-
pa
Dobrou . *4* Zítra se ozvu. *1* -
-
Re: pa
paaa:)
-
-
smrt..
tak jo teď jste mě dostali do pořádnýho stresu.. nevím co teď.. jestli je jeho smrt nějaký vtip.. tak to vůbec, ale vůbec neni vtipný!!!... nevím co teď.. je mi z toho na nic.. -
-
Re: smrt..
A proč? Nevím, co bych dala za to, kdyby Michael žil. Musíš uznat, že by to byl mistrovský tah. -
-
Re: Re: smrt..
Jo to by bylo fajn, víc než fajn, bylo by to úažsný, ale to že se kvůli němu všichni trápí (viz. MY) a že se kvůli němu zabilo 12 lidí.. to už super neni.. -
-
Re: Re: Re: smrt..
A navic kdyby se vratil a rekl,ze potreboval proste trochu casu na odpocinek,vsichni by ho nenavideli co udelal!To by prece domyslel ne? -
Re: Re: Re: smrt..
No to jo. Ale to by asi nemohl předvídat, že si někdo vezme život... :-(
-
-
-
Re: smrt..
asi tak je mi teD taky..z toho neusnu.. *9*
-
-
pro Lask
mno k těm dnům do prodeje lístků..ty tam máš 846 dní??? *7* já tam mám 1 den, 18 hodin, 35 min...a ty sekundy *7* -
Je mi špatně lidi
http://www.youtube.com/watch?v=whYH 4c7DvAQ&feature=related
Co víc dodat? -
-
Re: Je mi špatně lidi
Proč Angie? Lidi pořád nechtějí uvěřit, že umřel. Že už tu není. Proto zkoumají každý detail a přejí si, aby Michael žil.
Nebo co Tě tak rozčílilo? Nedodívala jsem se dokonce. ááá, už to nebudu mazat. Tobě není špatně Z lidí, špatně jsem si přečetla titulek.
Já bych byla šťastná, kdyby tomu tak bylo a všechny ty hyeny by tím převez. -
-
Re: Re: Je mi špatně lidi
no ale stejně myslíte že by tohle udělal ten stejnej Michael Jackson, ten kterej pomáhal dětem, a chudým lidem, ten s tim dobrym srdcem a citlivou povahou???? ja fakt uz nevim a uz nemuzu... -
-
Re: Re: Re: Je mi špatně lidi
Ano myslím. Myslím si, že by se zbavil tlaku medií, soudních tahanic a žil by obyčejným životem. Pod tím presem, že má odehrát 50 koncertů a kdo ví, co se dělo mezi AEG a SONY. Michael je nazval pijavicemi. Dokonce mu odposlouchávali telefon.
-
-
-
A je mi z toho hrozně. Hrozně. Hrozně. *9* copak neměl nikoho na blízku, kdo by si všiml, že Michael není v pořádku??? *10* -
-
Re: Re: Je mi špatně lidi
Tady nejde jen o dlaň. Podívej se na rty, na zuby, na bradu... Jako by to byli dva lidé! -
-
Angie, apokud si to přehraješ, tak i ten hlas je jiný...
Jo, a Murray zrušil svou lékařskou licenci 10 dní před údajnou smrtí M.J.
Zmizely záznamy z kamer, volající 911 je klidný jako želva....No, je to teda moc divné. -
-
Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidi
Myslíš hlas v comebacku? To jsem říkala hned od začátku. Že hlas je jiný, brada moc velká, rty jiné a asi i zuby...
Video dva dny před smrtí a video 1 den před smrtí a na obou vypadá líp, jak na tiskovce. A jinak. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Je mi špatně lidi
On mi niekedy pripadá na tých záberoch taký opuchnutý v tvári.
Možno je to aj z tých liekov.
Preto sa vám možno zdá iný. -
jaký starý muž v druhé řadě??.. žádného jsem si nevšimla?.. -
Ano, to mám na mysli. Já to tak nebrala na vědomí, člověk byl zdrcený, ale po několika přehrání mi to začalo vrat hlavou. Nebyl to prostě náš Michael, je i v projevu jiný. Víš sama, jak Michael vypadal v Ghostu, k nepoznání. Problém vyrobit dvojníka by nebyl. Jo, a kdo je ten starý chlap, který sedí v druhé řadě na Michaelově pohřbu a usmívá se? Druhá řada, to byly místa vyhrazená rodině. -
říkala jsem že mi hrozně připomíná Stevna Tylera z Aerosmith.. a to předtím nikdy!!
