému komentáři bych chtěla dodat, že Majkí se sice mění. Na každé fotce vypadá trochu jinak. Ale to asi my všichni. Když mi bylo dvacet, vypadala jsem jinak. když jsem přibrala po dětech vypadala jsem jinak,když jsem zhubla po operaci dvacet kilo. vypadala jsem jinak. Měla jsem jinou pusu, větší a to nekecám. Nos mi zešpičatěl. Zuby mi přišly větší, než před tím. Vypadala jsem uplně jinak. Co kilo, to trochu jiný vzhled, co starost a trápení , to je uplně jiný vzhled. A že toho trápení Michael měl. A trápilo ho neštěstí dětí, které nemají co jíst a umírají hlady a ve válkách a lidé , kteří nemají kde bydlet. Nemají nic. Zvířata, které hynou. Prostě celá planeta je nemocná a to Michaela trápilo strašně moc . Nemohl nic udělat,sám na to nestačil. Měl velké bolesti. Když mě něco bolí. hned je to na mém obličeji vidět. Prostě Michael má obličej, který prozradí to jak mu je a jak se cítí. -
-
souhlasím, jak napsal v písničce Will You be there: But they told me s man should be faithful and walk when not able and fight till the end but I'm only human!
ehm asi překlad *15* : Řekli mi, ten chlap by měl být čestný a jít dál, přestože už nemůže a bojovat až do konce, ale přece jsem jen člověk!
promiňte za případné chyby.. psala jsem to z paměti:) *15* -
Toto patří pro Angi. Sorry.
-
-
souhlasím s Angie.. NEŽIJE!.. a i když ty videa mi dávají pořádně zabrat.. pořád si stojím za tím že by to neudělal.. i když bych si přála aby žil.. -
-
Souhlasím. Byla bych ráda, kdyby žil někde v klidu a se svými milými. Ale to je jen ta naděje, která už vlastně není. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: žije nebo ne?
Bohužel..
-
-
-
-
-
MJ
Včera jsme tu řešili spoustu věcí, tak já napíšu ještě svůj názor.
Viděli jsme vrtulník, kde se pohnuly nohy. To je fakt, ty se pohnou, sice se kamera stáčí, že to vypadá jinak, ale nohy se vážně zvednou. Ale může v tom vrtulníku být někdo jiný, aby zmátli paparazzi a mohli tělo v klidu převézt.
Další věc je prsteníček. Dívala jsem se na to video a v momentě, kdy skrčí prostředníček, tak někdo vyfotil tu fotku. Z videa se dají dělat fotky. Já si hezké fotky takhle dělám, takže vím, že to jde. Je to podvrh.
Další věc, řešili jsme to co reportéři, jak je možné, že se udělala tak čistá fotka ze sanity, když tam jsou kouřová skla. Taky řešili, jak mohli dát Majkího hlavou ke dveřím, ale kdo ví na 100%, že to je sanita? Pacient se musí zajistit už doma. Může ta fotka být pořízená z Majkího ložnice ještě.
Reportér se divil, že novináři udělali jen 1 fotku, že jich vždy udělají aspon 1000. Tak by to právě mohlo být v té ložnici mě napadlo.
Co je dost divné, že sanita tam byla za 4 min., do telefonu se neřeklo jméno a přesto tam byli novináři hned. To je divný!
Někdo tvrdí, že na pohřbu sedí sám Majkí. To je kravina nejvyššího kalibru. Tohle by v životě neudělal!!!
Omlouvám se, že jsem napsala asi dlouhý koment... Jistě to není vše, co jsem chtěla, já si vzpomenu. -
-
Re: MJ
Krása zlatí. Ty nezklameš. Přiznávám že i já jsem se nechala unést představou že by Majký mohl být na živu, ale tohle je tak logické co jsi napsala že prostě člověka vrátí na zem. Ale jeho duch tady s námi bude navždy. Navždy nás bude objímat svými křídly *4* -
-
Re: Re: MJ
Jo to teda jo a můžu přiznat, že už je to taková doba a já to stále nesu težce, tak jako všichni my tady.