-
-
-
Dlaň mohol mať špinavú aj od fixky, keď zvikol dávať podpisy. -
-
Ale to by mal asi na pravej ruke. -
-
LASK: Mě to opravdu připadalo jako divadlo. Dívala jsem se Michaelův pohřeb a divila jsem se, že já probrečím celý pohřeb a rodina nic. Jarmaine při písni Smile plakal, to je fakt. Když jsem viděla Paris a tu asistenci tet okolo a nějaký šepot od Janet (už nevím co jí říkala, je to přece jen měsíc, ale dohledám to), nemohla jsem se zbavit dojmu, že to bylo kino pro veřejnost. -
Nemyslím si že to nebolo hrané ani od jedného z nich. Deti tomu ešte moc nerozumejú.
Nebolo im vidieť do tváre, lebo mali okuliare, ale zdali sa mi smutní.
A oni sa s ním rozlúčili už pred tým na súkromnej rodinnej rozlúčke aj s niektorými ďalšími osobnosťami. -
Zdravím Kristyn. *4* Mě ano, a ta réžie kolem. Janet a La toya...no prostě neupřímnost. Před tím soustředěně přežvýkovala se svým bratrem. Jediný, kdo přišel k rakvi byl Asher, nikdo jiný! ani jeden příbuzný...proč taky? byl tam vůbec někdo? Matka taky neuronila slzu.. -
mno u tý Paris se mi to nezdálo hraný..ale nwm *7* -
Přesně tak. Tvar ruky je jiný i čáry na dlani, které se nemění nesouhlasí...Pokud jsi se dodívala do konce odkazu Hoax..., Jarmaine je hod. po smrti taky klidný a bez emocí. Když jsem rozebírala se známýma projev Paris na pohřbu, jedním slovem hraný...to nemluvím o Princi, který celou dobu přežvýkoval a útrpně čekal až to skončí. -
toho tvaru jsem si taky všimla..ale nwm..mi připadala o něco menší *7* -
se mohl někde ušpinit..to je běžné *3* -
Tam nejde jen o tu barvu, ale o tvar ruky.
-
-
-
jo , pochopila jsem , když jsem to viděla celé. Ale nevím , nevím. Popovídáme o tom v Praze. To je asi na delší diskusi -
Ako to myslíš , že to bol neaký dvojník? -
-
Jo, přesně tak. A věřte mi, že z těch videí mi není dobře. Z toho co se přeložilo z těch videí, co tam psali, co říkali reportéři, co jim je divný... Já už dneska nemůžu. Mám dost. Budu muset dneska končit.
-
-
-
-
tak to je hodně zajímavý video.. teď ale vůbec nevím co si mám myslet!! -
Táááák. A jsi druhá , která si toho všimla,kromně těch , co to nafotili. Když Michael zemřel, v časopise byl vyfocený , když mával s otevřenou dlaní a přesně těch fleků jsem si všimla. Říkala jsem si, že to je buď předzvěst toho, že nebylo něco v pořádku, anebo kazová fotka.
-
-
pááááá
bohužel musím jít, tak páááá,mějte se pěkně *3* -
-
Re: pááááá
to je škoda zrovna sem přišla.. *9* sme mohli pokecat...tak papapap
*3* -
-
Re: Re: pááááá
no mihli ale já musím -
-
Re: Re: Re: pááááá
teda mohli *1*
-
-
Re: Re: pááááá
a já jsem vosk??:D -
-
ne ty seš naše zlatí:::DD: *3* taky vas tahle fotečka tak dostala jako mě?
http://www.tribute2009.com/ev ent.asp *9* -
-
Re: Re: Re: Re: pááááá
Na tej istej stránke je toto,
čo to znamená, tie dni hodiny.
http://www.tribute2009.c om/Tickets.asp -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pááááá
lask asi se ti tam neobjevila slova days, hours, minutes a seconds *4* -
Lask, tam je 1 den a 18 hod.37min. ... -
Mňa zaráža ten počet dní.