-
-
K tvému krásnému komentáři bych chtěla dodat, že Majkí se sice mění. Na každé fotce vypadá trochu jinak. Ale to asi my všichni. Když mi bylo dvacet, vypadala jsem jinak. když jsem přibrala po dětech vypadala jsem jinak,když jsem zhubla po operaci dvacet kilo. vypadala jsem jinak. Měla jsem jinou pusu, větší a to nekecám. Nos mi zešpičatěl. Zuby mi přišly větší, než před tím. Vypadala jsem uplně jinak. Co kilo, to trochu jiný vzhled, co starost a trápení , to je uplně jiný vzhled. A že toho trápení Michael měl. A trápilo ho neštěstí dětí, které nemají co jíst a umírají hlady a ve válkách a lidé , kteří nemají kde bydlet. Nemají nic. Zvířata, které hynou. Prostě celá planeta je nemocná a to Michaela trápilo strašně moc . Nemohl nic udělat,sám na to nestačil. Měl velké bolesti. Když mě něco bolí. hned je to na mém obličeji vidět. Prostě Michael má obličej, který prozradí to jak mu je a jak se cítí. -
Jo a s tím pohřbem. To je fakt. To jsou nehorázné výmysly. -
Vše co se dělo za života MJ a po jeho údajném skonu je zvláštní.Když si dám do srovnalosti určitý věci,tak tady nemůžeme mluvit jen o náhodě.Zaráží mě to,že se stále nic neděje jak s uložením těla,tak s obviněním doktora Murraye.Maminka MJ se 3 krát týdně chodí dívat na něj do mrazicího boxu,jen je otázkou zda se chodí dívat na svého syna.Co když je to dokonalý dvojník?Také je možné,že vůbec nido nezemřel a vše bylo předem připravené a smrt MJ zinscenovaná. -
Ještě k tomu hlasu. Majkí ohlašoval na tiskovce comeback a je jasné, že byl plný emocí. Vždyť tak dlouho nevystupoval. Byl nervózní určitě.
Také mohl vstávat chvíli před tím, to je jiný hlas po ránu, ale podle mě byl nervózní. Byl i tak křehký ještě...
Brouček náš. -
-
Re: Re: MJ
no to máš pravdu..
-
-
-
Komentář
Koukněte se pllllls na můj profil *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Komentář
neotravuj.. tady se řeší důležitý věci *3* -
-
Re: Re: Komentář
Ty nezklameš holka *15* Jsi mě tak rozesmála. Jsi dnes první, to jsem potřebovala... Od včera jsem se nezasmála. -
-
Re: Re: Re: Komentář
já rozesmívám ráda:).. každý potřebuje do života smích.. bez něj by to nebylo ono *4*
-
-
-
-
Ahoj
Pžeju vám všem krásné poledne.. vidím že jste tu dnes zas řešili to ze včerejška.. besto jak jsi psal že hlas se mění.. jo to je pravda ale většinou v době dospívání.. to prožiješ těďkon ty:D.. ale nemyslím že se mění když je ti 50 let.. i když za to třeba můžou emoce.. ale Michael byl zvyklý na vystupování.. nevím, ale ten hlas je na něj moc hluboký (přijde mi to tak) *3* -
-
Re: Ahoj
me sa zda stejnej ten hlas.....jenom ho ma vic hluboky -
-
Re: Re: Ahoj
jojo.. ale to taky může udělat mikrofon.. když to tam srovnávali, tak to bylo při vystoupení, kde mluvil do mikrofonu a na těch dvou mikrofon neměl.. když já mluvim do mikrofonu, tak to zní ještě hůř než normálně:D.. -
-
Re: Re: Re: Ahoj
No to jsem dnes už psala linuš na ICQ, že já když dělám přednášky, tak záleží jak je mikrofon nahlas. To potom zní úplně jinak. -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