846 to je viac ako 2 roky. -
nwm..asi možná čas kdy se začnou prodávat lístky..pls nenašli jste kolik budou stát?
*7* -
odpočítavá se čas, kdy se začnou prodávat lístky..
-
-
Re: Re: Re: Re: pááááá
děkuji *8* .. a ta fotka na mě zapůsobila.. ale v hezkým *4* -
-
ju ..já když jí viděla tak sem taky měla takovej pocit..ale po chvilce se mi nějak zastesklo a už se bulela *9*
-
-
-
nejsíííí......páááá
-
-
-
-
Angie
Napadlo ma že to kyvadlo by sa dalo použiť aj s jeho fotkou.
To si neskúšala. Dáš si na stôl jeho fotku.
A to kyvadlo môze byť aj hociaký predmet na šnúrke nie, napr. prsteň, raz tuším použili matku ? -
Volající 911
Angie, už se ví kdo volal 911? Zaneskoo, ty umíš asi dobře anglicky, poslechni si ten hovor, co tam kdo v pozadí říká? Začíná 1:59.
http://www.youtube.com/watch ?v=g91YGe5ouqs
Není vám divné, že tam už byli novináři a televizní štáby a sanita odjela bez houkačky? -
-
Re: Volající 911
a k té houkačce.. ta se většinou použvá (teda myslím), když se jede přes silnici, kde jedou auta.. aby té sanitce uvolnili cestu.. -
-
Re: Re: Volající 911
bohužel,mám tu zdrcující zprávu....záchranáři,kteří převáželi Mikea tvrdí,že když přijeli do vily,kde Michael přebýval,musel být zpěvák už minimálně hodinu mrtvý....to samé se píše i jinde...Michael upadl do kómatu kolem 11:30 místního času,ale na linku 911 bylo zavoláno až ve 12:21,což je téměř hodina po zpěvákově upadení do bezvědomí...neví se vlastně přesně,v kolik hodin se Michaeluv stav takto zhoršil,ale je prý jasné,že to bylo kolem této doby,tedy kolem 11:30 *9*
-
-
myslíš to co tam bylo ve 2:18.. nělo mi to jako Michael.. ale to je asi blbost.. moment ještě si to párkrát poslechnu.. ta hudba mi tam k tomu vadí.. -
-
Mě taky...
Tady to máš bez hudby. Budu ještě hledat hlasitější záznam.
http://www.youtube.com/watch?v= y_sW6vuCtJA -
-
Re: Re: Re: Volající 911
hmm.. to Michael asi není.. přijde mi to na nějakýho muže.. a nebo ženu s polomužským hlasem:D:D.. a říká tam Yes (ano).. a k tomu něco, ale tomu už opravdu nerozumím.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Volající 911
Lepší záznam jsem nedohledala. Ale díky moc. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Volající 911
nemáš vůbec zač:)
-
-
-
-
Přesně to napadlo mě, když jsem to slyšela... -
-
Re: Re: Re: Volající 911
nejde to rozeznat.. ta hudba si mu do toho plete.. ale opravdu mi to zní jako Michael.. ten hlas.. nevím.. příjde mi to tak.. ale promiň víc to nerozeznám:)
-
-
-
Jestli chceš, tak jdi zatím na www.jirinkaw.cz a tam si jdi do celebrity a najdi si lčánek, kde mám překlad rozhovoru... -
-
V té době, kdy jsi to uveřejnila na svůj web, jsem tu ještě chodila. Ale jdu si to oživit. Bude se mi zase vařit krev.
-
-
To se právě neví, ale je to dost hustý.
Dost nesrovnalostí... Vydrž ju, je to na dýl -
-
Víš co je mi ještě divné? Že na fotce, kde Michaela převáželi, měl normální barvu! Přeci člověk, který umírá je cyanotický. Mě tam tedy tak nepřipadá.