my na dovolený máme karaoke.. takže vím jaký je rozdíl, když člověk mluví do mikrofonu a když mluví normálně... anebo zpívá.. to je to samý:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
ja taky kdyz mluvim mam fajn hlas ale v mikrofone... *10* *10* *10*
-
-
-
-
-
-
prsty
na jednom videu srovnávali že na jedný fotce má prostředníček delší než prsteníček a na druhý fotce je má stejný... ale na tý fotce jak je má rozdílný tak má ty prsty u sebe a na tý druhý je má od sebe takže je jinej uhel takže se potom ty prsty zdají bejt stejný... já sama jsem to zkoušela a když mám ty prsty u sebe jsou rozdílý a když je dám od sebe tak vypadaj že sou stejně velký... uf doufám že to pochopíte jak to myslim *1* -
-
Re: prsty
já to chápu:D.. taky jsem to zkoušela.. ale potom jsem viděla jiné video a tam byly prsty skoro ve stejném úhlu, tak se mi to zas vyvrátilo:D.. ach jo všechno je to komplikovaný.. -
-
Re: Re: prsty
jj to je pravda::)
-
-
-
dobry den
Dobry den co na to rikate ze bude pohrben v den jeho narozenin´? *9* -
-
Re: dobry den
Já si myslim že to je dobře.Protože to je den kdy se narodil a kdy zese odejde -
-
Re: Re: dobry den
ale on odešel už před 2 měsíci (jestli vůbec odešel).. nemyslím, že je správné ho pohřbít v den jeho narozenin.. -
-
Re: Re: Re: dobry den
Já si myslím že je to dobře a ty zase ne to je vpořádku každý máme na to svůj názor.Myslím si že je to hezký,v den kdy sláskou přišel i sláskou odejde.
-
-
-
-
Tady bude majkl pohřben
http://latimesblogs.latimes.com/lan ow/2009/08/michael-jackson-will-be- buried-aug-29-at-forest-lawn-family -confirms.html -
pro Lak1
Díky za linky. Tyhle fotky jsem už viděla, myslím, že doonce od tebe jednou. Ale podívala jsem se znovu. Někde jsou vidět velké rozdíly. Já už nevím.. Co myslíš ty? Jak ty to vidíš? -
-
Re: pro Lak1
Všimli jste si někdo, jak v tom vrtulníku někdo označil ty kroužky, tak tam psali, že v jednom kroužku je vidět Majkího obličej a on fakt je. Normálně, že zase duch? Řeknu vám, že včera večer jsem měla fakt šoky. Bylo to zajímavý, fakt. -
-
Re: Re: pro Lak1
Ktorý odkaz je to? -
-
Re: Re: Re: pro Lak1
http://www.youtube.com/watch?v=DFoI 42EgQ0Y
Musíš se pořádně zaměřit. Taky jsem přišla na to, jak je to s tím prstem. Já jsem si pustila comeback, protože jsem realista a nevěřím jen tak nějakému bludu, ale bylo mi divný, že má ten prst skutečně někde kratší. On totiž v tom videu jak skrčí prostředníček, tak to někdo tak vyfotil. A udělá to dojem kratšího prstu! -
-
Re: Re: Re: Re: pro Lak1
Dík. Myslela som ešte ten vrtulník.
Videla si toto. Nerada sa no to dívam, radšej si pozerám pekné videa.
http://www.youtube.com/wa tch?v=6kzSeo08VJo -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro Lak1
Máš pravdu.
Musíme sa už prestať trápiť.
Musíme myslieť na Mika v dobrom. -
Jo tak to jsem taky viděla. Jinak ten link co jsem dala není o tom prstu, ale ten vrtulník, jak jsi prve chtěla... Jdu něco dělat, ať přijdu na jiné myšlenky :-) -
Já jsem dala link ten vrtulník. Ale už to taky nechci vidět. Od včera to byl takový záhul na psychiku, že už nemám sílu.