-
-
-
tričko
dneska odpoledne když jsem byla ve městě,tak jsem si koupila tričko s majkím.....je to moje s majkím první tričko *14* -
Omlouvám se...
Já tu nebyla... Koukala jsem, že torema s eptala na kyvadélko. Ptala jsem se na Majkího. Nejdříve musíš kyvadýlko vyzkoušet, abys věděla, jak bude odpověď ano a jak ne. Po vyzkoušení jsem se ptala, jestli Majkí zemřel :-( Prý ano.
Lask, já si myslím, že by to mohla být pravda. Konečně už zase nějaká po delší době! Ale víš jak, uvidíme... -
-
Re: Omlouvám se...
Ale v deň narodenín, je to také zvláštne.
Ale vlastne neviem kde. -
Re: Omlouvám se...
Alekso, už to zkoukáme s holkama... Děkuji moc. -
-
Re: Re: Omlouvám se...
Dej vědět, jestli jste na něco přišly.
-
-
-
Článek
- Podle nejnovějších vyšetřování to vypadá, že Jacksonův osobní lékař Conrad Murray volal sanitku až v momentě, kdy už byl zpěvák mrtvý. Záchranáři totiž konstatovali, že když přijeli, byl už Jackson minimálně hodinu po smrti.
Můj nnázor:doktor je hnusná svi** co jde po penězích,a zavraždila chudáka nemohoucího Majkího.Chjo proč neumřel ten doktor proč musel Majkí.
- Jacksonova maskérka Karen Faye (53) nyní prozradila, že byl »král popu« v posledních dnech života natolik slabý, že ho musel jeho choreograf krmit lžící! Podle jejích slov ho zabil stres způsobený blížícím se turné: „Jak by mohl zvládnout šňůru 30 koncertů, když se nebyl schopen ani najíst?“
Můj názor:Jako já nevím jestli stres zabíjí. -
-
Re: Článek
V súvislosti s tým článkom som si spomenula na jeho citát z jednej knihy.
Stávalo sa, že ma Elizabeth Taylorová vlastnoručne kŕmila.
Nechcem, aby ktokolvek nadobudol dojem, že hladujem, pretože to nie je pravda. Moje zdravie je vlastne celkom v poriadku. -
mno stres zabijí...užírá tě to tak dlouho až tě to dostane..seš pořád tak napjatá a máš takovej vnitřní strach, že nemyslíš na nic jinýho...a pak to příde..je to fakt realný *9* -
Baluško..50 koncertů a AEG vydala prohlášení, že Michael je naprosto zdráv, jinak by nemohl uzavřít pojistku na celou šňůru. Vůbec na zkoušce zdravě nevypadal. -
-
Re: Re: Článek
Ja som mala z tých záberov zo skúšok pocit, že ho tá vzduchotechnika čo robí vietor odfúkne.
Chudý bol jak Čenkové deti.
Možno že bol v kondícii, ale v takej dobrej asi nie. Zdal sa mi trochu poslabší v porovnaní s inými vystúpeniami. -
-
Re: Re: Re: Článek
Měla jsem stejný dojem. Vůbec na tom nebyl fyzicky dobře. To by nezvlád a docela začínám věřit tomu, že se radil s otcem, jak z toho ven. Už asi nenajdu odkaz. Jako otec nestál za nic, ale obchodník byl dobrej. Vždyť všichni víme o kolik se znásobil Michaelův majetek po jeho ohlášené smrti. Byl by to skvělý tah. Nenažraný Sony - Mottola, AEG, prostě všechny pijavice by si museli najít nového hostitele. -
Re: Re: Re: Článek
Len dodám,
chudý je v slov. štíhly.
-
-
-
Ja som to tiež čítala a pochybujem, že by tá jeho maskérka prezrádzala novinám neaké podrobnosti, zvlášť také čo napísali.
Jedine, že by ju vypočúvali policajti a ona by im to povedala.
Môže to byť ďalší výmysel. -
tomu druhýmu se mi nechce moc věřit.. už vidím Kennyho Ortegu jak ho krmí.. -
-
mě taky jsou to jen žvásty,ale to první NE -
Vždyť je to kravina. Oni napíší koukám cokoli! Ale co se divím...
-
-