Jdu se podívat na ten link co jsi dala :-)
-
-
-
-
No taky jsem si všimla
-
-
Re: pro Lak1
Ten malíček mal zmenený v porovnaní s tou staršou fotkou.
Aj v tvári je trochu iný.
Myslela som si že ak bral neaké lieky napríklad na bolesť, alebo na nespavosť, či to nemá aj z tých liekov, či nie je trochu napuchnutý z nich.
Niekedy sa mi zdal celkovo na záberoch, niekedy vyzeral celkom mlado sviežo a niekedy pôsobil taký smutnejší, alebo unavenejší, taký iný v tvári.
Možno to záleží aj od osvetlenia, pri inom svetle človek niekedy vyzerá inak. -
-
Lask prsteníček má jiný, ne malíček, jestli jsi koukala na malíček.
Lidi, všimla jsem si, že jsme včera řešili tu fotku ze sanity, jak v tom videu reportér mluvil o tom, jak mohli udělat tak čistou fotku ze sanity, když sanita měla kouřová skla. A taky se divil, že reportéři jich vždy udělají tak 1000, že je tedy jen 1. Ale vždyť to nemusí být ze sanity. Může to být ložnice...
-
-
-
Hezké ranko...
Přeji všem krásné ranko :-) -
-
Re: Hezké ranko...
Už si to čítala?
Aj som si kedysy myslela, že či mu nebude niekto vyhrožovať, lebo fanúšikov to dosť zobralo. -
-
Re: Re: Hezké ranko...
Jo četla jsem to a dobře mu tak šmejdovi.
Jenže lask já jsem z toho všeho tak mimo. Kde je pravda? Najednou kolem vidíme ty rozdíly. No ne najednou, já je viděla hned tenkrát. Ohlášení comebacku je prostě někdo jiný. Včera jak dala Aleksa ten link, tak tam je to úplně vidět. Ten prsteníček krátký a ten druhý ho měl dlouhý. Brada vystouplá víc u ohlášené comebacku a jiný hlas. Tohle všechno jsem viděla hned. Mohly to být jen emoce, proto změna hlasu, ale co to ostatní?
Jsem zmatená a nevím co s tím... -
-
Re: Re: Re: Hezké ranko...
Na tom mjjpictures.com sú aj fotky z roku 2009.
Keď klikneš na 2009 a dáš si Various, tam sú série fotiek. Napr. z apríla, z mája z júna.
Naposledy sú tam fotky zo 16. júna.
Všade ho prenasledovali.
http://www.mjjpi ctures.com/2009/various/various.htm l
http://www.mjjpictures.com/200 9/various/doctor_16/doctor_16.html -
-
Re: Re: Re: Re: Hezké ranko...
http://www.mjjpictures.com/2009/var ious/studio/studio.html -
Aj tu na tých fotkách má ten malíček taký zmenený. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hezké ranko...
nic tam nema!!!!!!
-
-
-
Re: Re: Re: Hezké ranko...
ja vim hlas se meni..na prsty si mohl udelat plastikou operaci. -
-
Že by si ho nechal každou chvíli měnit? Chvíli by chtěl mít dlouhý a chvíli krátký? To je nesmysl besto. Projdi si diskuzi, jestli máš čas a projdi videa. Linky tam jsou a uvidíš ty rozdíly. My to včera s holkama řešily do půlnoci a jsme z toho zničený s linuš. -
-
aha tak to jo....ale ten staary muz na pohrbu na to jses koukla??? -
Ale tady nejde o podvodníka. Vždyť Majkí za sebe měl dvojníky. I v té knížce od Hermita se píše, že ohlášení turné za něj dvojníci dělali. Nestíhal to všechno sám. -
ja se koukl... ale neverim ze byl podvodnik. -
ja se koukl...
-
-
-
-
-
Re: Hezké ranko...
to be taky angie a vsem ostatnim taky::) *14* *14* *14*
-